Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da mai,e deajuns sa ii spui odata,de doua ori ceva ca tine minte
Tot asa ,cand eram in lift la mami ieri,zice buni lucla papa colo ... acum mi-am amintit! Deci cred ca a facut singura legatura,ca mami e mai mult pe la bucatarie si ... face papa.Nu cred ca i-a zis ea,trebuie sa o intreb.Eu ii zic ca lucrez (noi pe aici zicem "io lucru" deci ea zice luclu/lucla) cand staiu la PC si mai stie ca sunt la lucru cand plec dimineatza de-acasa.Si eu i-am explicat ca daca nu ma lasa sa lucrez,nu am bani si nu pot cumpara cioco si restul

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..daca ii spui lucruri noi le tine minte pe moment. Daca nu le repeti le uita.
De ex Dani la inceputul verii stia cum face sarpele, ieri la prieteni ne-am uitat la "Cartea Junglei" (finul meu e indragostit de filmul asta) care il are si pe sarpele Ka si i-am aratat sarpele si l-am intrebat cum face.. nu mai stia pt ca nu l-am mai intrebat de mult timp si a uitat. Daca nu repeti tot timpul ceea ce stie cam uita.
Asa ca vezi ce faci cu anotimpurile ca daca nu i le repeti peste 2 luni le uita si ti-ai batut gura de-a pomana
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ioaiii ... dar la mami la magazin cand s-a pus sa strige pe-acolo neneaaa!!! banii buni! Ca acum mai serveste si mami si a vazut cum primea bani de la diversei nenea.Si le striga la aia sa ii dea bani la buni
Sau a vrut sa ii dea vanzatoarea iaurt din frigider si ea a zis nu Dia ,ultu lece! de a ramas mami masca.Mai ma auzea pe mine zicand catre Ghitza ca sa nu-i dea iaurtul rece din frigider banuiesc ...
Bianca,pai la 30 de ani am incercat si ciuciu,a avut Ghita analizele nasoale,eu mici probleme,am avut noroc pana la urma.Inainte nu mi-am permis:stateam la socrii,lucram si eram si studenta.Plus dupa aia m-am angajat si nu voiam sa raman in primul an.Ca la urmatoarea firma am ramas din prima zi..pe urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, da de unde ? Tot asa prost papa Sabina. Si colac peste pupaza s-a mai si kktrit de dimineata de vreo 3 ori. Cred ca ii dau un furazolidon si ceva banana daca o vrea sa pape.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Moni, daca vorbeste un copil e alceva si normal ca ii explici, mai ales ca el iti si raspunde si vezi ca tine minte si vezi ca o faci cu un folos nu vb cu el numai ca sa vb cu cineva .
Imi pare rau ca nu mai stiu cum era Sandra la varsta asta si cate vb, dar la 2 ani o am pe caseta de la ziua ei si vb, scalcea cuvintele dar vb si te puteai intelege cu ea. Buni era bui, tati era Nunutzu(de la Nelutzu ca asha ii spunea familia), mami era mamica sau Biaca, buni Livia era bui Lila, buni Dorina era bui Dia, buni Nelu era bui Nenu,Bogdan era Bogodan (asha fain suna)Cristi era Chiti si lista continua.. la ziua ei am filmat-o 30 min cu tot cu tortul si joaca..deci nu am intrebat-o prea multe cuvinte, mai mult de amintire sa o aud cum vorbea.
Dani..pauza de masa. Dar inca nu are 2 ani. Cine stie..poate poate dar m-as mira

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Irina, fa-i orez fiert cu banana. E bun si ii poti pune si un plic de zahar vanilat sa fie si mai bun.

Mergi la inceput

BIANCA cred ca depinde si cat e de interesat de lucrul respectiv.Ca doar nici Diana nu stie inca toate animalele,chiar daca i le-am mai zis din cand in cand. Le poate pronunta numele la mai multe decat pe care le cunoaste efectiv.Dar cu puzzle ala a mai invatat multe,le si recunoaste si pronunta.Dar atentie,ele difera de alea reale sau desenate in alte carti.Ieri a zis cutzu la o vaca,adevarul e ca semana cu un caine
Stie mai multe acum si salbatice,gen,crocodilul,hipopotanul,cangurul,elefantul,caprioara,foca etc.Si racul il stie.Numai veverita nu stiu de ce, nu prea o tine minte desi mi de pare deosebita.Adevarul e ca nu cred ca am o carte cu poze cu veverita,ca dupa puzzle ala e mai greu de imaginat.

Mergi la inceput

IRINA de cand mananca seminte de dovleac dimineatza,parca parca papa mai bine Diana.
BIANCA pai cu puzzle ala,eu ii zic de exemplu cauta dinozaurul si ea mi-l aduce ... desi nu poate pronuntza cuvantul dinozaur.NU e musai sa vorbeasca ca sa recunoasca ceva!!!

Mergi la inceput

Ca ii inveti animalele e una,,,copii care au rabdare de asa ceva. Eu am luat cartea cu animale si Dani nu e receptiv, i-am explicat animalele dar tot cu pisica aia nenorocita avea treaba Dar se le povestesti anotimpurile ... mi se pare vorbarie goala pt cineva care nu vb, mai mult mimeaza.

Mergi la inceput

I-am aratat fenomenul ploaie iar acum cum tot a plouat a mers la geam si imi tot arata acolo "ih.ih"..iar eu ziceam :"da ploua afara". Deci ma refer ca ii spun cuvinte simple ce le intelege nu povesti pe care oricum chiar daca le pricepe nu le poate spune.
Asa face intotdeuna cand vede ceva cunoscut "ih.ih" si nu tace din acel "ih,ih" si aratat cu degetul pana ii spui tu "Da, ala e catelul" de ex si uneori degeaba ii spui ca ala e aia ca el tot arata si "ih,ih"
Merg sa mananc si sa mai invatz ceva.

Mergi la inceput