Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aici eram eu mireasa....ce tanara eram.....acum ca ma uit la rochie parca nu e asha demodata cu toate ca au trecut 12 ani. Tin minte ca m-am dus la inchirieri si vroiam ceva frumos si mi-a aratat o revista de mirese, pe prima pagina era o gagica imbracata cu rochia asta(era superba gagica nu ca mine). Mi-a placut si am ales-o asta, avea si o mica trena pe care o agatzam pe deget cand umbalm.
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2007-09-10/13:33:24

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

da, Bianca, asa-i , e f. scumpa o formatie . Si eu prefer sa aud varianta originala cintata de fetele de la Asia , sa zicem, a unei melodii decit sa o lalaie niste muzicanti. Asa ceva am vazut la vara-mea, era unul ce cinta "da-mi noptile inapoi" ale fetelor de la ASIA si rideam cu lacrimi .

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

O Irina..e bine cand canta melodii romanesti ca macar nu au cum sa scalceasca cuvintele. Dar sa te tzii cand canta in engleza, si mai ales o engleza dinaia scalcita de nu poti intelege versurile melodiei.
La a doua nunta a finei mele la Gheorgheni au adus o formatie din 2 pers, unul cu orga si o tipa solista. Aia a meritat toti banii, canta superb, avea o voce extraordinara, plus o engleza perfecta. Inca la mine in oras nu am fost la o nunta cu formatie care sa cante atat de bine. Si sa vezi ca tipa canta melodii din moldova si saraca am vazut ca dupa ce tot "lalalalalalala" tragea aer in piept. Tatal finei mele e din Moldova de undeva. Am observat ca sunt tare greu de cantat melodiile populare moldovenesti si sunt si lungi. Si se invarteau astia frate cate 10 minute cat tinea melodia ...ma mir ca nu ameteau. Dar tipa canta superb orice fel de melodie, orice fel de gen muzical. Una dinasta merita toti banii. (asta nu a tacut pe melodia nasule-nasule pana nu i-am dat bani). Noroc ca ne-a zis fina ca trebuie sa ii dam bani ca deja s-a apucat sa cante melodia a doua oara si noi habarnisti in dansul de muzica populara
La nunta mea in formatia de muzica populara a cantat Leontina Pop (cred ca asha e cheama daca bine retin), e din Tg-Mures si a ajuns mare cantareata prin tara, era si pe atunci pe la TV
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca cine s-a maritat la 19 ani? eu una nu.nici nu ma gandeam la maritis la vremea aia.
nelu al tau e schimbat de acum 12 ani, tu esti la fel doar cu kg in plus.
Anda, Irina .

am adormit si eu langa pitic. gata am plecat pe-afara.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum am vorbit cu Ghitza la telefon.
Diana a batut recordul azi
Cica s-a trezit (la 9,30) direct cu fraza : MAMI LUCLU BANII CIOCO BOMBO HANE MOASE !!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Giova, eu m-am maritat la 19 ani si ne-am cunoscut cand aveam 16. Da, am cu vreo 20 kg mai mult ca acolo, nici acolo nu eram subtirica. Am fost subtirica pana nu am luat anticonceptionale...de la alea m-am facut cat casa si nici nu m-a interesat atunci. Iar acum...dupa ce mi-am dereglat tot prin mine..sa ma chinui
Nelu avea acolo 67 kg iar acum are 88 la inaltimea de 1.82.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Toate cuvintele alea le-a mai zis,dar acum cica le-a zis cursiv
BIANCA exact asta am remarcat si eu ,ce schimbat e Nelu!
Eu la 24 de ani m-am maritat.Dar era in 1994.Ce faceati voi pe-atunci?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Moni..deci tu deaia mergi la lucru ca sa cumperi bobo, cioco si haine moase. Fain.... Hainele sunt primordiale pt ea ea si dulciurile.

Mergi la inceput

Moni..eu invatam atunci, si faceam ilegal inainte de casatorie . la 21 ani am avut-o pe Sandra, in 1997.
Mai..tu de ce ai facut-o asha tarziu pe Dia? Ce ai asteptat?

Mergi la inceput

Eu maine am examen..nu`s normala...oricum nu stiu nimic si mi-e groaza.
Irina, ce mai zici de Sabina? Mananaca mai bine acum?
Nelu e schimbat si ca are mai multe kg (acolo era tare slab) si pt ca e grizonat, si cand l-am cunoscut avea niste fire albe pe la tample si avea atunci 21 ani. Si nu ma lasa sa il vopsesc, mie nu imi plac barbatii albi in cap. Tatal lui cand l-am cunoscut avea 40 ani si era alb alb in cap

Mergi la inceput