Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by monica70

Te inseli amarnic,alea-s adevaratele nunti romanesti. Da' ce sa facem,tu te-ai nascut la oras si strabunii strabunilor tai la fel

O fi fost Moni alea dar acum s-a cam schimbat lumea.
Si inca ce bine ma simt ca am strabunici oraseni..habar nu ai

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA am uitat ca esti tinerica rau pe langa mine,eu am mai prins nunti d-alea si la maturiate .Acum pe la sate se fac in fostele Camine Culturale.E sec rau asa,oricat ar impopotzona pe bune

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am fost la vreo 2 nunti la cort, dar cand eram mica, la bunica la tzara.
Bomboanele astea care se dau la nunti sunt destul de scumpe Bianca. parca 600.000 lei/kg. acum depinde de care au luat, eu atat am dat ca am luat dintr-alea bune. plus material, cusut trandafirasi din panglica, crede-ma ca implica mai multa munca si sunt mai scumpe. cel putin am iesit mai scump cu un saculet dintr-ala decat cu o chesa de prajitura.
Invitatii mei au fost foarte multumiti, am avut o nunta selecta, si nu puteam da prajitura. oricum la noi nu se da tuica sau vin la invitati, decat la neamuri.
Fiecare face nunta cum vrea, in functie de posibilitati si mentalitate.
Nunta mea nu a fost traditionalista, nu am tinut cont de superstitii, obiceiuri. Am intrat cu tata in biserica, dar pt. aia mi-au furat papucul si am fost si eu furata.

nu o opereaza pe bunica, nu stiu ce analize nu i-au iesit bine si risca sa moara pe masa de operatie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova..of ...cati ani are bunica ta? Peste 70 ani? Si ziceai ca o opereaza uneva la gat parca...nu mai retin exact..
Eu stiu ca am avut o matusa care si-a rupt piciorul de sus, avea 76 ani si nu a vrut sa o opereze nimeni. La varsta asta nu se mai fac operatii..ca pacientul nu prea rezista interventiei. Si a stat pe pat imobilizata si asha a si murit.
Nu stiu cat de scumpe sunt bomboanele astea dar stiu ca eu le-am cumparat de Craciun si de Pasti la copii, erau bomboane dinastea iar afara era o jucarie cu forma gen pusculita.
Aici la toata lumea se dadea tuica acasa, la neamuri se dadea dublu si prajitura si bautura.
Nu stiu de ce ti se pare ca nu ar fi select sa dai tort de la nunta. Macar mananca ceva si a doua zi. Cu ce ai dat tu la nunta ce fac? Sigur le arunca dupa ce au stat 1-2 ani si s-au prafuit pe undeva..

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu am fost acum 2 ani juamte la ultima nunta in Arad la restaurant (la Hotel Central,era hotel mai de VIP-uri pe vremuri,acum au aparut altele) si nu s-a dat nimic.Nici ai mei nu cred ca au primit ceva acum,nu m-am gandit sa intreb.La noi se dau prajituri,iar la neamuri si bere .Tuica si vin n-am auzit inca.Si in biserica parca am intrat cu nashul,iar mirele cu nasa.Asa tin minte ca-i la noi.

Mergi la inceput

Moni, pai tu esti de-o varsta cu sora-mea...deci si eu stiu multe Ea e din `69 eu din `76.

Mergi la inceput

GIO am uitat,imi pare rau de bunica ta .Poate se stabilizeaza si o opereaza totusi mai tarziu.
BIANCA 6 ani conteaza!

Mergi la inceput

La ortodocsi cel putin la noi mirele merge cu mireasa doar dupa biserica. In rest la starea civila mireasa merge cu nasul, mirele cu nasa. In biserica intra la fel. In masini la fel, merge mireasa cu nasul intr-o masina, nasa si mirele in a doua masina. Dupa cununia religioasa mirele si mireasa merg in prima masina, nasii in a doua.
Eu as fi vrut ca in biserica sa intru la brat cu tatal meu, asha cum se face la catolici, tatal duce mireasa la altar...dar nu a fost de acord nimeni din familie.
Mie imi place cununia religioasa a catolicilor, cand mireasa vine pe covorul ala rosu cu tatal si toata lumea o priveste.
A si mai stiu ca atunci cand esti mireasa nu ai voie sa vezi alta mireasa ca aduce ghinion, eu am intrat in biserica si erau alti miri in fatza noastra si pe mine m-au tinut cu spatele la altar pana au plecat sa nu ii vad

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70
BIANCA 6 ani conteaza!

Care 6 mai ca intre mine si sora-mea calendaristic sunt 7 iar ca luni sunt aproape 8. Ea e din ianuarie , eu din octombrie.
Intre noi doua sunt 6 intr-adevar.

Mergi la inceput

Pai doar nu vorbeam de sora-ta
Va las ca am de lucru,plus ca iar s-a luat-o pe ulei cu off topicul
Da-s prin zona

Mergi la inceput