Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 22
monica70 spune:
Nu poate sta bre,ca se marita fata fratelui ei si vrea sa fie cu neamurie ,nu?
Si tati ar veni,poate pana la urma vine ... Dar e o vanzatoare in concediu,pe urma merge cealalta ... In 6 sau 13 oct.o fi nunta.Initial era in 6 ,dar au gresit cu sala,au programat 2 in 6 oct,acum se inteleg care schimba.Cred ca azi maine afla.Si zice vara-mea ca o fi cald in sala,au geamuri termopan bl bla ... Bine ca nu-i la cort,aia lipsea .
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
szaboali spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Incepand de azi 10.09.2007 - Pro Tv 23:15 -Prison Break (Maraki, Ali, poate vreti sa il revedeti) Ar trebui sa ma uit si eu ca nu l-am vazut deloc cu toate ca il am pe DVD tras.
Bianca![]()
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Si euil mai am ca il tin pentru colectie
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
.Si zice vara-mea ca o fi cald in sala,au geamuri termopan bl bla ... Bine ca nu-i la cort,aia lipsea .

Uneori nuntile la cort sunt mai stilate ca astea din cantina sau restaurant. Vb de nuntile din Bucuresti , ale celor cu bani
...Ex; Irinel Columbeanu care nu a fost in cort dar oricum sub cerul liber
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Chiar am vazut si eu ca incepe serialul asta,e ora buna,poate ma uit si eu.Am citit subiectul,pare interesant.Daca nu iese razbel cu husbandu' pe TV ...As avea motiv sa iau urgent acum Tv-ul.Numa' ca nu mai am pe ce momentan
, trebuie sa imi pun dintii 
Biancas spune:
Ali![]()
Eu nu am fost niciodata la nunta in cort, dar stiu ca la Sebes se faceau pe vremuri cand eram copila. Odata am vazut de afara un cort mare in curtea oamenilor si inauntru lume multa si aia era nunta cica 
Bianca
szaboali spune:
Bianca
eu una nu am stare sa tot astept cate un episod pe sapamana...noroc ca am sot nebun dupa seriale
...eu ma pot uita si la 10 episoade unul dupa altul
...mai ales ca e super interesant.
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
La cort stai pe banci incomode,ai in spate covoare decorative,poti iesi direct pe-acolo sa nimeresti in livada
,buda e afara si ai si avantaje majore:poti arunca din pahar direct pe jos sucul ca sa iti pui berea
Aaaa si uitam,ca sa dansezi trebuie ceva tocuri solide.Eventual iesi din curte si dansezi pe sosea
ca-i mai drept locu'
Acu' pe bune,asa fain eee ... cu conditia sa fie vara!!!
Biancas spune:
Moni..pai acum e momentul sa iei TV. Numai vezi ca noi la ora aia stam pe DC
.
Stii cum mi-am luat eu al doilea TV care era un sport alb negru? In 1996 rula la TV pe antena1 o telenovela...ceva cu "Inima de tiganca" parca asha se numea si era de la ora 18.45 cand Nelu s-ar fi uitat la alceva. Si m-am enervat, am luat bani si mi-am luat un sport alb-negru pe care l-am pus in bucatarie. Dar tot Nelu se uita acolo la TV ca nu imi placea ca nu vedeam culorile la rochii
. Si ala alb negru il mai am pe undeva prin pivnitza si sigur merge
Bianca
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
La cort stai pe banci incomode,ai in spate covoare decorative,poti iesi direct pe-acolo sa nimeresti in livada,buda e afara si ai si aveantaje majore:poti arunca din pahar direct pe jos sucul ca sa iti pui berea
Aaaa si uitam,ca sa dansezi trebuie ceva tocuri solide.Eventual iesi din curte si dansezi pe sosea
ca-i mai drept locu'
Acu' pe bune,asa fain eee ... cu conditia sa fie vara!!!
Faina nunta la cort

ideala pt cineva de la oras ca mine
.Tot mai bine cu chiuturile si gaina mea decat la cort

Bianca
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Ali
Eu nu am fost niciodata la nunta in cort, dar stiu ca la Sebes se faceau pe vremuri cand eram copila. Odata am vazut de afara un cort mare in curtea oamenilor si inauntru lume multa si aia era nunta cica
Bianca![]()
[
Te inseli amarnic,alea-s adevaratele nunti romanesti. Da' ce sa facem,tu te-ai nascut la oras si strabunii strabunilor tai la fel