Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 21
szaboali spune:
Ce fain de voi ca aveati vacante ca eu nu
...avem unde merge dar nu aveam timp
de antrenamente
...acum as vrea sa merg dar nu mai am bunici la tara
.
Monica si au am neamuri de nici macar nu le cunosc...am prin toata tara
...si noi tot pe la nunti ne vedem...de nepoti nu mai zic, ca numai din partea lui Mitica am 9...dapoi sa ii mai iau si din partea mea.
...ma refer la nepoti mai indepartati ca de la fratii mei nu am inca![]()
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
In orice caz,super fain sa ai unde merge la tzara.Nu mai uit cum ne balaceam in picioarele goale prin santzuri dupa ploile de vara
Si linistea.Linistea aia tare imi mai lipseste.Mai ales vara la amiaza,cand numai musca bazaia.Si n-aveam nici un gand.La amiaza ma retrageam "in casa sus" la racoare si citeam ... sau la umbra "in teleac" (in livada).Seara la discoteca in WE sau pe banci la strada cu gasca.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Neatza!!!
M-am trezit si eu acum o ora si sunt cheauna de somn. marco nu a baut lapticul, a mancat banana , covrigei si chipsuri
.
Moni fitze-nefitze incepe si lumea sa se modernizeze. nu mai dfau bautura si praji, ci mici atentii.
Bianca noi am priomit praji, si tortul nasei...fina a fost cu traditiile. dar anul trecut la nunta mea le-am dat marturii(5 bomboane albe glazurate, bagate intr-un saculet din organza, cu scris numele nostru si o poza pe un carton. este in webshots la albumul cu nunta poza.
Oricum mirii ne-au adus cadou din Spania, un gratar electric super bun si misto.
Bianca si eu vreau sa merg la Sebes sapt. asta la fabrica la cumnata. trebuie sa-mi aleg niste material de draperii pt. living, sa-mi faca niste cuburi din burete si sa mergem la alta fabrica de italieni Savini, sa vedem daca ne-a venit mobila de baie. alti bani, alta distractie
.
Cosmi tre' sa am grija ca nu vreau nici un oltean, ardelean sa banatean, sau turc. Inca nu e cazul...poate la anul pe vremea asta sa ne apucam de munca.
Lasa ca eu ma coafez doar pt. nunti, dar ma costa cat daca as merge mai des la coafat. la anul tre sa schimb coaforul din Alba, o fi asta cel mai bun, mi-oi permite, dar parca nu mai imi vine sa dau atatia bani pt. o noapte.
pe bunica au bagat-o in operatie, aici e cam frigut....
eu imi beau cafeaua la comp. astept sa vina mama pe acasa, sa-i plasez spiridusul, sa-mi iau masina si sa o tai prin oras.
vreau sa ajungem si la Sibiu, dar totul depinde de bunica, si de cat timp trebuie sa fie mama pe la spital. oricum miercuri am o programare la un pealing la vara-mea.Nu mi-am facut niciodata tratament la fatza, cica nu am nevoie, dar imi pune o masca....
hai ca revin...mai intru si pe la alte subiecte.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Lasati mai vacantzele la tara...si alea la oras erau faine
. Sebesul e un oras mic, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea...deci e un fel de combinatie intre tzara si oras mare. Dar totusi oras
.
Sandra merge la bunici asa: la maica-mea peste drum, iar la socrii la 500 m de mine dar ii place foarte mult,are alti prieteni acolo si e multumita. Daca bunica-mea era mai tanara o lasam acolo dar asha...e cam batrana saraca cu toate ca nu e senila.
Moni, si eu zic sa o lasi pe Diana acasa, nu inteleg de ce trebuie sa o cari dupa tine. Daca chiar vrei o iei la starea civila, la biserica si gata. Sau o aduc putin ai tai la nunta sa faca niste poze asha vreo ora si acasa. Eu niciodata nu am dus-o pe Sandra cu mine la nunti cand a fost mica, venea ori taica-meu ori socrii (depinde la cine statea) si o aducea o ora pt poze si gata. Sau nu poti sta linistita pe scaun sa discuti cu lumea , neamurile sa te simti bine? trebuie sa alergi si sa fugi dupa ea? Eu nu va inteleg uneori..pe bune
Cu astea la nunta chiar ca e prostie..ce fain era cand veneai acasa de la nunta cu o farfurie de prajituri sau in ultimul timp cu un tortuletz. Acum? tampenii
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, mie bomboanele astea mi se par mai ieftine decat daca dadeau un tort acasa si niste bautura cum se obisnuia pe vremuri. Ei au dat bomboanele si atat...nu tu tzuica, nu tu vodca
Probabil fac asta si din economie de bani sau ..naiba stie. La prietenii mei la nunta acum 2 ani ne-a dat o cutie de bomboane de ciocolata si ceva vodka pt acasa, oricum cutia aia nu costa cat un tortuletz. Sigur a fost economia de vina...dar la nunta au pretentia sa cinstesti k-lumea
. Cand am fost nasi acum 2 ani , finii mei au dat tortuletz si cate 2 beri pt dus acasa iar noi normal ca am primit tortul nasei. In 24 sept au finii mei 2 ani, anul trecut i-am invitat la mine de cina, le-am facut un tort pt acasa si ei..ma intrebau ce sarbotoresc cu atatea bunatati
. Au uitat ca era 1 an de cand a fost nunta
. Sper sa nu uit sa le fac un tort macar anul asta...dar defapt sunt in concediu acum ma gandesc
Pe la "Teba" nu treci? Adica Ciserom in varianta actuala..sa vezi ce strampi si sosete au pt copii sa iti refaci stocul... Bunica-mea sta pe strada cu fabrica de sosete Ciserom
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Si noi am primit de la fini un DVD dar la noi nu se obisnuieste ca finii sa faca cadouri la nasi. Ea fiind din alt oras poate s-a gandit ca asha se face si pe aici.. A doua zi ne-au invitat la masa de amiaza si atat. Aici nu este "zama acra", o masa pur si simplu de amiaza.
Bianca
monica70 spune:
Bianca e mai complicat ca nunta e in oraselul de unde e mirele in Stei,n-am neamuri acolo.Parca am mai zis.Nu-i departe de Beius sau Vascau ,unde am neamuri,dar nu-i totuna.N-am unde sa o las,ca ar insemna sa nu mai vina mami deloc la nunta
(la sala vreau sa zic).Si precis nu va veni si tati,doar frate-meu,mami si noi.Tati ramane cu magazinul...
Chestia e ca acasa Diana pe la 23 se culca,uneori nici atunci n-are chef,asa ca rezista ea pana pe la 24 poate.
Apropo de asta!! La nunta unde a fost mami sambata cica era una cu baietelul de 5 luni si a stat toata nopatea cu el acolo,in fum de tigara!!! Cica nu statea fara ea.Si i-a facut un pat din doua scaune pe acolo.Mami era indignata rau.
Bianca eu vreau sa o duc cu noi,ca probabil om sta vreo 2 zile,mai mergem pe la neamuri,sa mai respire aer curat si sa o vada neamurile.Asta daca n-o fi frig raaaau de tot.Sper sa nu fie.
Si nepoata din Oradea care va fi nasa isi duce copiii - unul e mai mic,cu o luna mai mare decat Diana.Restul sunt un pic mai marisori:4,5,6,7 ... ani.
Trebuie sa ma gandesc cum o echipez si pe Diana.Am o rochitza mai de gala pentru ea,dar e din saten ![]()
monica70 spune:
BIANCA nu cred ca e vorba de bani la faza cu cadourile alea,ci de elegantza si stil.Adica exact ca faza cu plicul inchis in loc de strigat darul.Mie una imi plac nuntile traditionale,mai ales la tzara.Cu comentariile de rigoare ,e mai distractiv asa
Da' poate mi se trage din cauza ca am copilarit la tzara. Vorba lu' husband "mergem la tzaranoaia" desi acolo-s asfaltate ulitzele spre deosebire de "ulitza" lu' taica-su din Arad
,ca iti trebuie masina de teren sa patrunzi 
Biancas spune:
Moni am inteles ca trebuie sa o duci cu tine ca sa poata merge si mama ta la nunta.Nu vrea sa stea acasa cu Diana si sa trimita numai bani?
.
Incepand de azi 10.09.2007 - Pro Tv 23:15 -Prison Break (Maraki, Ali, poate vreti sa il revedeti
) Ar trebui sa ma uit si eu ca nu l-am vazut deloc cu toate ca il am pe DVD tras.
Bianca
Biancas spune:
Moni, tzaranoaia zic si eu la tzara 
.
Si la nunta mea am avut orchestra (cu toate ca vroiam DJ) am avut si uratoare dinaia care ne-a tinut si ne-a urat inainte sa intram la restarant
si am avut si faza cu gaina...nu stiu daca in alte zone este...(vine una cu o gaina pe o tava si se apuca de chiuit in special nasei ) si ii da gaina ei dupa ce termina.
tampenii dupa parerea mea dar asha se intampla cand iti fac altii nunta (adica socrii
). Dar a trecut cumva![]()
Bianca