Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI n-are nimic vinu' bre.Stau si bantui prin alte zarl,daca aci-s vantoase.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata...
Ali ciudate chestii se mai dau la nunta in ziua de azi.. Am pus si eu poza cu bolul de bomboane:
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-10/08:49:12
Sandra m-a intrebat "Mami? Asta e tortul? Eu am raspuns:"DA" La care ea: "OO se vede ca sunt saraci". Si vreau sa va spun ca nunta a fost la un hotel-restaurant mai nou din oras de 5 stele..mireasa era din America iar tipul roman si au venit acasa sa faca nunta. Poate deasta ma asteptam sa fie alceva...oricum a fost o nunta cu pretentzii si pt acasa sa dai bomoboane
No sa revenim la oile noastre...eu 3 zile nu merg la servici, azi e iar zi de invatat. Dani s-a trezit fix la 8 ca vecinii de la parter isi sparg tot ce se poate pe acolo ca sa isi faca magazin si binenteles s-au apucat de gaurit. A baut 200 ml lapte si sta in pat inca..
Giova ce fain de tine ca esti acasa...si mie mi-e dor de Sebes sa merg sa stau o sapt acolo dar Nelu nu poate si singura cu copii cam uit ceea ce vreau....Plus ca intotdeuna ma trezesc ca m-as duce cand incepe scoala. Si in primavara am spus ca peste vara am sa merg cateva zile si nu m-am dus pt ca am uitat.Cand te aud pe tine cu Alba...imi amintesc si eu pe Sebes, cand eram mica acolo stateam 3 luni cat era vacanta, doamne ce fain era.. Vai acum chiar ca mi-e ciuda ca nu m-am dus si eu cand a fost sefa mea plecata la bulgari..oricum am stat acasa degeaba. Bunica mea are 89 ani si cine stie cati ani mai traieste... Ramane unchiul meu acolo dar la el nu pot merge ca la bunica-mea...adica cand vreau..adica pot dar noah...trebuie sa sun sa intreb:"Putem veni la Sebes?" ca ei nu ne-au chemat niciodata nici pe mine nici pe sora-mea si unchiul e si nas de cununie si nas la nepoata.
Moni, muncesti cu drag si spor?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi..hai la Mures sa iti schimbi look-ul, un tuns, vopsit,spalat, suvitat, aranjat e 55 ei la coafeaza mea. Cam asha au preturile toate.
Sandra a fost zilele trecute jos la blocul de langa mine la coafor si i-a luat 12 lei ca i-a taiat varfurile la par si i-a indreptat putin bretonul. Mi s-a parut exagerat de mult..dar cica atat e tuns pt parul lungiar pt scurt e 8 lei.. Oricum un indreptat de varfuri nu mi se pare ca ar fi tuns dar ma rog..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mai voi despre ce cadouri de primit de la nunti vorbiti? Ca nu pricep.Pe la noi (cel putin pe la tzara),se dau felii de tort,prajituri,bere ... un pachet asa,iar la neamurile apropiate inclusiv sarmale
BIANCA la noi in familie (foarte largita dealtfel) ,nu asteptam sa fim invitati.Vine si pleaca toata lumea cand are chef,timp si bani Si sta la fel,cat poate.
Eu abia astept sa se intoarca ASTERY sa ne povesteasca cum afost prima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da si mie mi au placut vacantele la tara.....superbe, mai ales cea di 1992cand m am dus cu prietena mea si ai mei vroiau sa ne lase acolo 1 aaptamana dar noi nu....de n am dormit toata noaptea ca sa nu plece fara noi dar tot au facut o....iar saera ca as nu ami stam suparate ne a dus bunica sa vedem discoteca din ast ....si surpriza..........m am indragostit la prima vedere dar rau de tot ...si am stat in vacanta ...3 luni

Mergi la inceput

eeeeeeeee MONI mai nou se dau tot felul de atentii ca multumire ca ai participat la nunta...eu de la ultima am venit cu un breloc in forma de inima pe care era scris numele mirilor....nu mi a placut

Mergi la inceput

Aiurea.Fitze.
De vacantze la tzara ce sa zic eu,ca de la 6 ani m-a lasat mami deja singura la sora ei,acolo aveam partenera,vara-mea avea 4 ani.Si de atunci in fiecare an acolo eram.Cand veneau si ai mei,mergeam in alt sat,la fratele mamei unde era si bunica.Era batalie mare pe mine,la care sa merg,mai ales verisorii .Mai avea inca un frate in zona mami.Faine vremuri Paste,Craciun,chiar Revelioane faceam acolo.De vacantza de vara nu mai discut

Mergi la inceput

eu ma bucur ca BIANCA are unde merge la tara iar copii cu care se joaca sunt copii prietenilor cu care noi am copilaritnu mai zic de unul cu care GABI e amic ii zice CUSCRE

Mergi la inceput

...Si la fiecare erau 2-3 copii (verisorii) ,care acum sunt o parte insurati,cu copii. O parte la randul lor au copii Am o gramada de nepotzi de verisoare Nu vorbesc de rudele indepartate,adica de verisorii primari parintilor si urmasii urmasilor lor - ca nici ei nu-i cunosc pe toti Doar cu cativa de categoria asta ne vizitam,in rest se mai intalnesc pe ulitza,la nunti sau alte evenimente ...

Apropo de asta,mami ma inebuneste de cap sa nu o duc pe Diana cu noi la nunta,sa o las cu tati acasa.Dar vor fi o gramada de nepotei,daca nu e frig rau,eu o duc.Noaptea ii evacuam pe toti la mire acasa si gasim noi baby sitter,mami a zis ca dupa 12 sta ea cu ea,doar ziua la cununie si la biserica sa am eu grija de Diana,sa nu i-o las pe cap.E ok zic io.Ca daca-s copii in zona, e cuminte cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata, goanga asta s-a trezit pe la 8...a papat lapticul si se plimbareste p-aci cu caruciorul de papusi si imi canta
La noi e vreme naspa rau de tot de 5 zile ploua intr-una...deja m-am saturat de ploaie...si mai e si frig de deasupra.

Monica e clar ca sunt fitze cu cadourile aste la nunta...la noi e prima la care am vazut si am primit asa ceva...cica au vazut si ei la altii...si se dau si la noi prajituri si tort pentru acasa...aaaa si a mai primit Mitica o sticla de Whisky si eu o sticla de Cherry.

Bianca, Cosmi

Ali8+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput