Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pe fuga, sunt la birou la firma:
Razvan este tare nefericit la cresa. Insa se pare ca asa este la inceput... eu am ochii umflati de plans : la un moment dat, a plecat din camera cu copii si s-a dus in dormitor, s-a pitit dupa patuturi, sub o perdea ceva, suspina de ti se rupea sufletul si plimba o masinuta mica pe pervazul geamului.......... nu va mai spun ca a stat numai cu manutele la urechi....... la 12.30 mergem sa-l luam. Eu am plecat de acolo, caci mai rau imi faceam si mie si lui. Cand am plecat el dormea deja, pe o canapea.
O sa pun si poze deseara, imediat ce am timp.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, daca vrei sa fiu in ton cu topicul iti spun ce faci si Dani la ora actuala dar nu e nimic interesant. Se uita cu Sandra la DVD-ul "Mumble". Ti se pare interesant? Mie nu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Astery e greu la cresa pt inceput. Orice copil plange si dureaza putin pana se acomodeaza. Nu dispera, asteapta o sapt, doua si atunci poti sa spui daca s-a acomodat sau nu. Asistenta de la cresa mi-a spus ca a fost un copil care s-a acomodat in 2 luni, cu toate ca fratele lui inainte cu 2 ani s-a acomodat intr-o sapt.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ce viteaza sunt.. de sapt viitoare il dau si eu pe Dani la cresa. maica-mea iar mi-a zis azi ca nu`s normala, ca altele platesc bani grei sa le stea cineva cu copilul si eu am cu cine sa il las si il duc la cresa.
Il duc cat il duc, sa vedem cum se acomodeaza si daca nu il tin acasa, macar e inscris si in primavara are loc asigurat.
Saracul ...imi va fi mila de el...sa il trezesc dar eu sper sa fac efortul asta spre binele lui sa isi dea drumul mai bine la vorba si sa se acomodeze cu olita. Of..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY imi pare rau nu mai plange aiurea .Pai cand m-au dus prima zi la gradi sa vezi ce urlam si eu si vecina mea Babi,ca ne-au dus deodata.Si aveam 4 ani !!!!
Se obisnuieste el,e normal sa fie asa la inceput.Dar tu cum ai facut? Ai stat ascunsa? A vazut ca esti acolo? S-a trezit singur,fara tine, de aia a plans? Sau doar nu i-au placut copiii ca erau mai galagiosi?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Prima si a doua zi trec cum trec la cresa ca nu prea stie ce se intampla..a treia e cea mai grea sau oricum urmatoarele, deja copilul stie si drumul si de pe drum face figuri ca nu vrea sa mearga. Ca sa nu mai spun de plansul la despartire, Sandra se agata de gatul meu si nu ma lasa sa plec . Dar intr-o sapt s-a acomodat eu asha retin. Din a doua sapt am lasat-o 8 ore, in prima sapt a stat 4 si nu am stat deloc cu ea la inceput cum o sa stau lunea viitoare cu Dani.

Mergi la inceput

ASTERY sa ne povestesti cand ai timp mai pe larg.Cum s-au comportat alea cu el,el cu copiii etc. Si a fost amarat de la inceput? Nu s-a jucat deloc cu copiii ? I-a pus pe olitza? Adica si pe el? etc.Sunt tare curioasa.
Eu cred ca si Diana cat ii plac ei copiii si jucariile noi,daca ar vedea ca am disparut din zona,n-ar fi prea incantata Chit ca i-as explica dinainte,pun pariu ca ar sta super o vreme, da' si cand trezeste dupa aia singura ... sa te ti show si strigat dupa mami .Nu pot decat sa presupun Acuma depinde,ca daca s-ar imprieteni cu educatoarele din prima poate ar sta fara circ din prima,tortusi miram-as.Ca doar eu urlam dupa mami si mare fiind

Mergi la inceput

Daca mergeam la tzara o saptamana as fi putut sa o duc la gradinita acolo sa vad cum reactioneaza,ca o primea educatoarea,e mama unei prietene.Nu numai de aia o primea,ca si noi mergeam la gradi acolo sa ne jucam in vacanta (eu si vara-mea,dar si altii),chit ca eram deja la scoala.Mergeam cu nepoteii.Si ne lasa.Mergeam cand aveam chef.Matusa macar mai scapa 4 ore de operele noastre
La tzara nu era vacantza la gradinitza,cel putin pe vremea aia.

Mergi la inceput

Inca Dani sta si cu alcineva si merge in brate la cine vrea cand are chef dar finul meu asta micu e dezastru. Toata ziua e langa piciorul la maica-sa. Cred ca daca l-ar duce la cresa s-ar prapadii lumea de plans. E tare mamos, si eu cand am vrut sa il iau in brate a strigat mama-mama si s-a zbatut. Sau daca Dani mergea catre el sa il prinda de mana sau sa il dragaleasca repede "mama", mergea la maica-sa . Dar tot si-au dat pusi ieri de 2 ori, unul cand am stat acolo si altul la plecare .
Eu am impresia ca deaia e momos ca toata ziua e singur acasa cu maica-sa, taica`so vine seara si...cred ca asha se intampla cu copii care o vad doar pe mama zilnic si sunt dependenti de ea. Adica cred, alta explicatie nu vad.

Mergi la inceput

BIANCA asa sunt unii mai sensibili.Baietelui fostului meu prieten de la tzara , plangea si cand incerca sa il ia el in brate,darmite un strain,asta cand era ma-sa de fatza.Numai la ea voia,La straini nici din greseala ca urlaaaa.Si fata lor ,mai mare,a fost super extra dezghetzata si sociabila de mica.Baiatul si acum e asa,mai speriat de bombe.In primavara cand am fost cu Diana,s-a indreptat spre el si se tragea din calea ei de parca l-ar fi mancat .Si avea deja vreo 3 ani,iar ea ... mergea de mana abia.
Cum ziceam si eu eram miorlaita rau,exact pentru ca am stat acasa numai cu bunica sau mami si tati,ei pe rand,ca erau la serviciu.Si nu prea ieseam intre copii,cum e la bloc.Frate-meu invatat de bebe cu copii multi (s-a nascut la bloc),n-a fost deloc asa ca mine.

Mergi la inceput