Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 17
szaboali spune:
Giova lasa ca oricum ai aratat bine![]()
Monica pai tre neaparat sa ai motiv sa iti trebuiasca samanie?
...daca m-ar fi gasit pe mine Mitica asa cum te-a gasit pe tine Ghita cand a intrat in casa cred ca era cel mai fericit om![]()
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
szaboali spune:
Bianca in ce zona stai in Tg . Mures??????
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
monica70 spune:
ALI acu' ma intreaba daca imi mai pune in pahar
.Pe riscul lui.Ca nu-s mai buna de 
dupa-aia .
Deja-s 
Io nu gasestc nici un nelusu 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
quote:
Originally posted by szaboali
Monica pai tre neaparat sa ai motiv sa iti trebuiasca samanie?...daca m-ar fi gasit pe mine Mitica asa cum te-a gasit pe tine Ghita cand a intrat in casa cred ca era cel mai fericit om
Bine zis Ali...cred ca si Nelu ar fi in culmea fericirii sa beau macar un pahar...dar nu imi place, nu imi place senzatia aia de
. Mai mult de jumate de pahar de vin si restul cola pana sus nu am baut niciodata
Si ala e mult pt mine...Imi place sa fiu mereu cu mintea limpede
Si eu am aici un vin "lacrima lui Ovidiu" care e foarte dulce si tare ca e din 2004. Nu stiu cand il voi desface..poate ma imbat cand termin facultatea in premiera..dar m-as mira
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ali, stau intr-o zona frumoasa cu multe banci si magazine, cu parc in spatele blocului
.
De ce? Vii la mine?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
ALI acu' ma intreaba daca imi mai pune in pahar.Pe riscul lui.Ca nu-s mai buna de
dupa-aia .
Deja-s
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
aha deci.....se anunta o seara minunata

Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)poze Iarina
Giova spune:
Bianca bine ca am elucidat misterul...cu toate ca m-am dus cu gandul la tine.
Moni pai sincer am inghetat, si cum sufla si vantul....in picioarele goale...vai de capul meu!!! nici eu nu am vrut saten,. dar asa s-a nimerit.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Giova, pai deaia ti-am scris si pe forum ca sa nu te sochezi.
. Oricum am mai scris alte comentarii cu userul asta dar mai demult si tot la tine. Probabil nu ma tzii minte.
Trebuie sa imi fac si eu dar nush cand...
Eu am webshots pe calc, adica screenserver si deasta mi-a trebuit user.
Bianca
Biancas spune:
Apropo de seri minunate..cred ca si la mine va fi una minunata..
, nu am mai avut "seri minunate" de mai bine de o sapt
Bianca
Giova spune:
Bianca vezi ca Lacrima lui Ovidiu e al dracu de tare!!!se urca direct la cap....
Moni pai mi-a lasat Nelusu30 un comentariu la o poza de la nunta. si nu stiam cine e.
cred ca ma bag la somn, si-a baut si marco lapticul cu cereale....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">