Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cinefilu' face deja patul in camera de zi
ALI,BIANCA pai merge si fara Cica-s mai lucida

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca inca nu poftesc asa de tareincat sa zbor pana la Tg. Mures...dar mai sti?...si eu la tine m-am gandit su userul ala

Ali8+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Stiu ca e tare vinul..deasta si il tin aici si mai ales ca e din 2004. Dar e dulce..exact cum imi place mie vinul sa fie...
Vinul alb nu imi place, eu cand beam vin beam Pinot Noir de la Murfatlar caci cu ala am inceput sa beau la munte pe la 24 ani. Pana atunci..sa nu vad bautura. Si acum daca beau de 10 ori pe an e multtttt

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bun rau ala Lacrima lui Ovidiu.Mai beam si noi pe la mare cand mergeam singuri.Anul asta ciuciu,am uitat.Asta s-a pus sa spele vasele,daca vede ca-s inca ocupata.Poate ma gaseste cu capul pe PC sforaind

Mergi la inceput

Tine-ti minte userul nu ma bagati pe mine ca cine stie ce am scris la cine. Oricum nu obisnuiesc, eu ii spun omului ce am in fatza nu prin dos

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by monica70

Bun rau ala Lacrima lui Ovidiu.Mai beam si noi pe la mare cand mergeam singuri.Anul asta ciuciu,am uitat.Asta s-a pus sa spele vasele,daca vede ca-s inca ocupata.Paote ma gaseste cu capul pe PC sforaind

Bun barbat e nenea Ghita.

Ali8+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Nelu e la dus. Cred ca trebuie sa il urmez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la nunta a fost vin vechi de 15 ani. bun si dulce, dar l-am gustat doar.....

voi vorbiti de seri romantice, eu n-am cu cine. dar recuperam noi la olteni, si fara copil dupa noi..... 2 nopti de facem de cap.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Cine mi-a scris mie, se semna cu W.In graba o fi uitat C-ul ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

Asta s-a pus sa spele vasele,daca vede ca-s inca ocupata.Poate ma gaseste cu capul pe PC sforaind

Eu in locului lui..

Mergi la inceput