Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 16
szaboali spune:
Giova pai chiar erati niste frumosi.
Dar ce fel de freza ai avut? Iti era prins parul in spate cumva? Asa mi s-a parut...iar Marco e un frumos frumos...ii puteti face un tablou.
are poze foarte rusite
.
Cosmi

![]()
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
Biancas spune:
Ma miram eu unde a vazut pozele Moni cu Marco si zicea ca e fotogenic...tu ai vazut pozele din albumul septembrie care nu sunt de la nunta...
Giova la mine merge sonorul foarte prost la film...asha e filmul sau am eu ceva probleme la sunet?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ali..deja ai 8 sapt?
Mama ce a trecut timpul...defapt primele 4 trec repede ca nu stii
I-ai explicat Iarinei ca o sa aibe o surioasa sau un fratior?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki.. cum au fost cartofii? Sper ca ti-au placut..
Bianca
monica70 spune:
Gata am gasit,credeam ca-s sus ,nu acolo jos.Deci asta e rochia.Brrrr mi-e frig,cred ca ai inghetzat in ea. Ce imi place de Clau,e de gasca,de ce nu te-ai bagat la Zorba si tu? Mie tare imi place! Si freza e faina,iar la rochie mie ce nu-mi place e doar ca e mai sclipicioasa.Dar asa-s astea de seara de obicei.Ce imi place,cum v-ati asortat 
Eu incerc sa caut ceva care nu-i din saten sau sa semene cu satenul,in primul rand ca-s friguroasa rau,in al doilea rand ca-s mai sclipicioase.Nu ca altele n-ar fi.A mea era din ceva material si avea doar sclipici imprastiat prin ea
,de aveam si pe fatza ,par etc.
Cred ca si cerebelul meu e sclipicios rau la ora asta,ca numa' aiurea debitez.Da' am dat gata un pahar
.
COSMI tu ce-ai dat gata? 
Ca vad ca vorbesti limbi straine ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
szaboali spune:
Bianca defapt am 8 sapt. si 6 zile azi
...imediat fac 9 sapt.![]()
Si nu i-am explicat Iarinei ca v-a avea o surioara
...ca nu are rost inca...pana nu se vede mai tare burtica...nu ca acum nu s-ar verdea
...dar avem tipm si de asa ceva.
Ali
8+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
Baaai .... io am gasit o scuza pentru
.Sunt la chef la DENISA
Traiasca Alex! 

Giova spune:
Ali era prins doar o parte din el, ceva invartiti acolo, nu stiu cum sa explic. partea naspa e ca...cu vantul de afara, la sala nu mai aveam parul lins, ci umflat
.
Bianca mi-ai facut
cu pozele alea. si la mine filmuletul se aude foarte prost. asa s-o fi inregistrat,nu stiu de ce.
Moni ai gasit pozele?
cine e nelusu30![]()
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Vreun virus
... Ioiii 
Biancas spune:
Nelusu30 e Nelu cand avea 30 ani si si-a facut contul in webshots
Eu nu am cont asha ca am scris de pe contul lui pt ca oricum ma logheaza automat cand ma uit la oricine in album pe webshots
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-09/23:32:46 Pofta buna fetele...Ali tu ai grija sa nu poftesti prea tare ca pana ajunge Mitica la mine
...
Bianca