Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

noapte buna fetele,
nu mai pot , mai putin adorm cu capul pe tastatura , imi e si frig , desi am 21 grade.( poate ma pandeste vreo raceala)
oricum ,va doresc o noapte linistita si fara prea multe treziri

laura si eduard

HOPAAAAAAAAA am primit steluta de "membru incepator", tre sa dau de baut..., nu prea multa bautura ca nu mia auzic copii cand plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Ioana raspund prezent la apel. intamplator am intrat azi pe net. caut informatii pt bebele meu. si eu si tati am ajuns la limita...

maine poimaine Rayan face 6 luni si are doar 6 kg.

refuza sa manance lapte praf , iar la san sta maxim 4 min si nu reusesc sub nici o forma sa ii mai dau. Il mai las, ma joc cu el, ii vorbesc, doar , doar…

Am inceput diversificarea acum o luna jum si in afara de supa din anumite legume in special morcov si un pic carnita, altceva nu mananca…(incet incet nici pe asta nu o mai vrea decand i-am pus branzica de vaci)

Eu nu stiu in ce traieste. Lapte nu vrea, cereale nu vrea, fructe nu vrea.

Cui ii povestesc nu ma crede, imi tot spun ca nu stim noi sa facem copilul sa manance. dar noi am incercat , am epuizat toate variantele de a-l face sa manance, chiar l-am lasat mai multe ore nemancat. Nici asta nu a avut efect..

Am fost la 4 medici.toti imi spun acelasi lucru : e sanatos si sa incercam sa il facem sa manance.

Dar cum ? Ca are gurita inchisa parca cu fermoar. Nici cu lingurita nici cu seringa , nici cu pipeta

Daca avet vreo idee si timpul necesar pt a mi raspunde …..astept cu nerabdare, ca noi nu mai suntem buni de nimic, am devenit parca niste stafii. noroc cu tati care imi mai ridica moralul cand zice ca totul e ok, ca se rezolva, desi stiu ca si el e un pic disperat.

copilul e sanatos(zic medicii) , dar el mai are putin si o sa arate ca cei din Africa;

vreo idee? vreun sfat?

Ana mamiica de Rayan (13.03.2007)
http://family.webshots.com/photo/2656999240101784320XhbWkJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

aliana tine de mult chestia cu refuzul? ca si noi am patit cam la fel acum 2 saptamani, scriam pe-aici. nu a mai vrut lapte, i l-am schimbat ... cateva zile am facut pauza de legume, fructe, alte mancarici si aproape ca l-am fortat sa bea laptele. 20-30-50 ml maxim. i-am pus in lapte cate 1 lingurita de cereale nestle burtica sanatoasa. astea ii plac f mult si cat de cat manca. sa stii ca si la el se vedea ca se "stafidise". eu ... recunosc ca de la mine putere ... i-am dat vitamina C - picaturi, cu gandul ca-i va face pofta de mancare. imi daduse pediatul sa-i dau o data cand a avut o viroza si aveam in casa.
nu as putea sa-ti spun din ce cauza a renuntat la greva foamei, dar cam de 1 saptamana a reinceput sa manance. cu laptele inca nu e prieten dar macar dimineata si seara il mai pacalesc cand e semi-adormit. asa ati incercat??? da-i bibele prin somn!!
rayan si lucas sa-si revina repejor

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Astazi e sarbatoare : Nasterea Maicii Domnului!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Maria!

La multi ani si mamei mele,de care mi-e taaare dor!

Sa fiti sanatoase(osi),cu totii!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

.Anamana,Roxanici,Arissa - sarumana,am reusit sa le gasesc

Lilidana - Sa-ti traiasca mama si sa se bucure de nume inca 100ani
Sa-mi traiasca si mie MAMA ca si ea e Maria si sa stii ca si mie mi-e dor de ea

La multi ani la toate Mariile,sa va poarte cat mai mult noroc numele

acum ma duc in pat si maine dorm pana la 10.00 ca e weekend si e de serviciu klaus sa stea cu Carl cand se trezeste.

Noapte buna si pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani albinutelor cu numele de Maria, mamicilor si bunicilor cu acelasi nume! M-am uitat prin lista de bondarei, nu e nici un Marius sau Marian.
Mitze tocmai s-a trezit sa mai pape putin, deci nu egalam performanta de ieri.
Plec si eu.
Noapte buna!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC.FECIOARA MARIA SA VA APERE DE RELE.

Mi-a adus sotzu ieri calculatorul ca stia ca intru in sevraj .

Am citit tot, am vazut poze si am ras cu Matei la trasul de fermoar.
Soacra ...am si eu tot ca unele din voi..dar ma feresc de discutii..Victor nu trebuie sa traiasca intre 2 tabere.Socrii nu au fost la cununia noastra civila si nu m-au vrut dar nu mai conteaza..sa-i ierte D-zeu de greselile facute..eu nu imi mai consum energia sa-i urasc.Imi adun puterile sa-mi iubesc sotzul si copilul.Cand o sa ma chef o sa va povestesc cateva din fazele facute de ea...asa de distractie..ca eu nu ma mai necajesc acum din cauza ei..am alta treaba.

Copilu meu mi-a zis MA-Ma pe 4.09.Nu printe suspine ci chiar zambind in timp ce-ii schimbam pampersu.Am plans.La auzit si soacra mea si de atunci ii tot repeta TA_TA ma umfla rasu..ce ridicol...

Imi era dor de voi.
Nu pot raspunde la un capitol intreg dar voi fi prezenta cat de cat de acum incolo.

Victor mananca piure de mar cu 1 lingurita de cereale Milumil de 3 zile cu mare pofta.Ne certam pe lingurite...Intamplator am luat Golden din alta parte si am avut surpriza sa nu iasa suc ci sa se faca piure (e mai fainos marul) si pt ca nu voiam sa intrerup marul..am mers pe piure si merge..Legumele..bleah...am luat pauza ca ma duceam cu capu...m-am saturat de cat piure de legume am mancat
Acomodarea a fost un dezastru..Luni VIctor a avut 7 mese si nu adormea decat in brate.Marti nu adormit deloc pt ca am fost eu plecata si a avut 6 mese.Miercuri 6 mese si un somn...chiar inainte sa ne intalnim cu Gabi.De ieri are iar 5 mese ziua dar si 2 noaptea...mooor...vreau acasa....of of mai am 4 zile si ma intorc la ai meiSper ca noaptea asta sa nu se mai trezeasca.

Va pup pe toate cu drag.
Gabi poate reusim sa ne vedem zilele astea.A venit sotzu si ne aduce el la voi in parc...Victor abea a reusit sa-si refaca
programul
Aliana da-mi un bip pe mobil cand pot sa te sun.
Stefanyia si Mady .
Iunia da-i o pauza de legume.

Petrecere frumoasa si o slujba cu noroc pentru cei ce se vor crestina azi.

NOAPTE BUNA COPII! NOAPTE BUNA PARINTI.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Stefaniya,multumesc mult de tot .
La multi ani cu sanatate si maicutei tale dragi.Sa te bucuri de ea multi ani de acum incolo.

Si eu de-abia astept sa vina we ca atunci am program mai lejer,se ocupa tati mai mult de David .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi,multa sanatate si sa traiti cu numele

Alina imi pare rau.Eu am ajuns la concluzia ca ma plng degeaba.Printesa mea papa bine dar nu i-a in greutate.

Nu asimileaza.Oare care o fi cauza?Ce ar trebui sa ii dau?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

TUTUROR MAMICILOR SI BEBICILOR CU NUMELE DE MARIA

AM revenit si eu dupa mutat,curatenie,inceput munca in alta parte si tot asa....plus o depresie din cauza unor probleme,mers la urgente,lipsa de aer si tot tacamul,dar sper ca o sa treaca toate astea si mergem inainte.

STEFANIYA nu stiu ce s-a spus la stiri in RO ca azi nu le-am vazut dar am intrat acuma seara pe un site portughez si le-am vazut in reluare de la ei.Spuneau despre matusa fetitei si bunicul acesteia ca acuza politia portugheza de faptul ca sunt incapabili si mincinosi.Mai spuneau ca masina in care s-a gasit urme de sange al fetitei a fost inchiriata la 20 de zile dupa disparitia fetitei( de parinti a fost inchiriata).E foarte dureros,nu exista magazin aici sa nu aiba poza fetitei in geam.Daca mai apar noutai te tin la curent.

Despre Arianna noutatile sunt ca ne-a iesit un coltisor,papam bine ne place numa in brate,rade tot timpul dar inca se trezeste noaptea nu neaparat sa pape .E tare iritata la fundulet,pana acum nu a fost niciodata acum i-am luat toate cremele de toate marcile din farmacie si parca nimic,nu stiu cu ce sa o mai dau,plus ca e si tare constipata.

la toate

Mergi la inceput