Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 3
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Amma - apropo de desene,unde le-ai atasat ca le-am cautat de cand ai zis dar nu am vazut nici un mail.Poate nu am cautat eu bine dar mai spune o data unde sa cautam.Eu am cautat pe mail-ul de pe yahoo.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
le-am salvat si io. sunt pe gmail!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ioanaradu spune:
roxanici migrene? eu am primavara si toamna asa ca STIU CUM E! mie imi mai trece cu ketorol, dar nu mereu. de cele mai multe ori ma dau pe tample cu alifie chinezeasca. acum am unele aduse de tata de pe la birmanezi, dar merge si cu de cea in cutiuta rosie.
pe webshot ... lasa sa se umple. mai facem un cont ... si inca unul ... eu ma uit la fiecare bebe si il admir de zici ca toti sunt ai mei. 
io cred ca v-am mai zis, dar nu prea i=am masurat temperatura lui matei.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
laura_oana spune:
stai linistita, nici io nu ma omor cu luatul febrei,( sa nu credeti ca sunt o mama denaturata), eu il simt imediat la mana.si atunci bag termometru, de obcei are intre 36.9 si 37.4 pana la 37.8 , nu ii dau nik. daca e peste 38 atunci bag supozitor, si cand a facut 38.8 de era sa pic din pat , am bagat si supozitor si nurofen siropel, a scazut foarte repede si nici nu a mai crescut!
atunci m-am speriat foarte tare eu.el urla....a trecut .
sa treaca febra
laura si eduard
laura_oana spune:
fetele o intrebare
stiti cumva de la cate luni se poate da ficatel de pui la bb??
sa nu fac iara o gafa sa ma puneti iara la zid si sa
in mine![]()
ca ma bate un gand sa ii dau, dar ....
pupici
laura si eduard
paxela spune:
laura cu trasu de putza este etapa de acum, cand descopera diverse perit ale corpului, care trece la un moment dat, si o sa mai fie odata:D? cand scapati de pampers![]()
cat despre ficatel, aceiasi doctorita la fimiu la indicat dupa 7 8 luni la fimea a zis ca pot sa il bag, dupa 6 luni
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Mihael@ spune:
Io's pe-aici ca am terminat treburile, am culcat pitica si mi-am luat cina in fata calculatorului ca sa recuperez.
Tocmai cand voiam s-o laud pe Stefi ca s-a cumintit s-a trezit, a tras un plans , a mai supt un pic si a adormit la loc. Parca vad ca asta o sa fie programul in noaptea asta.
Amma, sper sa- i treaca lui Lucas
Legat de lichide - nici Stefaniei nu-i place nici apa, nici ceaiul, nici biberonul, dar i-am luat o canita si incerc mereu sa-i dau cate un pic de apa. Chiar daca o scuipa, ceva, ceva tot ajunge si prin stomacel si poate pana la urma se prinde si ea ca e buna apa. din momentul in care incep sa manace si altceva pe langa lapte trebuie sa bea si lichide, incepand cu 15-20 ml.
Eu o sa plec la tara pt. 2 zile, sa-mi tineti pumnii ca ma intalnesc cu socrela![]()
Pup pe mamici si bebici si LA MULTI ANI MARIILOR, sa fie sanatoase, fericite si pline de noroc.
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
diana_jors spune:
Si eu citesc dar nu prea am putere sa raspund... m-au obosit total evenimentele din ultima luna, in plus abia acuma despachetez incet-incet... asa ca va rog sa
daca doar citesc si nu scriu zilele astea...
Rebiana - multumesc pentru PM 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by anamana123quote:
Amma - apropo de desene,unde le-ai atasat ca le-am cautat de cand ai zis dar nu am vazut nici un mail.Poate nu am cautat eu bine dar mai spune o data unde sa cautam.Eu am cautat pe mail-ul de pe yahoo.
varsta mariei
anamana - ori sunt nu stiu eu sa caut ori sunt ametita .M-am uitat pe gmail dar nu e nimik nou,decat de pe data de 4sep
roxanici spune:
quote:
Originally posted by stefaniyaquote:
Originally posted by anamana123quote:
varsta mariei
anamana - ori sunt nu stiu eu sa caut ori sunt ametita .M-am uitat pe gmail dar nu e nimik nou,decat de pe data de 4sep
Stefanyia, is acolo, le-am luat si io....pe gmail te bagi cu userul comun si is in Inbox
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)