Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Temperatura 38,6 rectal, e sau nu temperatura.Tampita de mine cand ati zis eram cu fusu', nu ma interesa...acum nu stiu.So please help me.I-am luat temp si are 37.6 sub brat si 38.6 in fund.Cum e, are sau nu temperatura?

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rebiana pai eu am strigat fetele mai putin active :).

laura_oana la noi nu se intampla ... inca ... dar nu e data sa-i fac baie si sa nu faca un pisu in cada si este f fericit cand il face, zici ca stie ca nu e chiar frumos.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

amma mie dr mi-a zis ca ce e peste 38 in fuulet e febra si sa ii bag un paracetamol supozitor in fund.io pe langa asata ii mai dadeam si o doza de nurofen pt copii.
atata stiu , atata zic.
pupici si sa scada repede

Mergi la inceput

Finul meu la 11-12 luni facea asa, deci Edi e precoce, poate chiar se pregateste de mers la fete :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

amma eu stiu ca daca sar de 37.8-38 se considera febra. nu-i dai eferalgan/panadol/nurofen? zic si eu ... poate il ajuta. la noi merge cu eferlagan sau panadol.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

nu radeti de trasu de putza ca face asta de la 2 luni jumate aproape 3!!!!! am crezut ca inceteaza dar NU. in schimb cand il sterg la fundulet se trage singur de talpi si rade cand il dau cu crema , ii place la smecheru! AZI cum am scos pampi cum a bagat mana si era plin de kk pana la buric, va dati seama....

Mergi la inceput

I-am pus un supozitor eferalgan, sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

si io prezent p-aici da ma doare capu...de marti

Ammo, cum au zis fetili, peste 38 in kuruletz e febra. bine ca ai dat antitermic. stai pe langa el sa vezi cum evolueaza. si copii pana la un an nu au voie sare, nu stii?! glumesc....chiar nu stiu daca ii poti face baie cu sare

ma uit la poze acu ca nu am mai vazut de un car de ani....ce am constatat este ca is fff multe si la un moment dat va tb sa stergem din ele ptr ca atingem limita admisa de webshots

Tzuna ai PM important citeste-l

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

amma, da, e temperatura. baga-i supozitor si urmareste-l, ca lor le creste temperatura f repede!

ioanaradu, prezent! da-s obosita tare, ca ieri noapte a facut maria instructie cu noi! s-a culcat la 9seara, apoi s-a trezit la 12.30, tocmai cand voim si io sa ma culc....apoi s-a culcat la 2.30 si s-a trezit la 3.30! s-a mai culcat peste o ora si a dormit pana la 8 dimineata, da' cu pauze de urlete! si aveam si musafiri si, ca sa nu-i deranjam, n-am plimbat-o cu masina ca de obicei, nici la tv n-am putut s-o dormim, ca tv-ul e in salon ( unde dormeau ei).

laura, lasa-l sa-si cunoasca corpul! e mic, asa se stiu ei sa faca!

amma, am uitat sa-ti zic! temp normala e intre 36.5-37.5 rectal... dar maria ajunge cateodata si la 37.7 si nu-i dau nimic. am obs ca o are mai mare ori dc are kk pe traseu ori dc nu a baut lichide de mai mult de 3 ore!

pupam fetele si bbii

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Amma - apropo de desene,unde le-ai atasat ca le-am cautat de cand ai zis dar nu am vazut nici un mail.Poate nu am cautat eu bine dar mai spune o data unde sa cautam.Eu am cautat pe mail-ul de pe yahoo.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput