Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Sal,

DITU - eu fac in felul urmator jumi d emar copt + 2-3 lingurite de orez fara lapte de la nestle, sau 7 cereale fara lapte d ela milupa.......poti sa combini mai multe fructe si sa pui cereale dupa ochi pana devine o pasta omogena usor de papacit bebelina ta.....eu la fructe nu amestec cereale cu lapte deoarece medicul pediatru mi-a spus ca fructele cu lapte se digera ff greu.....

TZUNA - speram ca sunteti bine si asteptam sa-ti refi si s ane povestesti.......suntem alaturi d etine..... fete dragutze

ELENA GIULIA - ma bucur ca sunteti toti bine,......DD s ava aiba in paza

Va las ca tre s apape nicolas.

Suzy78, mami de bibe Nicolas - 27 feb 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Martutza - ca tot ma tin sa zic si uit.Atunci daca nu esti Maria cu toate ca eu una cred ca este,te felicitam pt 1 septembrie,pt cuvioasa Marta.Deci La multi ani! Lasa,ca o urare nu strica nicioadata

ElenaGiulia - si noi va Eu am vazut la tv si am inghetat de frica,deci imi dau seama prin ce calvar ati trecut,10ore!!! wow Important e ca sunteti bine si sa nu va mai atinga nici un taifun

Tzuna - sper ca totul e ok!

Am atasat pe gmail,retetele si zilele astea vad cum fac sa le pun si pe cele despre carne cu legume,...

aici am o poza haioasa aici si restul poze noi cu Carl

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ela sigur vreau sa ne intalnim......sambata mie mi-ar fi ok daca e vremea buna....duminica nu pot pentru ca suntem nasi .....crestinam o mititica...Eva Maria

am pus poze noi sper sa mearga

Raisa - Maria

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna seara, fetelor, bebelusilor
Merci, fetele de sfaturile din weekend, pentru Lucas racitu'.A mucos, dar e ok, nu e ceva gravµ.Rinita, a luat-o de la finu'so ca si am aflat acum ca si el e bolnav.Asta e, trece.Doar ca se chinuie saracu', ca se trezeste din cauza mucilor, si nu-i place sa-i pun ser.Plange de numa' numa'.
Nu mai stiu cine mai zicea ca are copilul bolnav, tot asa..mie mi-a zis dr doar ser si daca face temperatura eferalgan sau doliprane e aici.Atat!
Raisa, bine ai revenit.Stiu ca e greu sa te reobisnuiesti singura, am trecut pe acoolo si mai trec, saptamana asta vine sora mea.
Scaun am luat si eu din www.pegperego.com/page.php?sid=3562242c762241e57189dd57c466531d&pageid=IJVNL001&idp=0000000114&pg=08&cl=N" target="_blank">asta.Ramanem fani Peg perego, am caruciorul de la ei si imi place

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana unde o crestinati pe micuta eva? ca am o prietena in bucuresti ce are o fetita exact eva maria, si ar fi cam vremea botezului.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ioanaradu, tu ziceai de razatoare de sticla, poti sa-mi spui exact unde-i magazinul?As trimite-o pe sora'mea sa-mi ea.Merci fain.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mie mi-a luat sotul din rahova, de la p-ta niki scorpion, la o taraba ce are farfurii, cani si alte cioburi. eu momentan sunt plecata pt 2-3 zile din bucuresti, dar daca nu e graba, joi-vineri iti iau eu si ma vad cu sora ta. poti sa-mi dai pm cu nr. ei. fetele ziceau ca au gasit si la cora/carrefour, daca nu ma insel. eu nu prea o mai folosesc, pt ca mi-am luat blender vertical.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mi-au furat caruciorul de langa usa de la intrare Ce tampiti... sa si-l bage undeva... sa se rupa sau sa n-aiba parte de banii care-l iau pe el, in cazul in care-l vand... na, ca m-am enervat
Saracu' carut era cam terminat la sistemul de inchidere si trebuia sa am grija sa n use deschida dintr-o data... de-asta l-am si pus pe tati sa ne ia altul din plimbarile lui... si pt. ca era f. greu si f. voluminos cand era strans...
Dar tot m-am suparat azi, cand eram toti echipati de iesire afara... eu, bb-ei, Elena si bunica din dotare... si cand iesim din casa ia carutu' daca ai de unde...
M-am enervat instant... nu puteau sa mai astepte 2 zile pana ne vine carutul nou... Si sta asa de cand il am... de mai bine de 5 luni... inclusiv noaptea statea acolo...
Niste nesimtiti... ce sa mai zic...
Asa ca am trecut la planul de urgenta... i-am pus in marsupii... si afara cu ei.

karra pai de ce sa nu-l poti folosi?

tzuna ne-ai bagat in ceata... sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Fetele ce ma fac cu strumful meu ca vrea sa pape numa' cu videoclipuri in fata ochilor???
Papa cu Ryhanna, doarme tot cu ea....si ma-sa?Ma-sa e servitoarea si atat
Sotul meu l-a invatat de mic sa adoarma in brate cu TV-ul pe muzica si se uita la clipuri pana adoarme.Acu' vrea sa pape la fel.
Cum sa-l dezvat ca strange buzele daca nu i se face pe plac?

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna din nou...

Tzuna sper ca totul e ok...
Diana bine ai revenit!
Suzy78 chiar crezi ca suntem grasuti???doc zicea ca nu e bine (medic de fam) ca ar treb sa isi fi dublat greutatea dar pediatra zice ca e f bine!!!Oricum multumim ...
Martutzamai esti prin zona???
Ditu sanatate multa!!!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput