Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai a vrut al jafaari sa faca niste poze si l-am luat eu la trei pazeste sa ne spuna ce mancare comandam ca se inchidea casa de comenzi. Si dupa ne-am luat cu una alta si nu avem nici o poza!

quote:
Originally posted by karligutza

scriu scurt caci alaptez....
si chiar daca nu alaptam, tot scurt scriam:

Deni!!!!!!! chiar nici o poza?
Simo!!!!!!! chiar nici o poza?
Anya!!!!!!! chiar nici o poza?

uratelor! si secretoaselor!

karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sa mai raspund si eu repede ca vreau sa merg pe afara ca a iesit soarele.

Ioana, . A fost sotu-mi azi la consulat si i-a promis tanti ca ne face actul in 2 saptamani. Doamne ajuta.
Am incercat sa prind la telefon (ca la email-uri nu raspund) Evid Populatiei in Buc, sa vedem daca-i putem face acolo certificatul de nastere, dar la primul tel mi-a zis un nene ca ei nu se ocupa decat de gestionarea datelor si mi-a dat alt nr unde mi-a raspuns o tanti foarte prompta si amabila "post telefonic deranjat" . Sper sa se tina astia de la consulat de cuvant.

Lunitzo, tocmai ce v-am admirat in ultimele poze, ce dulcica e Adelise, ce guritza frumoasa are, nu mai zic de rochita. Si tu esti sexoasa rau, nu stiu unde ai tinut copila, noroc ca ai poze cu burtica, altfel nu te credeam.

Lia, asa e, si Sonia aseara se stramba de durere si-n milisecunda urmatoare zambea, apoi iar se starmba si plangea, asa-s copiii astia, de aceea murim de dragul lor.

Jadi, nu ne faci si noua baie sa dormim pana la 6 dimineata? Zi drept, ce ai pus in apa?
Sa va fie de bine intalneala, dar chiar asa, vorba lui Karli, nici o poza?

Alina.a, esti o dulce ca intrebi, uite acum am trimis cateva poze noi pe mail-l comun. Nu prea am timp sa le selectez ca mie mi se par frumoase toate.

Pup fetele, plec in traseu.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor de la capitala... eu propun sa va salvati organizand o noua intalnire si poate nu doar poze ci si un filmulet cum se joaca Anyutza cu Vladutz, cum canta Anyutza "ia caramele" si mai ales care-i tehnica de facut baie ca sa doarma cupilu' pan'dimineata..... deci numai asa va iertam!

Simo cat mai stai in capitala? te prind si eu? la 1 oct? poate mai stai, ca tot n-ai ce face in CETATE , nu? si poate ii mai duci "micu' moldovean" lu' Deni ca sa ti-l vrajeasca in fiecare seara

deci, Deni pot sa ma abonez la o baita pt.adeluta? sau faci discriminari dupa preferinte?

si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Neata, multumim de cafea !
Karligutza ai fost in forma aseara.
Paticut, unde esti? Ioana75, ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

Simo cat mai stai in capitala? te prind si eu? la 1 oct? poate mai stai, ca tot n-ai ce face in CETATE , nu? si poate ii mai duci "micu' moldovean" lu' Deni ca sa ti-l vrajeasca in fiecare seara

si

mai, atata timp cat e mai bine decat acasa, eu stau!

Astept sa iasa prietena mea din maternitate sa vad bblush

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Am ajuns in sfarsit sa pun niste poze pe Email-ul comun! Pentru cele care au "timp" la dispozitie pot sa le vada...

ANTO: am vazut pozele voastre, foarte frumoase, copilasii tai sunt 2 comori sa-ti traiasca !!!

Karligutza: Merci de raspuns!

JADI: la fel merci pentru raspuns, am sa-mi notez ce ai scris, ca sa nu uit, in cazul in care se va face botezul la ortodoxi, sa vedem... momentan nu avem nici nasi, exact nu s-au decis...asa ca...
Intr-adevar sunt frumoase traditiile mai ales pentru cine le cunoaste ar fi pacat sa nu le si tina... fiecare lucru e interesant, si de ce sa nu fie pus in practica...

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi si eu am moshi.dar elisa nu are, aici cam totul e mult mai simplu si sunt si multe influente de la catolici.de exemplu eu am precizat ca vreau sa o bage in apa ,daca nu doar o udau putin pe cap.pai ori o boteaza ori nu.e fff interesant obiceiul si mie imi pare atat de rau ca am uitat multe obiceiuri si traditii din zona mea...oricum i-am transmis sotului ca in fiecare vara voi merge cu ea cel putin o saptamana la mine la tara,in comuna stroiesti.acolo frate chiar se tin traditiile nu gluma.abia astept sa ma duc.
anto am vazut pozele,face sonia niste mutritze asa dragalashe...si ma inebunesc ochii lui "superman-ul"tau...poate ii raman si soniei ar fi super!la mine esenta de ochi frumosi de la tine s-a pierdut pe drum....,elisa are ochii tot mai inchisi,dar asa frumos priveste cu ei ca nu mai conteaza.pt ca am nascut in ungaria nici eu nici mily nu avem certificate de nastere la copii.nu-mi pot depune actele pt indemnizatie,nu pot lua alocatia ei,nu am medic de familie,nu exista in momentul de fata.au trimis actele la bucuresti si astept nemurirea.eu deja am inceput sa dau telefoane la televiziuni pentru ca efectiv sunt de o nesimtire iesita din comun!noi vroiam sa plecam toti trei in ungaria,un weekand in viena si nu avem cum....in curand ma duc la unguri si cer cetatenie maghiara si cu siguranta o obtin mai repede.
samadhi am vazut si pozele micutzei e tare dragalasha!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA:

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

De mult nu mai reusesc sa va citesc. Avem de raportat un bebe care vrea doar in brate, mancacioasa, sanatoasa dar cu accese de furie de la 9 la 12 in fiecare noapte.
Pana acum toate bune. Am primit vizita asistentei cum, se procedeaza aici si se pare ca a luat frumos in greutate in primele 2 saptamani. In acelasi timp mi-a spus ca ii dau cam des de mancare si poate de aia plange ca o doare burtica. Ii dadeam cam la o ora jumate sa manance uneori chiar mai des si suge aproximativ 20-30 minute.
Mi-a spus sa ii dau la minim 2 ore sa manance. Mi se rupe sufletul cand o vad ca plange si isi baga mainile in gurita.
Alaptez doar fara formula, apa sau ceai bea doar laptic de la mine.
Vi s-a intamplat si voua?
Mi-a spus sa incep sa ii dau suzeta dar nu o vrea de nici o culoare am incercat deja 4 tipuri de suzeta.
Daca aveti timp spuneti-mi si mie daca e normal sa nu ii dau sa manance cand vrea ea.

Pupici multi mari la toti

stefania mamica Catarinei
http://salexandre.blogspot.com/
http://blog.balexandre.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Am lipsit cateva zile si vad ca am fost trasa de urechi. Sunt tare dezamagita de chestia asta. Daca nu am venit sa ma plang pe forum de probleme in privinta apaltatului se considera ca a fost totul roz si eu am renuntat pur si simplu. Nu am venit sa ma plang tocmai pt. ca am nascut pe la inceputul lui iulie si nu am vrut sa sperii fetele care se pregateau de nastere si citeau cu sufletul la gura randurile proaspetelor mamici. Se pare ca nu am procedat bine pt. ca problemele mele nu au fost cunoscute in acest mod. Pe mine nu ma mustra constinta ca nu am alaptat mai mult. Am facut tot ce am putut. Nu am renuntat chiar daca am fost sfatuita inca din spital sa renunt pt. ca am sfarcurile ombilicate. Pediatra mi-a spus cam acelasi lucru. Am avut rani pana la trei saptamani desi m-am dat cu garmastan zi si noapte. Copilul meu a supt cu sange o buna perioada sau se chinuia sa suga pt. ca pe sfarcul meu se formase o coaja tare. Cu toate astea nu am renuntat la alaptat ci am perseverat. Probabil din cauza depresiei care a fost foarte puternica si de lunga durata la o luna si o saptamana de la nastere nu am mai avut lapte. Din acel moment nu a mai curs o picatura fara sa urmez tratament.
Sunt intru-totul de acord cu Andicu si imi displace profund ca ne comportam ca doua tabere. As fi vrut si eu sa alaptez cat mai mult. Stiu ca e foarte bine pentru copil, dar nu condamn pe nimeni daca nu o poate face. Nu cred ca este cineva printre noi care sa fi renuntat la alaptat de florile marului. Cel mai bun exemplu este Andutzy care a alaptat primul baietel o perioada lunga de timp, iar acum nu mai e la fel. Sunt cazuri si cazuri...
In privinta diversificarii, dupa cum am scris, nu am de gand sa o incep asa de devreme. Sunt de acord cu voi ca nu i-ar face deloc bine.
Ma doare sa vad ca ma judeca tocmai fetele de a caror parere tin cont totdeauna si in care am mare incredere.
Poate nu mai e chiar de actualitate subiectul, dar am vrut sa-mi spun si eu parerea…
Tin sa precizez ca nu sunt suparata pe nimeni ci pur si simplu imi pare rau ca nu am spus la momentul respectiv ce mi se intampla si astfet s-a ajuns ca tu, Anya sa consideri ca am renuntat usor la alaptat.

Samadhi mi-a placut mult poezia ta.

Karligutza am admirat-o pe Adeluta. E o si mi se pare ca are ochii tai.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput