Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 28
Mihaelutat spune:
Gata am terminat de citit. Daca tot ziceti de revalid pastile o sa ii iau si eu sotului meu, care mai are par de vreo doua pieptanaturi. Eu i-am luat fiole revalid si alpecin, dar nu se vede nici o imunatatire.
Catuza rochia nu e gata, probabil saptamana viitoare. cum e gata cum o arat in public.
Madau sincer planul de razbunare cred ca va consta intr-o iesirea de a mea intr-o seara, poate in Bamboo, si desigura sa dea si bani de consumatie. Deci daca se mai baga cineva astept, ca nu prea am cu cine sa merg. Astept provincia. Apoi si daca nu o fi chiar Bamboo, poate incropim de o plimbare si o cafea. Ei ce ziceti? Se baga cineva la o intalnire doar intre fete? Hai ca am multe polite de incasat de la sotul meu si scadenta se apropie.
Leea merci de felicitari. Insa sas nu se inteleaga ca deja face la olita de toate, oricand. Doar asa ocazional. Oricum eu sunt incantata ca inainte si cand il lasam fara scutec si facea pana in sandale nu avea nici cea mai mica reactie. Ridica doar un picior, precum cainii, facea si apoi asa cu pipi taras pleca mai departe.
Acum despre meniu, foarte tare frate. Am mancat ca porcii, si gustul super tare dar si asezatul pe farfurie de super efect. Iar bucatarul canadian, de 100kg si 2m inaltime, explica intr-o romana frantuzita de mai ca iti venea sa manaci si farfuria. Cred ca o sa iasa de exceptie.
Cam atat
Ma duc sa mai si muncesc ceva si vb.
Mihaele
album dn Titi
loren@ spune:
Buna mamici...am si eu o intrebare..de cam 1 sapt. fetitei mele i s-a iritat zona de sub buzita de jos, pe linga colturile gurii si vad ca desi o dau cu crema de galbenele inca nu i-a trecut. Poate a pus minuta murdara de pe afara sau are o saliva mai acida ca inca nu i-au iesit caninii de jos. Cu ce as putea sa o mai ung?
Sanatate si pupici!
www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra
maria_alexia spune:
Alinush, cand am inceput sa citesc ca ieri a fost si la voi o zi cam inchisa, uitasem ca sunteti prin zona si chiar ma gandeam ca uite, si in Sb e vreme fix ca in Olanda 
Loren@, prin zona aceea se face de obicei o bubita care se cheama "zabalutza", trece repede daca dai cu glicerina boraxata.
loren@ spune:
Mercic Maria
..si mama care ma intreba daca are "zabaluta" si eu i-am zis ca nu stiu, ca habar nu am ce e aia!
![]()
www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra
tania-z spune:
sa va zic eu ce-am patit in dimineata asta? Repede ca fug pe urma dupa pitic si dau raportul mai tarziu...
deci ma duc la posta sa ridic un colet extern, asta dupa ce ieri nu mi-a fost bina, Anna a apasat la greu pe col si tot stau cu frica sa nu nasc. Asa ca va imaginati ce e in capul meu, numai chestii legate de nasteri, bebelusi etc. Intru in sala aia de asteptare si o femeia pe la vreo 50 de ani se uita la mine si-mi zice repezita "cordonul, cordonul!!!"...la care eu ingrozita hop, ma uit intre picioare, agitata si rusinata, gandindu-ma, in acelasi timp "cum poate sa iasa cordonul ombilical primul??!!". Niciprin cap nu mi-a trecut ca eu mai am un cordon, la haina, normal

. Neuronul e obosit, e clar!
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
anda77 spune:
tania, dk te coafeaza cu ceva, si io as fi reactionat la fel in prima instanta. am tendinta sa focusez exagerat pe ceva anume si sa conectez si restul lucrurilor de ceva-ul acela, inclusiv prin reactii de acest tip:)))
as dori sa aflu situatia de dimineata a bijuteriilor cuscra-mii. sunt toate? cine le-a pazit in noaptea asta - sau in canada nu e noapte? ceva incercari ale hotilor au mai fost?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
d-nul titi
sagetator cu ascendent in rac
emotiile nu vor fi stavilite. comunicarea este primordiala si se va realiza cu orice pret. Frica de a nu spune ceva nepotrivit. poate aparea un impediment de vorbire in copilarie sau un tic verbal sau ceva mai neobisnuit legat de vorbire. minte constructiva si organizata. daca nativul va avea frati mai mici, va fi pus sa aiba grija de ei.
foarte increzator in domeniul amoros, prea increzator, tinde spre autosuficienta. va avea copii joviali. viata amoroasa fericita, multe legaturi, niciuna cu probleme, bate vant roz toata viata in acest domeniu, nu va trece de experiente neplacute in privinta partii amoroase. Sotie fte frumoasa, serioasa, voluptuoasa fizic si gospodina. relatie maritala excelenta, fara vreun nor. auspicii de exceptie in legatura cu viata sentimentala, nu va exista nicio problema, dimpotriva.
problemele sunt in alta parte.
nu poate munci daca nu i se arata apreciere. cei de la locul de munca trebuie sa-i confirme ca el straluceste ca soarele in birou. munca va implica ceva mai mult in legatura cu scrisul, vorbitul sau calatoritul. colegii si subordonatii sunt vorbareti si "afectati" putin
tipul muncii implica ceva "pe viata si pe moarte" sau "nastere si renastere" - de la psiholog la lucrator la descarcerare. (plasamente asemanatoare au politistii)
foarte implicat in ce face la birou. tipul muncii nu este ceva superficial.
pericole la transport pe apa, calatorii langa o apa, catre o apa etc. nimik cu apa nu trebuie.
il atrag destinatiile ciudate de vacanta. pericole in calatorii si dezamagiri. cam naiv referitor la principiile de viata, le schimba rapid si crede in toate.
nu asteapta sa se sedimenteze ceva, un principiu, inainte de a actiona. din aceasta cauza se va trezi ca a consumat energie multa ion proiecte care nu-i mai spun nimik dupa un timp. se arunca cu capul inainte si crede prea multi, prea multe (oameni, principii, vorbe etc)
prieteni putin agresivi, certuri cu prietenii. nu-i plac oamenii lenti.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Anda am dormit pe ele. parol, mi-a si ramas un diamant in dinti, de aratam de dimineata ca Byonce in ultimul ei clip(i wish).
ete cand ai timp salveaza datele ptr al meu plod si baga si ptr noi. acu sa te tii ca s-a deschis sezonul la cereri.
david-alberto 23 dec 2005, ora 5.55 am,bucuresti, municipal
Tania no coment.
Mirela si David - 23.12.2005
Mihaelutat spune:
Anda saru'mana si un picior. Super astrograma. daca si asta se face politist eu ma impusc.Imi ajunge cati am in familie.
Pupici, ma duc sa o disec cum se cuvine.
Ia zi te bagi la escapada in oras a fetelor? Pna acuma nu sunt decat eu, dar asa am ocazia sa dau o bautura pentru astrograma.
Mihaela
P.S Nu mai vrea nimeni sa iasa in oras asa ca fetele?
album dn Titi