Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Plansei de am facut ochii cat cepele la Anatomia lui GREY,acu mi-a trecut somnul, asa ca Ina dormi linistita ,pazasc eu bijuteriile .
Maria al meu sotz nu merge cu fi-su decat la bile in Mall, in rest nu se incumeta, cu toate ca eu il iau la Selgros si sta cuminte in carut, cand e si Sorin cu noi face circ.asa ca doar in mall ma mai scot si eu, sta el cu copilul si eu mai bantui.
Mi-a luat azi un nene 4 lei pe o gaura-n perete ptr niste rafturi in balcon, numa gaura 4 lei bucata, boltzu si alceva a trebuit sa le iau eu.
Joy cand ma trezesc gasesc postarea ta in fiec dimineata, se apropie timpul ptr bb2, si o sa scrii si tu ca mamicile ultraocupate mai rar.vba lui Cristi de Madau:mobilizeaza-te si fa-ti de cap ca pe urma cateva luni nu o sa mai poti.bine mai ai o varianta sa accepti ajutor cand ti se ofera.ti-am zis ca-l pot duce pe Vlad in "base". si David zice ca Stefan,sper ca n-am gresit copilul, jur ca prima data cand intru in farmacie iau lecitina.
Alinus dc s-a trezit missa la 8 inseamna ca sta cu mine pe net pana tarziu.
am vazut si performanta lui Britney la Las Vegas. oribila revenire, eu cred ca nu a repetat show-ul inainte, se tot impiedica, ii incurca pe dansatori, cred ca e vai de ea acum dupa spectacol.
hai ca mai las si pe altii.dar mai zic ceva, al meu azi a insirat masinutele pe banca in parc si cum se apropia un copil cum le strangea cu viteza in brate si fugea.eu il mai pun sa faca schimb, maica-mea a fost azi cu el si l-a lasat in pace.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Leea nu mai vb cu tine pana nu spune Tudor un cuvant nou. dc trebe vin si le ajut pe educatoare, stau cu gura pe copil numa sa invete.ai vazut ca deja se joaca cum nu o facea inainte.hai ca treceti un mare hop usor voi, de fapt T mai usor, tu tot cu capu-n perne esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miri, ai grija mare de "colectie" , sper sa te ia somnul cu burta pe bijuterii

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Alinus buni era jumate afara pe geam ca . plus ca fuge cu bricheta ei si nu ii spune unde o ascunde, plus ca intra in camera si gaseste juma de pachet de tigari rupt in mod egal si pus in scrumiera, nu pe jos, plus ca-i arunca hainele dc nu apuca sa le puna in sifonier sau la murdare.mai vrei asa ginere?

Mergi la inceput

Roxi doar mi-am luat angajament ca le pazesc.tre sa doarma Ina, dar dc viseaza ca ii furau aia yahtul sau avionul eu demisionez .ce donsoara politicoasa!
mie imi pare rau ca l-am invatat pe al meu cu sanatate si multumesc si mincare ca sunt cuvinte prea lungi si nu le spune. era mai bine noroc,merci si papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pana la urma aproape ca nici nu mai vreau masina de inchiriat la ce de autobuze au astia. Iar de preturi ce sa mai zic?! Scapam de o bataie de cap: gasit & platit parcari, dus inapoi pana la ora x...

roxi ce vorbareata e Alexia! Bravo ei!

Va !

Mergi la inceput

Lavi ce misei.tu faci planul toata vara si te dau astia cu banca lor peste cap. dar vezi ca e mai bine ca s-a intamplat?
drum bun.
Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Doamne nu-mi vine sa cred ca-mi merge netu asa de prost!!!! mi-a luat 1.5 ore sa citesc 2 pagini!!!!!!!!!!

si nu credeam ca voi posta prima la ora asta asa tarzie. dar daca voi azi noapte nu aveati somn....

LAVI a plecat....drum bun!

ALINA tooot asa ma gandeam si eu ca citisem ca nu prea se mai zbenguieste bb cand e pe cale sa o ia la vale.
si de aia ma ingrijoram, ca iese mai devreme de marti cand am programarea. nu ca ar fi rau, dar ..... este dezastru in casa, nu ma pot mobiliza sa fac curat

si eu experimentez sentimentul de vinovatie ca l-am trimis la tara pe Vlad. imi tot spun ca asa-i mai bine macar pentru el (este happy acolo, se joaca, alearga, sta afara) dar ma simt vinovata mai ales ca nici treaba multa nu fac.

ieri am fost in parculet cu Daria si cu Ela si asa ciudat mi s-a parut ca stau pe banca si citesc ziarul....si saraca Ela alerga dupa Daria.

MARIA_ALEXIA Taniuta are DPN-ul cam la 2 saptamani dupa mine. chiar mai putin cred....mooooama dar ce de ne-am "inmultit". las sa fim sanatosi/sanatoase.

MANDY ce baiat harnic ai si tu....

v-am zis de Vlad ca-mi cere aspiratorul sa dea cu el?ei...i-am dat doar tubul ala si nu a vrut asa. i-am adus si furtunul, dar el tragea de aspirator. i l-am scos, l-am montat si ghici la el!!! pai a trebuit sa-l bag si in priza, el i-a dat drumu si la 07:00 dimineata aspira baiatul meu. apoi a cerut pamatuful si a sters praful si dupa ceva vreme s-a dus sa ia galeata si mopul.
DECI??? este harnic sau nu, manca-l-ar mama......(zice cristi ca am "dresat" copilul cu curatenia mea)

CRISTINAN . spor la treaba la scarbici. si poate poate mai bagi si aici cate un anunt despre voi. ma bucur ca sunteti bine.

CATUTZA mai dar de Bia nu ne mai zici nimic??

DE FETELE CARE NUMAI DAU SEMNE STIE CINEVA CEVA? daca mai vorbiti cu ele mai dati si la noi un semnal.
de cate ori intru in colectie ma mai uit pe listuta noastra si ma gandesc oare ce face X sau Y ???

PITICCCCC, TEO_BANU, IONIKKA ce va fac burticile?????

hai ca ma duc la treburi, poate fac si ceva bine.
sper s anu-mi trimita mesajul asta peste 2 ore....

Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda mii de scuze ca nu am dat ieri datele, dar am plecat la carciuma cu finii la degustat meniul si abia acum am vazut mesajul. So, cu sufletul plin de cainta si cu un glas rugator, care nu se aude, dar sincer e plin de evlavie, iti dau datele, daca mai ai timp, cand doresti si cand poftesi. Deci Alex-Mihai, 22 noiembrie 2005, 18.55, Bucuresti, Elias. sarutari de maini doamnei din partea noastra.
Acum ma duc sa citesc din urma si revin, cu meniul de ieri. Ca o avanpremiera am bagat burta in draci, si abia astept nunta sa mai manac o data meniul de ieri.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Mihaela bine ai facut ca ai mancat. cu falimentul care-l declari iti prinde bine burta plina.
Joy te descurci singurica?ramane valabil PM de acu vreo luna.
Am un prieten pensionar ca a facut infarct tot imi cauta de lucru ca sa-l las pe David la ei. copii lui sunt mari 18 si 21 ani . si aia vor jucarie.eu l-as fi luat ca bona dar tre sa se prezinte la comisie la fiecare 6 luni si poa sa-l declare apt de munca si raman fara dadaca.LA ei a facut D. primii pasi asa mai multi,cu Dana a invatat sa se certe, e inebunit fi-miu e a 2 casa ptr el cu toate ca mergem cam o data la 2-3 sapt,depinde de cum am eu nevoie.
a stat la tara tipul pe vara si venea in wk acasa, si trecea si pe la noi de frica sa nu-l uite David.ce bine e sa ai prieteni!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput