Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

colectie, atentie, comunicat:

cu ce credeti ca se ocupa unele fete din aceasta colectie?
va spun io: isi fac super frizuri pe un anume site si-si dau cu parerea aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106250&whichpage=1
da noi, astealalte, ce-avem sa nu ne facem si noi frumoase? n-auziti ca plang aici ca-mi cade parul? nu v-ati gandit ca mai sunt si altele care vor sa se tunda ca fotomodelele? ha? rusineee, sa nu ne spuneti si noua...da' v-am prins!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cami, declar ca is de acord cu incuscreala...ce mai copii nostri se potrvivesc perfect, amandoi vorbesc foarte mult, au o logoree..., asa ca grija mare de nora-mea.
Lavi, sa aveti concediu placut si vreme super frumoasa. Sa va distrati si pentru noi. Drum bun.
Joy, ce putin mai ai pana ce nasti, mie parca nici nu imi vine sa cred ca mai ai doar cateva zile. Tin pumnii sa fie totul bine si tu sa iti revii rejor iar bebeul sa fie sanatos tun.
Alexandrina, tu cat mai ai pana la termen? Ca nici tu nu mai asa mult, cateva saptamani daca nu ma insel.
Hilde, concediu placut in continuare, abia asteptam pozele cand vii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am uitat sa va spun dar in seara asta cand am mers dupa Kriszti la bunici, el o ajuta pe bunica, rupea pastaile in doua pentru ciorbita de pastai. Poate a fi mai priceput in bucatarie ca mama-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sa aveti o vacanta super, mai frumoasa decat in planurile pe care le-ati facut cu atata grija! De-abia asteptam relatari si date la concret, poate in 5 ani o sa fim si noi in stare de asa excursie mareata!

Hilde, multumim de salutari, sa aveti si voi o vacanta faina si mai departe!

Mandy, ce baiat harnicutz ai, bravo, bravo!!

La multi ani, Addya

Eu azi aveam o gramada de treaba pe-acasa, planificata pe ore, dar ai mei baieti mi-au aranjat programul .
Cand am ajuns, Cristi dormea, am vrut sa intru in dormitor sa ma schimb dar m-a simtit, asa ca a trebuit sa dorm cu el restul somnului, altfel n-a fost chip. Iar cand a venit tati si i-am spus cate s-au adunat si ca trebuie sa se joace vreo 2 ore cu Cristi (afara ploua bacovian), a ales sa mergem mai bine toti 3 pe la magazine dupa mobila . Maine sper sa am energie sa reiau tentativele de curatenie, ordine, calcat si alte cele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am verificat listuta, galeria pentru burtici o facem in ordinea:
Septembrie: Joy, Tania
Octombrie: Pitic, Ripley
Nov: Alexandrina
Lipseste DPN de la teo_banu, Ioana, Tania
La anu' vine generatia noua de bebei de Ionikka, subsemnata, Dordia... Si lista ramane deschisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ne infiintam si noi la stirile de seara: azi a fost o zi tare inchisa, am putut totusi sa iesim de dimineata, insa dupa pranz s-a pus pe o plaie mocaneasca, fix ce imi doream. Si sa fie in ton cu vremea, missa a acceptat sa se culce de pranz abia la ora 17!!!!! Asa ca am plecat sa ma plimb pe la 15, de una singura pe ploaie ca nu mai puteam. Ai mei s-au descurcat totusi si au reusit cu greu sa o adoarma. S-a sculat la 20h…. Iar io am shopuit ca sa ma calmez.
Cam atat pe azi.

Tania, of ce trist la gradi lui Che! Pai si copiii totusi ce fac toata ziua daca jucarii nu prea au? Poate fac activitati multe, sper. Frumos ce te-ai gandit sa faci!
Dar ma intreb - avand in vedere ce spui tu de lipsa jucariilor- oare la celelalte capitole stau bine? Ma refer la mancare, tot ce tine de igiena copilului, etc. Presupun ca pampersi aduceti voi ( cel putin asa e aici, inclusive la private), insa restul, servetele umede, prosoape, au ei?

Pumba multumim de aprecieri! Cu lasatul la tara – sa raspund si eu la intrebarea mea- nu cred ca aslasa-o asa de departe de mine. Insa daca imi cere ea sa o las mai tarziu, poate ma indupleca.
Adelie e o scumpa la faza cu plansul de cinema!

Miri de belea Daviducu, parka o vad pe buni strangand din dinti ca nu a vazut faza de la telenovela!!!

Ina mami ce bine ca te simti linistita cu Rachelita la cresa, io chiar ma gandeam, sincer tot nu reusesc sa imi gasesc linistea. Adica ideea ca e la cresa e ok, insa in cele 2 zile cand o duc ma simt vinovata, incerc sa fac cat mai multe treburi ca sa imi mai iau din vinovatie ca m-am “debarasat” de ea, sau sa imi justific intr-un fel ca era necesar sa o duc….

Joy ce main e zici, a dat din picioruse samburelul? Te-ai mai linistit? Sa stii ca asta inseamna ca isi pregateste saltul final! Mie imi place mult numele de David.

Bubamara acu vad ca si voi sunteti in valtoarea cresei….Ce bine ca e o tanti care se ocupa exclusive de ea pana se linisteste! Succes si voua la integrare.

Camelia mai trebuie sa iti zic ca mica ta incapatanata iar m-a lasat masca cu cat vorbeste! E extraordinar, zau! Si te priveste cu niste ochisori mari patrunzatori care nu te lasa sa mai zici ceva! Pup cu drag Dariuca!

Lavi va urez o vacanta superba, drum bun si abia astept sa ne povestesti!

Fetelor care mai tineti legatura cu Bulucel? Oare ce-o mai face?

Addya LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si mai scrie-ne cand iti vine!

Ma duc sa citesc, mi-am cumparat carti si sunt fericita!
Sunt la Elevul Dima dint-a VII de Drumes, si nu imi vine sa cred ca am ratat-o in copilarie....ei lasa ca la minte tot aceeasi am ramas, deci nu-i tarziu . Vive la pluie!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy draga - o sa am foarte maaaare grija de nora ta, promit ! -am dulce pe Kriszti cel fumusel, harnicutz si vorbaretz! O sa ai ajutor de nadejde in viitorul destul de apropiat de la el!

Cateva dintre voi ati fost de belea azi …
Mihaelutat,

quote:
De pilda fata disperata a receptionerului, care cu o mana tinea de fax, cu cealalta de computer si trei plozi atarnati de picioare incercau sa il darame. cred ca nu mai face ala copii veci si ii multumea Domnului ca iese din tura seara. Ba mai mult incerca s aafle de la mine cand plecam iar eu vazandu-i disperarea pe chip ii prelungeam suferinta:Stati linistit ca plecam pe marti-miercuri, ca poate se indrepta vremea. Mai avea putin si plangea saracul.
...grozava relatare, mi-l si imaginez pe bietul om!

Anda,
quote:
de la asociatia vrajitoarelor de pe Dc, ce chinuiesc copiii cu crese, gradinite, bone, tzara, bunici si alte alea cumplite, transmite andreeascapone, vrajitoarea din sucursala Foisorul de foc (fierbinte rau, dogorator chiar):
esti criminala ….

Catutza, tu nu ne zici nimic de la munte, adica poze, ceva … in afara de faptul ca vreti sa va faceti casuta acolo???(ceea ce inseamna ca v-a placut mult) Despre Biencuta, nimic-nimic???

Cristina N. bafta cu planificarile si felicitari pentru bona! Tinem pumnii sa nu aveti surprise si micuta Elize sa se inteleaga bine cu dansa ! Un special pentru aprecierile tale adrestae mezinei! Apropo’ de Elise nu ne mai povestesti nimic! Niste ochi albastri nu mai vedem si noi in vreo poza mai noua!?

Hilde, concediu placut in continuare si va asteptam cu poze !

Pumba, va multumim si voua pentru aprecieri! Sa stii ca si eu am o alunita buclucasa, inca nu mi-a creat foarte mari probleme, de aceea nu am adus in discutia cu dr. problema scoaterii ei! Iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie!

Miri_b multumim! Esti o dulce!

Mai Anda, ne-ai prins , ne-ai urmarit "de la asociatia vrajitoarelor de pe Dc", si ne-ai gasit! Acum va ivitam si pe voi la o “coafura virtuala”, sa vedem ce iese!

Addya LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte numai de realizari!

Alinush dulce !

Acum ma retrag si eu la somnik si va doresc tuturor noapte buna, fara cosmaruri sau alte "evenimente" nedorite, care pot tulbura linistea somnicului!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Minunata banca Transilvania nu a fost in stare sa ne dea cardul de crtedit pentru care au cerut cate un act pe zi; ni=l promisesera pt aseara, apoi pt azi si..ioc!

Fara card de credit nu putem inchiria masina; ar mai fi o mica sansa sa ne accepte din cardul Mastercard de la ING, aia de la ING asa ne-au zis.

Pana una alta eu acum caut orarul autobuzelor pe unde voiam sa mergem cu masina inchiriata (nu trece tren pe acolo). Vestea buna - e mult mai ieftin decat cu masina. Vestea proasta - nu avem atata flexibilitate. Iar veste buna - sunt plin de autobuze zilnic. Uf!

Iar Virgil inca nu a ajuns acasa, mai are de terminat treburile pe la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya ....La multi ani fericiti alaturi de Dragos si Razvanel, sa fii sa natoasa, fericita si iubita! dulce!!!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

seara buna colectie!

Am intrat sa va spun ca alexia a plins ieri cand am plecat la serviciu( dupa 2 saptamani de concediu) mai rau ca acum un an, toata ziua ma striga, faza haioasa azi cand a vazut-o pe mama la usa a fugit si s0a ascuns intre picioarele mele.Ieri cand am venit acasa a alergat chiuind pana la mine m-a luat de picioare si mi-a spus "ubeste"...adica sa o pupacesc sa o alint cum ii place ei.
Am uitat sa va spun perle de concediu
tati la volan, alexia in scaunul ei....odata incepe "tati..tati ai ghija", ajunsi la destinatie..odata o aud ca exclama..."gaca am agiuns!"
Cel mai tare m-a impresionat aseara cand i-a cerut lui tati sa ii umple canita cu apa si dupa ce a primit-o i-a spus lui mihai "misi"( merci), va rog sa ma credeti ca am ramas ca la cinema...nu stiu de unde a prins cuvantul pentru ca in prezenta ei folosesc mai mult multumesc.Vorbeste efectiv toata ziua si mai nou nu ne mai lasa sa vorbim intre noi sau cu alte persoane, incepe sa tipe si sa vobeasca foate tare ...sufera de nebagare in seama.

joy, scumpa, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara

alina, lectura placuta Pupicei pentru somnorici, poate i-a fost frig micutei.

tania, ma bucur ca che a inceput sa se acomodeze cu colectivul, micutului "detept" ca are cu cin' sa semene ["D]

leea, draga mea, ma bucur sa aud vesti bune din partea voastra.Iar pentru tine un big hug si un pupic, fii-tu te iubeste imens insa nu se manifesta

adina, LA Multi ANi! Iti doresc multa sanatate, noroc si fericire.

anda

ganda, si eu sunt de acord cu tine in privinta gradi de stat versus particulara.Si alexia mea va merge la gradi de la anul intr-o instit de stat, dupa parerea mea oamenii fac locul...daca nu are un educator bun este egal cu zero, eu am invatat materii in liceu care mi se pareau oribile doar pentru ca am avut profesori extraordinari.Si gradi de stat au clase de limbi straine, si fel de fel de activitati..ai de udne alege( cel putin cea pa care eu o am in zona unde locuiesc).Vroiam sa spun mai multe insa nu mai pot de somn, revin.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput