Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ina, Corap, Cristina N.multumesc din tot sufletul ..."de mama de copil"!

Corap, m-ai dat pe spate, iti multumim!-am Andreiasul dragalas in semn de multumire!

trimit si revin mai pe seara!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

camelia - fara comentarii ,clipul cu fetita ta! felicitari !
numai ca vorbeste ,dar poti purta o discutie cu ea ( trebuie sa mananci sa cresti mare ,cine a cumparat asta ? ) e de domeniu fantasticului!

corap- poate stie el ce zice cu" cau" la vaca ,poate e " cow"

lavi- drum bun ,vreme frumoasa si la cat mai multe poze si amintiri placute!

Ieri ,am fost la medic sa-mi verifice o alunita care mi-a sangerat dupa ce m-am sters cu prosopu, doctora mi-a sugerat sa o scot,dat fiind forma si dimensiunea alunitei......mie frica, nu stiu ce fac...daca mai astept si e prea tarziu ? daca o scot, e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pumba eu stiu ca e mai bine sa ti-o scoata, sa-ti faca analiza anatomo-patologica si in caz de ceva DF iti face o excizie mai mare.
Asa am citit si auzit eu de pe la medici.

Eu acum printez rezervari, schimburi de mailuri, planu' de calatorie...
Intre timp mai bag un ochi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Helou,

Scriu de la un internet caffe. suntem bine. steff e innebunit dupa apa...si asta e problema cea mai mare. In rest doarme foarte bine. Avem si soare si ploaie, dar avem ce vizita si unde merge. Ne odihnim de minune.
Avem camera cu vedere la mare, 50 m de mare, o sa vedeti cind in poze....e super, ce mai!!!!Suntem multumiti de servicii...am sa va povestec mai multe cand vin acasa.

va pup pe toti, n'am cititi nimic , am intrat doar sa va salut.....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde si noi te pupam, concediu placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Camelia ca de obicei eu ma multumesc cu ochii Dariei ca dupa tshpe mii de codecuri tot nu am sonor pe yutube.tare frumosi mai sunt. fac cat mia aia de cuvinte care o zis-o mititica.
Lavi drum bun, vacanta frumoasa, sa nu uiti camera foto acasa.
Leea in contzed nu mai plecati?
Madau fii si tu mai indiferenta. prea te ating toate, vezi ca se vede la sanatate.
avusei timp sa scriu ca al meu are musafiri.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am fost zilele astea la un curs de Consiliere si Orientare (fosta dirigintie) iar in mapa de lucru era atasat un text de Octavian Paler, Paradoxul vremurilor noastre. Am scanat foaia si am pus pozele aici. Cititi, pe noi ne-a miscat profund. Salvati mai intai pozele pe comp. vostru ca sa puteti citi mai bine.
anda, Am gasit bona, vine de joi (noi nu avem gradinite particulare, iar alea de stat nu primesc asa mici). Am clase 9-12.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cristina intr-adevar e superb, a circulat pe net acu 2 ani cred,e inca actual.eu am memoria spre zero, dar am retinut ceva din el.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cristina - super!

lavi- stiu ca trebuie scoasa, i-am spus doctorului sa asteptam 6 luni sa vedem daca isi modifica forma sau dimensiunile, dar acum ma gandesc ca ar fi bine sa o scot mai devreme......uf,uf e greu tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pumba, io n-as scoate-o. de frica. plus cateva cazuri de care nu vrei sa auzi si le stiu eu. e adevarat ca si invers poate fi rau. tu te hotarasti. si eu am probleme, decizia mea, buna sau rea a fost sa nu scot nimik.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput