Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 24
madau spune:
Lavi chiar aseara ma gandeam la tine, nu mai retinusem daca nu cumva pleci direct de la Alba..ma bucur ca ai mai intrat o tura, sa apuc sa-ti urez si eu calatorie placuta, abia astept sa te intorci cu impresii
Anda Revalidul se ia cam 3 cutii, asa e tratamentul complet, aba dupa aia se vad rezultatele. Deci rabdare...la mine a facut minuni![]()
Am uitat sa va zic..aci e ziua Addyei, nu a mai intrat ea demult pe forum, dar va asigur ca citeste din umbra
..daca vreti sa-i urati si voi LMA..o puteti face deci 

. Noi ne pregatim acu' de party.
Gata, fug sa ma usuc la par, apoi sa ma "pavoazez" si pe cai..sau pe curand![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Miri nici io nu m-am ingrasat dupa revalid
Am fost dupa T.Era bine,se juca,cuminte.Cica au avut probleme la somn.Normal,daca-s tute.Ca s-au incurcat intre ele si cea careia ii spusesem ca nu doarme fara suzete (care le-am pus in gentutza lui) s-a dus in alt dormitor.Pina s-a gindit asta ce era cu T sa se uite in rucsac o zbierat copilu vreo ora.Dupa aia a dormit linistit.A mincat prost.Si asta normal,ca ciorba de fasole si macaroane cu brinza io nu prea i-am dat.A mincat in schimb nush ce tort de casa.O sa-i dau eu sa pape.La modul general,s-a comportat exemplar spun doamnele.Ma bucur ca asa imi mai scad mie angoasele.
Dupa doua zile la gradi tropaie din picioare si se joaca cu masinile.Astea-s noutatile.Ocupatii de barbat,ce mai...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
Addya, LA MULTI ANI!!!!
Sa fii fericita alaturi de cei doi "berbanti" ai tai!
Va pup, fetelor, plec in parc. Poate revin pe seara dar nu promit.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
leea, cand mai poti, mai pune si tu un link la ceva poze cu tudor. exemplar copil, ii place si la gradi si cu mami.
si nici pe ilinca de felicia n-am mai vazut-o de mult. si as mai avea niste cererei de poze, dar tre sa strang dezastrul din bucatarie. cum poate o chestie de mai [putin de un metru sa distruga o camera?
oricum, de cateva zile de cand stau acasa, muncesc de-am innebunit. pai mai odihnitor e la serviciu, dom'le.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
pai asa deci ADDYA umbli cu piteala, ha?
LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI ITI DORESC. NUMAI BUCURII SI TOT CE ITI DORESTI!!!!

MADAU mi-am amintit ca trebuie sa te trag de par nitelus. te-am intrebat mai acu cateva zile ce mai faci si cum iti este si nu mi-ai raspuns ![]()
te suparasi cu ceva?
CATUTZA sa o saluti din partea mea cand mai vb cu Cristina. io iara nu deschid mess....din neobisnuinta.
LEEA hai mai ca nu am vrut sa te suparacesc. uite de aici un
si un munte de
si trebuie sa-ti zic sa-ti traiasca dragul de baiat mare si cuminte.
si care s-a superacomodat la gradi.
LAVI drum bun, concediu super placut si odihnitor va doresc.
ma duc sa fac baita.
Joy
38+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 7 ZILE
mandyksch spune:
Fetelor azi este 11 septembrie. Se implinesc 6 ani de la atentate. Nu-mi vine sa cred cum trece timpul.
Sa se odihneasca in pace miile de oameni nevinovati.
Eu am primit azi cuponul pentru analize-din Programul ala national- si pentru Kriszti. Io stiam ca se incepe de la 3 ani in sus. Stiam gresit?
lavi02 spune:
Fete dragi, va multumim de urarile de drum bun! 
Atat de obositoare au fost ultimele zile ca de abia astept.
Ne intoarcem duminica viitoare, pe 23.
Joy & Tania va doresc nasteri usoare, va tin pumnii si am sa ma gandesc la voi, sa nasteti usor si sa va recuperati repede, sa aveti copii sanatosi si frumosi si laptic cat de mult! 
Addya la multi ani!!!
Petrecere frumoasa!
crissy77 spune:
Joy,
pentru grija. Suntem bine numai ca nu mai apuc sa scriu. Eu de pe 3 am inceput serviciul, joi trebuie sa predau planificarile si inca nu am inceput sa le fac (si nu am decat 14 clase
, noroc ca fac aceeasi materie la mai multe clase), am cautat bona, am facut conserve de mi-au sarit capacele. Daca nu mai apuc sa scriu iti doresc naste usoara, laptik din belsug si un bb sanatos si cuminte foc.
Lavi, drum bun si concediu placut.
Mihaelutat, distractie placuta la nasit. Si noi botezam pe 23.
Addya,
La multi ani!
Ma bucur sa citesc ca nazdravanii vostri se acomodeaza cu gradinita.
Noilor gravidute le doresc din tot sufletul sarcina usoara si dusa pana la termen. Va admir pentru curaj.
Malica mami
(Cami), e o dulce Daria. Asa de mult imi place cum vorbeste
si mai ales ma uimeste ca face fraze luuungi. Elise abia ca leaga 2 cuvinte
.
Pup la toata colectia. Din pacate am ajuns sa citesc pe sarite, dar in mare pricep ce scrieti.
Sanatate la copilasii bolnaviori si sa dea Domnul sa iasa analizele bune.
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
cristinanegara, parca e telegrama!
cum sa nu mai intri pana naste joy!
baga acolo planificarile mai rapid si intoarce-te ca ne lipsesti.
ai gasit bona? la ce clase predai?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"