Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Gandacel
apoi ii voi da la cresa si gradi de stat, ca nu sunt cu nimic mai prejos decat cele particulare, care isi iau personalul din randul bonelor de duzina.

La aceeasi parere am ajuns si eu. Si nu numai, la gradinita Silviei (de stat) sunt destui copii care au migrat acolo de la particulara.
Noi ne-am permite gradi particulara dar nu mi se pare ca se justifica diferenta de bani. Practic platesti in plus personalul, spatiul, incalzirea, curentul, gazul, zugravitul (la gradi a Silviei se da o lavabila in fiecare vara) pe care la stat le plateste... statul. La particulara intr-adevar sunt copii mai putini in grupa dar si salile sunt mai mici (cel putin la singura particulara despre care n-am auzit critici serioase de la mine din cartier si am vizitat-o pt Nati).

maria eu am luat acid folic in trim I si fier incepand cu saptamana 20 pana la sfarsit, pt ca atunci isi face bb-ul rezervele de fier pt primele 6 luni de viata.

Tania super buna ideea cu jucariile! Si cu lsta de subscriptie!
Ce ma bucur ca a inceput Stefan sa se adapteze!

Leea Tudor! Bravo lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mdaa.Ziua 2.Suuuper.asa copil va doresc si voua.Cind vine vorba de adaptarea la gradi.Trezit,laptic,imbracat,ajuns,dezbracat,imbracat si zbughit de linga mine.Nici nu s-a mai uitat in directia mea.Iar am ramas cu pupicul si imbratisarea nedate si nodul in git.Azi l-am lasat si la somn.Is taare curioasa cum a mers.

Io mi-am scos maseaua ai de imi tocase nervii.Desigur ca s-a rup si a scormonit in creieri,da acu e ok.

La noi toaaaarna.

Anda ce-ti zic analizele?La ambii doi?Cu eternul revalid ai incercat?Eu da si sint foaaarte multumita.
Joy tu sa nu ma superi cu previziuni de-atea sumbre,da?Tudor va fi cuminte pina la adinci batrineti la gradi,da?Iara zbenguiciosul mic acu e mare si nu prea mai incape sa se dea de-a berbeleacul prin burtica.
Raluca cu mincare se pare ca si la noi e jale.In scaunelul lui ii sint limitate miscarile si mai maninca cit de cit,la masa...La gradi n-o pun in scaun inalt?Poate asta ii lipseste.
Ina da,m-ai linistit cu faptul nu aveti nici voi cadru medical.Da tot ma supara treaba asta.
Tania suuuper.Pina la urma iese treaba cu gradi.Niste jucarii in plus si va fi foarte bine.
Mada imi pare rau pentru framintarile tale alimentate si de Marius,involuntar,desigur.Statul acasa in timp ce copilul e la gradi,ma macina si pe mine,dar aveam nevoie de timp si pentru mine.Asa si tu.Incerca.Nu poate dura starea ta la nesfirsit si poate o pauza de citeva ore pe zi e exact ce-ti trebuie.
Miha felicit un Titi kkcios si pipicios la olita,nu oricum.
Ina da bogotana mai esti maica de ai cosmaruri de-astea.Ai casete peste casete pline cu bijuterii si dormi cu frica in sin, ha?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , drum bun maine, sa aveti un concediu placut, vreme frumoasa si relaxare maxima. Sa faceti multe poze sa ne delectam si noi ochii,

Joy , ma ia cu fiori pe sira spinarii cand vad cat mai ai si nasti. I-ti urez de pe acum nastere usoara , refacere rapida si un bebe CUMINTE si sanatos si mancacios de laptic de la tine

Ina , ma bucur sa e mai bine Rachel la cresa si chiar i-mi place ca e independenta, mai bine asa .

Noi suntem bine, dar pur si simplu nu mai am timp de scris, mai intru si va citesc dar mai greu cu scrisul

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, bravo. inseamna ca ai ales si gradinita buna daca se simte asa bine tudor acolo. la noi nu e scaun de-ala inalt, ca mi-am amintit de alta pacoste pe cap...
merci de intrebare, analizele lui nic sunt gata doar vineri, de-aia intarziem cu gradi, iar ale mele, ridicate azi, arata o tiroida sanatoasa tun. deci sunt bulversata. mai ramane cauza ovarelor polichistice. o sa ma programez pt o ecografie. iau revalid (oral)de 2 luni. plus chestii faimoase locale. nimik. vreau sa ma apuc sa-mi fac rost si de niste gaz, sa fac reteta aia mizerabila cu gaz, ulei ricin, alcool si usturoi de pus in cap. ultima sansa.

da, da, cuscra ai grija de bijuteriile pretioase ca io nu stau asa bine la capitolul asta si cine o inzestreaza pe rachelina? asa, de un inel de logodna si o bratara la nunta scot, dar de tot setul? ca treb'e sa fac si casa, nu?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , gata rochia pentru nasit? Vreau poze

Joy , am vorbit acum cu CristinaH , e bine are mult de munca, Iris e la cresa, Andrei incepe luni gradinita.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda io am luat revalid 3 luni,cite 3 pe zi,iar rezultate s-au vazut numa dupa 2 luni si mai tirziu.De-aia zic ca poate e prematur sa te uiti in oglinda si sa te atepti la vreo Ileana cosinzeana.

In 10 min plec dupa Tudor.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

bine, atunci continui, ca0mi venea sa renunt, imi era ca dau banii degeaba pe el.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda, Leea nu ati observat o crestere in greutate dupa REvalid?
Comoara piratilor din Caraibe e la Ina deci?
Lavi am mai auzit azi 2 fetite pe strada si se faceau Bebelush. nu cred ca se duceau la gradinita cu pricina.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

revalid-n-am observat crestere in greutate. daca observam, ii dadeam si lui nichita.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley nasoala treaba ca ti-a mers asa rau dpdv digestiv sarcina asta. Ca sa te incurajez iti zic ca si soacra-mea a patit cam la fel cand era gravi cu Virgil si ui' ce mandrete-o scos!

Uf! Am asa de multe de facut ca nici nu stiu cu ce sa ma apuc!

Mergi la inceput