Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 22
madau spune:
Tania sa stii ca am senzatia cateodata ca exact asta aplica..terapia de shoc
, cand ii dau telefon si-i spun ca nu ma simt prea bine imi zice : "hai, mobilizeaza-te, pune mana sterge un praf, fa ceva nu sta ca un popandau, ca de aia ai timp sa te gandesti la prostii"
. Halal sustinere...noroc ca va mai am pe voi p'aci si ma mai pot plange.
Vezi ca e din ce in ce mai bine cu gradi, daca iti zicea cineva acum 2 sapt ca o sa manance Che fara scandal si rugaminti, cred ca-l trimiteai direct la balamuc sa se caute. Ma bucur tare sa vad ca e bine
Ina aoleu ce noapte ai avut si tu...![]()
Pischi nici cu al tau nu mi-e rusine
Bai cateodata am senzatia ca barbatii astia ai nostri au cate o doaga sarita...au asa un comportament alandala...credeam ca numai al meu e asa zapacit...dar constat ca treaba e unanim valabila
.
Al meu tocmai s-a hotarat ca la inceputul lui oct pleaca in Delta, vreo 4 zile, sa se relaxeze....fara noi bineinteles, ca noi dam pe afara de atata relaxare
Ma duc sa ma bag in pat ca simt ca-mi creste tensiunea....o adevarata zi de marti azi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Draga Tania nu te scuza ca zau era cam de ras. eu mai exagerz asa pentru comicul de situatie, dar nu m-am enervat prea tare. eu de felul meu sunt optimista si vesela, asa ca ma gasit eu sa ma amuz si in receptie. De pilda fata disperata a receptionerului, care cu o mana tinea de fax, cu cealalta de computer si trei plozi atarnati de picioare incercau sa il darame. cred ca nu mai face ala copii veci si ii multumea Domnului ca iese din tura seara. Ba mai mult incerca s aafle de la mine cand plecam iar eu vazandu-i disperarea pe chip ii prelungeam suferinta:Stati linistit ca plecam pe marti-miercuri, ca poate se indrepta vremea. Mai avea putin si plangea saracul.
Anda cu riscul de a parea soacra, te stresez cu astrograma.Poate poti sa incropesti ceva ceva. Te rog din sufletul meu de mama de copil.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Madau nu cumva pleca cu sotul meu ca si el a cerut bilet de voie pe 6 oct. pentru Delta... Oricum il va costa scump rau aceasta iesire, inca mai concept palnul de razbunare diabolica.
Gata ma duc la restaurant cu finii sa gustam meniul.
Pupici
mihaela
album dn Titi
madau spune:
Mihaela al meu pleaca de pe 4 oct, pana pe 7. Sa-mi zici si mie ce plan urzesti..poate ma bag si eu![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Te rog din sufletul meu de mama de copil.
Mihaela
emoticon care se tavaleste de ras, ii sare caciula de ras, il doare burta de ras. serios ca asa ma rogi? baga repede datele domnului, ca doarme nichita si sunt intre 2 spalaturi de geamuri.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Am fost la nunta, am dus fetele la bunici, m-am inatalnit cu Alina si Amalia 
Acum ultimele pregatiri, a;ergam ca titirezii! Maine dimineata plecam.
Incerc sa citesc din urma.
Mi-a atras atentia asta si sunt socata:
quote:
Originally posted by mirib
de ex la Prichindel se foloseste apelativul"bebelush". cum se rascoala unul cum intreaba educatoarea" e frumos copii ce face x? nuuuu . si il striga copii in cor bebelus.
Groaznic!
Sa pui copilul in situatia ca ceilalti sa rada de el mi se pare foarte trist pentru psihicul lui, acum si pe viitor/
Tania am mai zis. Turele la cresa sunt asa: 6-14 si 10-18. De exemplu 2 dimineata, 2 dupa amiaza, sau 1 dimineata, 2 dupa amiaza, variante. Cand una e in concediu se mai rotesc de la o grupa la alta.
anda77 spune:
mdt, bine ai venit, drum bun.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
LAVI bine ai venit. ma tooot intrebam ce-i cu tine ca maine-i 12 si plecati.
chiar asa ziceam nicio vorba nu ne zici?
Joy
38+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 7 ZILE
lavi02 spune:
monet a fost fain la nunta, pacat ca n-am putut sta prea mult pt ca a doua zi trebuia sa plecam la Alba. Fetele s-au tzopait pe acolo pana la 10 cand am venit si le-am culcat iar de la 23.30 am fost din nou pe baricade, eu cu Virgil.
Joy am fost insotita de tata la Alba; el a lucrat la CFR asa ca poate calatori gratuit. S-a intors cu mine la Buc. si mai ramane la noi pana maine ca are intalnirea de 50 de ani de la terminarea facultatii.
A fost BALAMUC pe tren la dus; Nati a fost pt prima oara cu trenul, n-am reusit s-o adorm, si-a depasit momentul de somnn si da-i urlete si tipete. A mai prins si o "colega" de 1 an si 2 luni, nu dormea nici aia... balamuc. Am fost la intercity clasa I dar am prins vagon necompartimentat, au venit mosi cu sfaturi...
ma opresc aici.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by anda77
de la asociatia vrajitoarelor de pe Dc, ce chinuiesc copiii cu crese, gradinite, bone, tzara, bunici si alte alea cumplite, transmite andreeascapone, vrajitoarea din sucursala Foisorul de foc (fierbinte rau, dogorator chiar):
andreeascapone in schimb ai tot sprijinul nostru 
Eu cand m-am dus la dra de familie sa-i dea Silviei certificatul pt cresa mi-a zis ca distrug copilul. Chit ca s-a cam imbolnavit la inceput, mai apoi s-a adaptat, si-a facut prietene, s-a simtit bine, etc.
Si iti dai seama cum suna cresa fata de gradi particulara.
Ai toata dreptatea sa nu mai ai incredere in bone, eu daca ma paraseste bona o duc pe Nati la cresa, ca e visavis (aprox) stiu cum e si e OK. Pana sta tanti o prefer a o scoate pe Nati in parc, asta e singurul avantaj.
Ai toate

si 
de la mine!Asijderea leea, Tania, Ina, Bubamara si toate mamicile care incep gradi/cresa in perioada asta!
E usor sa stai pe margine si sa critici atunci cand nu te implici.