Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, ce nu fac bine??? am pus niste ulei inr-o craticioara pe care am pus-o in alta craticioara cu apa si sta pe foc de 2 ore dar NU FIERBE uleiul ala....
de ce??????????????????

Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, eu zic ca ar trebui sa fiarba... nu stiu ce se intampla! Eu cand fierb ulei il pun intr-un borcanel de hip si pe ala il pun intr-o craticioara la fiert si nu am probleme !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Intru-cat azi nu muncesc ci doar zac la birou, iar pe aici e slaba miscarea m-am apucat sa citesc colectia de la capitolul I.
La vremea respectiva gandacel se intorcea repede-repede la serviciu, acum e in CIC II, Lavi la fel, in august 2006 era la munca, daca nu ma insel s-a intors prin primavara. In rest m-am amuzat de miile de probleme pe care le aveam si care acum par apa de ploaie.
Daca tot m-am intors am vazut ca Anda facea de zor astrograma. Apropo mai e valabil? Daca da Anda da-mi si mie adresa ta de mail ca as vre si eu una mica pentru Titi si daca e timp si pentru mine.
Acesta fiind zise ma duc sa mai citesc, caam o grmada.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cami m-ai dat gata ( ca de obicei!!) cu mezina ta dulce.
O scumpa si-o draga! Un frumos inceput de a-mi incepe ziua ( ca asta-noapte am avut cosmar, se facea ca ma pradau hotii, imi cereau bijuteriile ).

Bubamara,o sa se dea pe brazda si cu mancarea sint convinsa, o sa se ia dupa ceilalti.
Si la noi se lasa cu plansete in fiecarea dimineata.

Cind va aud pe voi ca le dau supite, ciorbite ce bine! la noi nu dau asa ceva, dar recuperam tot acasa.
Ieri am gasdit-o plina de sos de spaghete ( numai in urechi nu avea). O alta educatoare - decit cea cu care vorbesc de regula- mi-a spus ca-i tare incapatinata (mi-a spus-o pe un ton frumos, deci eu trag concluziile cum vreau) si face numai ce vrea ( pai nu stiu?).
Deja incep sa ma ingrijorez, daca nici alea nu reusesc s-o struneasca ( acasa face numai ce vrea, noi am lasat copilul "liber" sa-si dezvolte personalitatea,de! )nu stiu ce ne-om face. O sa fie Rachelita-razvratita.

Mada , cind ma pregateam si eu sa vad ce surpriza ti-a facut tati la 3 noaptea, bang! cu mesaj ca te-a speriat.
Sperie-l si tu pe el la noapte, ca sa vada cum e!

Gandacico, mereu ma gandesc la tine, esti una dintre mamele-eroine ale colectiei, doi copilasi, nu tu ajutor, zau ca te admir!

Joyulet am ramas vestita pentru lupta mea cu frunzele. Pai daca stateam acasa si le aveam in fata...daca as fi lucrat, nu mi-ar mai fi pasat. Oamenii destepti le lasa sa cada si apoi le string, o singura data. Repet, oamenii destepti.
Hai ca deja imi suflet manecile sa-ti fac galerie.

Astept si eu relatarile lui Leea, Tania, sper sa fie bune , sa mai stea si mamicile linistite.

o zi buna tuturor,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu astazi... inloc sa iau la serviciu pauza de forumizat, am luat pauza de cojit nuci . Am descoperit cu colegii un nuc in gardul gradinii, ne-am aprovizionat zdravan si rontzaim de zor pe-aici, sunt mortale nucile astea noi care se curata de coaja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutam colectia!
eu am pb cu calc pt ca mi-a varsat junioru' o sticla cu apa pe laptop si n-am putut sa-l salvez - adica nu l-am salvat integral, nu bate vreo 20 de taste si tre sa-l duc la doftoricit.
(acum scriu cu mouse-ul)
am intrat doar sa va zic de andrei ca-i total indragostit de daria de cami. cand o vede prin filmulete zice daia - fitita si sta cu gura cascata la ea. acum sta cu ochelarii de soare pe mutrita si se uita la mezzo.
de dormit iar nu doarme la pranz. azi l-am plimbat cu metroul - ca ii era cam frica si l-am "lecuit"
si la vaca nu zice vaca... zice ca-i "cau" si nu pot sa-l conving ca aia-i o vaca.
joy, asteptam si-ti facem
fetelor, mult succes la ingradinitire si incresare
va pup si va urmaresc din umbra (nu pot sa va zic cat mi-a luat sa scriu mesaju' asta)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Jurnal de cresa, saptamana2, ziua2 (suna ca intro-ul de la Stra Trek!)

Avem vesti bune azi! Dimineata l-a dus numai tati pe Che, sa mai scap eu de emotii, mai ales ca mi-a cam coborat burtica si inca nu vreau sa nasc. Ritualul a fost acelasi, plansete din greu la predare, dar eu am fost ceva mai linistita, ca nu am mai asistat la plansul lui. La 12 am mers si eu cu tati dupa el si l-am preluat tot ca ieri, mai linistit si fericit sa ne spuna ca a papat "ciobitza cu Ma(r)i, iam-iam". Asistenta-sefa ne-a zis ca azi a fost mai cuminte, ca s-a jucat mai mult si ca nu a mai plans decat dimineata. Era rupt de oboseala si l-am culcat repede, imediat ce am ajuns acasa. Bucuria mea a fost cand l-am luat, dupa ce-l pus in scaunul de masina, a spus serios, uitandu-se la noi: "copiii, muine?", eu i-am raspuns "da, mami" si el a tacut resemnat, NU A MAI PLANS ca in zilele trecute, oare se obisnuieste cu ideea? Ce bine ar fi!!

Oricum acasa e o diferenta enorma fata de saptamana trecuta, cand era complet dat peste cap, plangea si nu vroia sa doarma. Acum radem mult, inainte de culcare, ne provoaca, ne spune cate in luna si stele (stie tot mai multe si azi ne-a spus ca el e "detept!" - cine i-o fii zis chestia asta???). Deci am revenit la normalitate, sunt tare bucuroasa. Papa in continuare bine la cresa, a toata supica cu galuste si aproape toata mamaliguta cu ciulama de pui si limonada. E un vis pentru mine, credeti-ma, sa stiu ca nu mai chinui eu cu mancarea.

Singura problema....sunt ffff multi copii la cresa, 40 in grupa e enorm pentru salita aia de joaca, mi-e mila de educatoare care nu mai stiu pe unde sa alerge, pe bune, iti trebuie nervi tari sa rezisti acolo, sa-i calmezi pe toti. In fiecare zi mai apar altii noi, azi au venit 2 gemeni, chiraiau la unison.

Am demarat si actiunea "jucariile", am propus infiintarea unui fond pentru jucarii (asta pt ca am gasit pe net piscina cu bile si tobogan la 300 de ron si eu singura nu-mi permit, deocamdata sa dau atat- in Metro nu mai sunt si Selgros sau Carrefour nu avem). Am raspunsuri pozitive, mi s-a alaturat un coleg al Mariei-Alexia care are fetita in aceiasi grupa si inca 2 perechi de parinti. Maine punem si afis pe usa, ca sa strangem mai multi bani si sa luam mai multe, de pilda niste piese de lego. Sunt bucuroasa de raspunsurile primite.

LEEA, BUBAMARA, INA ceva noutati?

ANDA te-ai hotarat pt gradi nr.3 sau nu am fost eu pe faza? Cand incepeti, luni?

MIHAELUTZA, am uitat sa-ti spus ca m-ai facut sa rad cu lacrimi cu relatarea de la munte, stiu ca nu era de ras, dar ai un stil....de ma termina. sa faci cumva sa postezi mai des . M-a distrat si faza cu asteptatul jurnalelor de cresa.

CUSCRA mai traiesti??? Sper ca n-ai nascut, ca nu te-am mai vazut nici pe mess.

CAMELIA multumim!

JOY ia inchiriaza tu niste filme faine si relaxeaza-te odata, ca eu obosesc cat te agiti! Trebuie sa te pregatesti pentru marele eveniment si asta inseamna ODIHNA, mama!

MADAU, INA, da' noapte grea ati mai avut! Madau tie fix asta iti mai lipsea, sper ca nu s-a gandit sotzu' ca iti trebuie terapie de shoc . Sper ca ti-ai mai revenit. Miruniciul e clar in perioada hotziilor si smekeriilor, vrea cu voi si...obtine, ce mai e de discutat aici?. Ca si la noi teoria e pricepm, practica ne omoara, i-am amenajat lui Che camera de o luna, dar ghici cu cine doarme???

Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Joy, vad ca mai ai 7 zile, Uraaa. S-a programat cezariana, gata? Pai, poate fiindca ai fost si tu mai linistita, s-a mai linistit si el si a lenevit pana tarziu Pupici multi si asteptare usoara.

Mihaelutat, las' ca banii vin si pleaca, nu stau intr-un loc.

Ina, daaa, cum sa nu-mi amintesc si io ca harnicuta erai inainte de a naste. Si ce nastere/externare rapida ai avut, ne-ai uimit pe toate. Bafta in continuare la cresa. Asa e, trebuie desprins cate putin puiul de mama, e sanatos pentru toate partile implicate.

Madau, nasoala patanie. Sa-ti revii cat mai repede. al meu sot a facut altfel, acum cativa ani, cand a fost cutremur intr-o noapte. Ma trezesc speriata de la zgaltzaiala, al meu sot statea deja sub tocul usii si-mi zice: "stai linistita, nu te speria, ca e cutremur" Am ramas cumintica in pat, ca era spre sfarsite, da' l-am luat dupa aia la intrebari, de ce nu m-a trezit, ca daca.....

Leea, ce baiat model Tudor cu mersul la cresa. ptiu, sa nu-l deochi.

Anda, adaptare usoara pentru Nichita la cresa. Inca odata imi confirmi ca esti o persoana puternica, indiferent de situatie.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, super vesti! ce ma bucur ca se calmeaza, gata, a trecut ce-a fost mai greu. la noi nici n-a inceput. na ca iar mi-aduc aminte, innebunesc cand ma gandesc.
da, de luni incepem ca vineri abia luam rezultatele.
foarte "detept" stafanut. super cu "muine, copii?"

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CAMI multam de info, sta cam de 40 minute uleiul pe fon intr-un borcanel de nestle si toooot nu fierbe uleiul in el!!!!!
este ulei de masline, asta sa fie cauza???

ILENUTZA............unde umbli??? nu vii sa-mi fierbi si mie niste ulei te rog??
stiu ca nu esti in bucale ca zisei ca stai doar o saptamana.
ce fac baietii?? este mai bine situatiunea acum?

INA si ce vrei sa zici ca tu nu esti desteapta????

CORAPla voi cum merge treaba? mai ai laptic?

TANIA

stiti ceva de CRISTINAN

CRISTINAMH voi ce mai faceti??

Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput