Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 20
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA!!!
am dormit ffff bine, fara treziri decat de pp. doar ca am fost cam nelinistita - si inca sunt - ca piticotul nu prea se zbenguieste.
adica de obicei cum ma trezeam peste noapte, cum il simteam jucand sarba. acuma....abia parca se intinde un picut.
nume pt piticot (am mai zis odata, dar nu m-ati bagat in seama
) Eduard Gabriel.
este placut? bine, nu vreau sa sariti ca vai ce frumos este doar asa de "pamplezir". Cristi a ales Eduard iara eu am fost cu Gabriel. asa a fost si la Vlad. primul nume el si al doilea eu.
GANDACEL mi-a luat=o Miri inainte. da, era vorba ca zisei Victor in loc de Vlad.
dar nu-ti cer totusi miel ca stau si ma gandesc ca eu voi fi varza rau si poate nici nu voi mai intra pe forum dupa ce va veni si Vlad acasa.
asa tu esti strong ca mai gasesti putere si timp sa ne mai dai de veste despre voi si mai bagi si cate un sfat pt cine are nevoie. 
MARA si TANIA ce bine ma simt cand spuneti ca mai sunt si alti mamoshi ca al meu.
ha ha, Vlad cand se culca cu cristi sau cu socrela, adoarme pe perna lui (cat de cat). dar cand este cu mine, pana nu ma calareste, pana nu se baga in suflatul meu, ma tine de deget sau imi pune mana pe capusorul lui sa-l mangai.
INA mai, vb lui PUMBA ma gandesc ca vine iarna si o sa dai la zapada pana te saturi. si mi-aduc aminte de frunzele ce le dadeai de nspe mii de ori pe zi.
LEEA nu te culca pe o ureche cu T. sunt si copii care merg una, chiar doua saptamani fara probleme la gradi si apoi incep jeliturile.
sau, se razvrateste acasa.
eu sunt happy ca decurg lucrurile asa usor si sper sa fie de bine in continuare. si te inteleg 100% ca ti-e mai greu tie. asa eram si eu cand imi zicea soacramea ca nu (scuzati expresia) bese vlad de mine si de tasu.
si crestea inima in mine cand s-a intors acasa vlad si nu o baga in seama sau cand il chema la ea el se arunca de gatul meu.
PUMBA sarumana de compliment. sper din toata inima ca nu voi avea probleme cu diferentle intre copii.
adica ma intreba Cristi mai acu vreo luna daca nu mi-e frica ca voi iubi pe unul mai mult decat pe altul.
si am raspuns fara sa clipesc ca NU. ca noi am fost 4 frati si mama nu a facut diferente de astea. (greseala imensa ce a facut-o mama a fost ca soramea imediat dupa mine a fost mai bataioasa, mai inceata la invatat si intotdeauna a fost comparata cu mine. eu cred ca a procedat gresit pt ca a complexat-o si nu a facut decat sa o razvrateasca mai mult. daca nu ma putea ajunge pe mine din urma la chestiile "bune" o facea in cele naspa. io zic ca-i gresita abordarea asta)
ANDA am mai zuzit cu masajul gingiilor dat pt calmarea durerilor. nu stiu daca are efect si pt crestere.
e bine daca Nic sta sa-l masezi, la vlad nici nu se pune problema.
cam atat. ma duc sa fac de papa ceva, sa pun niste uleti la fiert in bainmarin pt piticotul mic....
deci am treaba
Joy
38+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 7 ZILE
Bubamara spune:
Neata, fetele!
Mamaaa, Joy, ce putin mai ai! Acu' realizez! Incepem in curand cu marea galerie.
Inuta, cred ca de maine sau poimaine, in functie de ce zic si educatoarele, incep s-o las la program lung, adica pana la 4-5.
Dimineata, in continuare este acelasi scenariu, cu tipete si urlete, numai ca i s-a gasit leacul. O ia tanti educatoare si o duce in curte, la leagane, elefanti si alte chestii. Si-i trece instant. Ea e obisnuita sa stea mult timp afara, sa se joace.
Problema mare e la masa. E jale. De abia reusesc s-o hraneasca cate putin. E obisnuita sa manance numai de la mine, nici cu taica-su nu manca. Gresala mea...
Imi pare bine ca incepe sa fie ok si cu Che la gradi, de Tudor si de Rachel nu mai vorbesc, ca ei sunt etalon de "asa da".
Anda, lui Nic si tie sa va fie bine, in rest, da vorbele la spate ca nu fac altceva decat sa te amarasca. Toate criticile.... ma lasi, cand ai nevoie de ajutor, nu sare nimeni, dar la aruncat cu vorbe grele sunt primii.
Va pupicesc si ne mai auzim.
miri__b spune:
Joy acu ca ai scris numele mi-am amintit ca l-ai mai spus. Imi place Eduard ca nu e asa la moda precum David Luca si Matei. sper sa nu se supere mamicile care au copii cu numele asta.
Miri si
David - 23.12.2005
camelia_daniela spune:
quote:
...................
Camelia,of, prin cite ati trecut si voi, dragelor!
Pupicei mezinei dragi, sa scapati curind de laboratoare , uroculturi, etc. si sa ne mai delectezi cu repertoriul Dariei.
..............
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Inutza, ca tot ai pomenit de mezina, iata www.youtube.com/watch?v=35uvkt77qG4" target="_blank"> mostra de incapatanare!
Edit:
Anda, am cautat si eu ieri pe net la greu despre infectiile astea urinare ! Pana la urma eu cred ca merita incercat Uro-Vaxomul asta! Sa vedem acum cum ne elucidam cu urocultura, daca e , ce e si ce tratament bagam!
Joy, sa stii ca mie imi place numele ales pentru "praslea"!
Bubamara, bafta in continuare cu gradi!
Oricum evolutia e buna !Cami mami & Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
joy04 spune:
BUBAMARA da, mai am putin putin putin.
da ce papa Maria la gradi? sau recupereaza acasa cu mancarica? pan' l aurma se va da pe brazda cu siguranta.
MIRI mie mi se pare ca numai Eduard aud in jur. asa s-a intamplat si cu Vlad, unde mi se pareau putini copii cu numele asta dupa ce ne-am hotarat noi, numai Vlad in sus si Vlad in jos.
m-am gandit si la David, dar cristio tine pe-a lui cu Edi si eu pe Gabriel, asa ca se pare ca nu renuntam niciunul.
Joy
38+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 7 ZILE
dordia2000 spune:
Ina esti dragutza... Greturi am in fiecare dimineatza, in 2 diminetei chiar am daat la rate dar...suportabile.
In rest sunt ok, si astept sa ajung sapt viitoare la medic.
Pumba ms de intrebare, fi'miu e ok, cumintel ca si pana acum, vb din ce in ce mai mult, manaca bine...si ne iubim in fiecare seara. Mai nou ii zic de bb din burtik si isi ridica si el bluza, se mangaie pe burtica si zice "bb,bb," E un dulce!
Joy...sincer eu nu i-as pune lui fi'miu nici Eduard nici Gabriel...dar nu ca nu imi plac...ci ca imi plac altele mai mult. Deci... daca voua va plac e ok. Mie, nu pot spune ca e vre-un nume care sa nu imi placa...doar ca unele...imi sunt comune iar altele imi plac mai mult.
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie. Ce mai faceti, ce mai ziceti? Astept cu nerabdare jurnalele de gradinita. Anda de luni astept si de la tine relatari de pe front.
Am vorbit cu Noki;sunt 30 de grade la ei acolo in paradis, se simt bine si am rugat-o sa se prajeasca si pentru noi. Se repatriaza sambata. Am anuntat-o ca pe meleaguri dambovitene e un frig de mori, sa nu se dea jos din avion si sa faca soc termic.
Pentru cine a uitat reamintesc ca sunt nasa pe 22 si 29 septembrie. Azi am facut bugetul. La venituri aproape 0 la chetuieli fara numar-fara numar. Serios acum e chiar naspa, prevad o devalizare substantiala a cartii de credit, mai ales ca dupa nunti vin ziua mea de nastere, ziua mea de nume si a lui Titi si apoi ziua de nastere a lui Titi, deci pana la sfarsitul anului sunt in faliment. Daca auziti de o sinucidere pe bulevardul Lacul Tei sa stiti ca sunt eu si motivele sunt pur financiare fara sentimente.
La Titi constat un progres enorm in ceea ce priveste pipi/kk. Imi cere sa il duc la WC dar dupa ce a facut. Eu oricum sunt foarte multumita ca ininte nici nu se sinchisea sa schiteze un gest, de discomfort nici nu intra in discutie.
Acestea fiind zise, va pup si ma duc sa mai bantui pe forum. Azi am declarat ziua saptamanii impotriva muncii, asa ca sunt in greva, actiune cunoscuta numai de mine, seful inca nu a aflat.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Neata
Hai ca ma chinui de vreo ora sa scriu la mesajul asta..sunt super ametita, incerc sa ma culeg
. Sa va zic ce-mi face barbatul meu azinoapte pe la 3...doarmeam asa bine si linistita si odata il aud ca se da jos din pat si hop pe geam. Intreb ce e, si-mi zice ca-s vreo 4 masini de pompieri, s-a intamplat ceva la noi pe strada. Nu va zic cum m-am speriat, de ce nu stiu, dar m-a luat asa din somn si am reactionat super rau, am facut atac de panica si m-a luat un tremurat de nu ma mai puteam opri. Am luat un magneziu si abia dupa 1 ora am mai reusit sa ma linistesc putin, bineinteles ca azi sunt ametita, asa cum patesc intotdeauna dupa atacul de panica.
. Imi vine sa-l iau la bataie, abia ce ma simtisem si eu mai bine, m-a dat iar peste cap.
Ina mersi de intrebare, in general am fost bine in ultimul timp, mai ramane doar teama asta de a pleca singura de acasa, dar oi reusi eu s-o inving odata si odata. Miruniciul e zapacit ca intotdeauna, nu-i stau picioarele nici 10 min.
Anda ia in considerare si varianta stresului ca motiv al caderii parului, eu am patit-o..n-a mers reglat cu nimic, a trebui sa ma tund scurt. Incet, incet si-a revenit.
Ma bucur sa aud ca tot mai multi copilasi merg din ce in ce mai bine cu gradi, parca imi mai dati si mie un pic de curaj![]()
Ma bate gandul s-o dau si eu pe a mea, ca as mai avea nitica liniste, macar pana la ora 13, dar daca tot stau acasa, parca e ciudat.
Joy mie imi place mult Eduard. Si apoi...voua trebuie sa va placa, nu altora. 
Cami tinem pumnii sa scapati odata de atatea analize
Vroiam sa mai spun multe, dar am uitat total. Ma duc sa ma reculeg in fata unei cratite cu mancare de conopida![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Dordia, ma bucur ca esi bine, bafta in continuare si sanatate maxima ! Ce dulceee e Stefan ! 
Madau, multumesc mult de gandurile bune!
Of,te inteleg ca te-a bulversat intamplarea de azi-noapte ! Un
si o
din partea mea de incurajare! Cum fu la psihiatru, n u ne-ai mai zis nimik ?!
Mihaelutat, va
-am si va tinem pumnii sa treceti peste multele evenimente cu implicatii financiare! Lasa ca o sa iesiti cu bine la "liman"!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bubamara spune:
Scriu repede, ca tre sa plec sa iau pisoiul de la cresa.
Sanatate multa Dordia. Mai ai putin si scapi de gretosenie.
Madau, sanatate multa, multa si tie si ia-o mai usor cu toate, nu te mai stresa.
Joy, meniul de ieri de la pranz era ok- ciorbica de pasare si pilaf cu pui. Domnisoara mea a azvarlit pur si simplu farfuria cu pilaf si a binevoit sa manance 3 (trei) linguri de ciorba. Dupa care, mi-a spus foarte mandra cand m-a vazut ca "Mari a papat".
Bineinteles ca recupereaza acasa cu masa. La greu.
Cami, pupam Dariuca scumpa si-i uram multa sanatate! Vreau sa spun ca la noi e in top poezioara invatata de la tine. Aia cu broscuta mica, mica...:)