Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....

Offf....cate probleme cu cresele si gradinitele...sa va dea Domnul taria si puterea sa treceti cu bine peste aceste experiente.

Anda ...jos palaria pt modul cum gandesti.

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, eu vreau doar sa-ti spun ca sunt alaturi de tine!
Esti o mamica grozava si te descurci minunat cu Nichita! Eu sunt de parere ca procedzi corect in ceea ce priveste mersul lui Nik la gradi; iar ceilalti din familie isi vor da seama incet-incet! Iti doresc multa bafta !

Leea, felicitari pentru T! Este un adevarat barbatel ! Iar tu, mamico, fii barbata!
Tania, felcitari pentru progresele lui Che! Tineti-o tot asa!

Alinush, mltumim de urari!
Dupa ce a 2-a urocultura a iesit bine (10 000 unitati/ ml) va dati seama ca trebuie sa repetam recolatre si urocultura!!! Imi vine sa sar intr-un picior de bucurie!
Feli, chiar voiam sa te intreb, tu ai auzit de URO-VAXOM? Cica e un imunostimulator pentru probleme de infectii urinare! Am citit astazi despre el, pare a fi ok...

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

camelia, am dat cautare pt uro-vaxom pe google, am citit toate paginile:), concluzia e incerta, la unii a mers, la unii nu.
asta dupa ce am aflat de pe prospectul urinal ca nu se da decat dupa 3 ani. pacat. e fte bun. io am luat in sarcina si in afara ei. minunat (extract de afine contine si atat).

ina, repet, familia e baza societatii si nu sunt ironica. deci nu cedam in fata ispitelor tu lucreaza acolo la pregatirea fetei, ca parca vad ca se intoarce roata pe tacutelea si ramane nichita cu buza umflata mai incolo.

alinus, vizita la gradinita ta? deci te intorci de tot la radacini in vacanta asta? intoarcere placuta iti urez!:) deci tu in alba ai copilarit? sau iar n-am inteles bine?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

intrebare de pus creierii pe bigudiuri si cu asta ma culc:
daca ii periez cei 4 dinti si 2 tentative de dinti plus GINGIILE, cu periuta de dinti, o sa-i creasca mai repede si lui niste dintisori? adik dk masajul gingiilor stimuleaza cresterea dintisorilor? e problema cu pasatl asta si acasa si la gradi de fapt e problema, ca imi e ca nu-i paseaza astea, as da acatiste la biserica sa-i mai creasca niste dinti...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by anda77
ina, repet, familia e baza societatii si nu sunt ironica. deci nu cedam in fata ispitelor tu lucreaza acolo la pregatirea fetei, ca parca vad ca se intoarce roata pe tacutelea si ramane nichita cu buza umflata mai incolo.

+ + + +

Camelia, of, prin cite ati trecut si voi, dragelor!
Pupicei mezinei dragi, sa scapati curind de laboratoare , uroculturi, etc. si sa ne mai delectezi cu repertoriul Dariei.

Dordiuta, tie iti doresc la cit mai multe greturi! ( suportabile!).

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mirabilis- a fost o gluma cu greaca veche, pt ca nu intelem ce zice ,sotul ii vorbeste in engleza ,eu in romana si saraca e confuza,eu o inteleg pt ca stau cu ea toata ziua, in rest......

ina - acum aproape doi ani ,cand eram insarcinata cu Adeline si trebuia sa stau mai mult in pat, va citeam regulat si imi spuneam " uite ce sarcina usoara are ina care curata frunzele de zor" ,tu aveai febra frunzelor din curte, mai tiii minte? acum vorbim de gradinite si baieti.
pt Rache

dordia- ce mai face al tau baiat?

joy - mai ai un pic si vei avea doi barbatei frumosi si destepti! sa vezi ce mandru va fi sotul tau ca are 2 baieti sa-i poarte numele!

miri - facem prenuptialu , dar fata are in dotare doar 2 suzi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumba

ina- multumesc de intrebareda ,claire a inceput gradinita timp pt mine nu prea am deloc avand in vedere ca trebuie sa ma duc dupa ea la 11 ,in 3 ore nu pot face mare lucru( strans paturi ,jucarii de peste tot) si gata in masina dupa claire.

scuze, am crezut ca ea este cea care sta cu tine acasa ..daca poti, pune-ti numele si datele fetelor de nastere la semnatura , ca sa evitam incurcatura.

Am vazut si eu pozele cu fetele cucuietele Monei; frumoase si cochetele ( ehe, au ele si ceas!) se vede ca se distreaza pe cinste impreuna.

Mergi la inceput

Na, ca ne nimeriram pe aceeasi lungime de unda!

Ehe, eu am avut o sarcina usoara fiindca nu am faccut eforturi de nici un fel pina pe la 37 de saptamani...decit servici ( stat cu fundul pe scaun) si casa si cam atit. Dupa 37 de saptamani m-am aventurat cu frunzele si nici nu am trecut de 38 ca am si nascut din cauza efortului...ce vremuri frumoase imi aduc aminte fiecare secunda din perioada de gravidie cu rachelina mea.
Of, inseamna ca ti-a fost greu gravidutza si cu Claire prin jur. Am trecut si eu pe-acolo.

Ripley, stiu ca in citeva zile sarbatoresti o aniversare cu tati ( de cind a ramas linga tine ) asa ca eu va doresc in avans: sa ramineti forever impreuna, fericiti si impliniti, alaturi de fetele voastre dragi!
Si in cazul in care te intrebi; nu, nu am memoria datelor, numelor...dar zilele trecute mi-am aruncat un oki la mesajele de anul trecut de pe vremea asta si asa mi-am amintit de ziua asta speciala a voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- mi-a fost greu ,pt ca m-au speriat ca voi ajunge la Toronto daca voi naste mai devreme si eram ingrijorata ce se voi face cu Claire,imi faceam tot felul de scenarii ,dar totul s-a terminat cu bine .
cum fac sa-mi schimb semnatura?

madau- insista si iar insista, noi inca mai avem seri in care eu dorm pe covor ( aseara s-a trezit la 1 si a adormit la 3)si acum a venit iarna ,vara mai era cum era.

Mergi la inceput

Mada, cum mai este Mirunici cu dormitul? si eu zic sa nu o lasati sa doarma cu voi in pat,ca nu mai scapati de ea.
Iti doresc sa-ti revii repede cu depresia ( posibil ca multiplele tale preocupari - Miruniciul, job-ul, facultatea - sa o accentueze). Avem atit de multe prioritati, este greu sa renuntam uneori la cite ceva.
Pupicei mancacioasei!

Bubamara, o s-o lasi pe Maria pina la prinz sau doar a fost o perioada de incercare, sa vezi cum se adapteaza?

Leea, ce bine ca s-a adaptat T! Pai tu esti una dintre mamicile fericite. Ce n-as da si eu sa nu o mai vad pe fata mea plingand, ca pling si eu pe langa ea, nu mai pot de mila ei.

Fee, si fata mea tot cu furculitzionul papa, chiar si pepene, portocala, etc. Ce sa le faci, copii educati ..

Mandy, am vazut pozele cu voi, Kriszti este un barbatel-voinicel
Pischi m-ai dat gata cu pozele din legoland + celelalte peisaje.
Roxi,am vazut si pozele voastre frumoase, deci am calatorit si prin Olimp.
Mima, am reusit sa vad si pozele din ro, in sfarsit!
acum mi-este gandul la mamaliga cu branzia si gososile cu nu stiu ce pe ele frumoase peisaje si prin Hateg.
Nu in ultimul rand am vazut si pozele Alinusei si missa cu aventurile din ro.

Se vede ca toata lumea a avut concedii si vacante de neuitat.
Si cel mai super este ca datorita pozelor am calatorit toate prin lume

Leea, asa, pentru linistea ta, sa stii ca in cresele de pe aici nu exista cadru sanitar. Educatoarele au cite un curs de prim-ajutor si cam atit. Si un cadru sanitar ce-ar putea face, la o adica, daca T se imbolnaveste? iti da tie telefon si-l duci la pediatrul de care apartine.

Pumba, Rianna de Meems este deja cuplata cu Simion de Bulucel.
Asa ca ai liber la incuscreala. Vezi ca-i imbulzeala pe la colectie fiindca avem mai putini baietei decit fetite si de aici si lupta. Nu vezi mamicile de fetitze ( in speta eu, Ripley) ce se burzuluiesc atunci cind se invarte cineva pe langa ginerii nostri?
Si unde mai pui ca toti baieteii sint frumosi foc, asa ca sa te tii lupte greco-romane.

Feli,tu te-ai dus la vechiul loc de munca sau la altul nou, de-ti place asa de mult ( sau te incanta schimbarea)
Eu una ,sint mult mai linistita si relaxata de cind am dat-o pe rachelina la cresa - stiu ca suna egoist, dar va spun sincer, asta simt. Si "cand mama este fericita, toata lumea in casa va fi fericita!" o iubesc la nebunie, plang dupa ea, dar aveam nevoie de o pauza ca mai aveam putin si o luam razna de tot.

ma duc sa ma culc, sint asa de fericita ca am vazut poze !
mai am ceva de vazut - nu stiu unde le=a pus Cata , de ex.- si sper sa fiu in curind la zi, ca sa pot pune dupa aceea si eu pentru voi.

pUpIcI

Mergi la inceput