Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pumba, adeline e cea mica sau cea mare? ai 2 fete, nu? scuze, m-am ametit, n-ai copii la semnatura si io memorie am ioc. cat are cea mare? EDIT: gata m-am prins, citisem cu neatentie, nu mai e nevoie sa-mi zici care e cea mare, dar zi-mi ce varsta are? succes la balet.

am luat tenisi cu 16 roni de unde m-a trimis mirabilis. paturica si sac dormit n-am gasit, pe buburuza nu pot sa intru, nu stiu de ce....

leea, ce ma bucur ca tudor e un independent! vezi sa nu cedezi mai incolo, ca e posibil sa-l apuce mai incolo.

mie azi mi-au dat un material de la gradi, despre plansul copilului cu aceasta ocazie. nu m-am apucat sa-l citesc, deocamdata ma uit la el de la distanta.

tania, cred ca ami te expulzeaza din sibiu imi e mila de urechile tale:)
foarte buna idee cu bazinul de bile! fa un pustiu de bine la toti copilasii de acolo! bravo!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- cea mare are 5 ani jumate
bafta la lectura !

Mergi la inceput

sa-ti traiasca pumba!

m-am apucat sa pictez camera lui nichita, sunt intr-o perioada foaaaarte creativa

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda de-aia n-am eu nici un talent. le-ai luat tu pe toate.
Pumba cand vii in Ro? tre sa facem prenuptial.Dar sa stii ca fi-miu mai are o iubita de 3 luni si pe maica-sa. a zis capul familiei "ce faci mi le iei pe amandoua?"pusesem acu vreo luna filmultetul cu el cand o pupa, ii dadea suzi, si se uita in decolteul maica-si. tre sa-l mai caut ca nu stiu pe ce site e.
Leea ia si numara cuvintele. parol. + olita+ca o sa manance singurel.
Madau te astept la un colt de cotitura cu scrisoarea aia.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

miri, du-te tu in usa ca in ro nu are valoare juridica prenuptialu'

fetele, merci de sfaturile de ieri cu analizele, nu v-am mai spus, ne-am dus la 9 nemancati, nebauti, atat el cat si io si cu recipientul de la farmacie cu kki si ne-a trimis la toaleta sa varsam din recipientul meu in altul de la ei cu lopatica, al nostru n-avea lopatica. vineri iau rezultatele lui ncihita si maine le iau pe-ale mele, sa vad de ce-mi cade parul din cap in smocuri.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Pumba ptr Anais, Stefania si Anna este Andrei, Piticot de Joy si nu mai tin minte.
Joy nume ptr piticot aveti?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Anda da' ai incercat cu revalid sau foltene sau ce se mai gaseste pe piata in materie de crescut par? Sincer, nu cred ca o sa vezi in analizele alea cauza caderii parului...Mai bine mergi la un dermatolog. Adica...chiar dc gasesti vreo anemie, nu-i musai ca din cauza aia sa iti cada parul. Oricum, la orice medic vei merge iti va spune ca e din cauza stresului si a poluarii. Si au dreptate....
P.S. Dc vrei un dermatolog bun, e o tipa asistenta univ. la colentina, Anca Teodor o cheama. f. priceputa si draguta. Cred ca poti merge la ea cu o trimitere...(apropos...am gasit-o la medicover plevnei..)

Taniama bucur ca che incepe sa se adapteze. Poate chiar o sa ii placa...

Pumbafetele tale par tare instruite...Era o gluma cu greaca veche? No offence....eu nu ma prind niciodata de glume...daca se face vreuna...

Mergi la inceput

mirabilis, da, le-am incercat. plus toata gama alpecin cu cofeina plus fiole vichy. una din astea tot a mers la altcineva, la mine nu. si cade din ce in ce mai rau. n-am facut analize de vitamine in sange, nu stiu cum sa spun, intelegi tu:)), am facut pt tiroida. mama a facut operatia lui basescu:) si ma cam autosuspectez de o hipo, hiper ceva tiroidie. voi vedea maine.
greaca veche, adik nu intelege nimeni ce spune copilul.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

mda..de la o hipotiroidie se poate...sunt si alte semne, though...
oricum, la cat mai mult par! ( pe cap....)

da...ma gandeam ca asta ar fi greaca veche...nu inteleg de ce sunt asa...ma gandesc intotdeauna: dar daca omul a vb serios? cum sa nu-l iau in serios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

LMA - cu intarziere- Mariilor si Marioarelor si de la noi !!!

Roxi eu stiu ca nu ai spus-o cu o conotatie rautacioasa, dar de ce crezi ca m-ar supara adevarul? sint grasa, stiu asta! si incercam sa "ma scuz" intr-un fel ca, am platit eu la sala ( si barbata-meu imi scoate okii lunar, cind mi se targ banii din cont) dar am slabit pe cont propriu fara ajutor extern..
Pupicele pe manuta Alexiei scumpe!

Tania, Leea, felicitari pentru adaptare!!!
Rachel a plans si astazi, mititica, si eu cu ea. Dar in rest, este bine, papa, acasa doarme de rupe.

Catutza la cit mai multe aniversari si fericire maxima!
Eh, inca nu a venit iarna, dar e' pe vine. Niciodata nu stii cum o sa fie vremea; acum doua saptamani mai aveam putin si treceam la cizme. De vreo citeva zile este o toamna superbaaaa ( ma rog, exceptind ploile si furtunile, astea nu se pun, ca sintem caliti deja ).

Pumba, inca nu te simti confortabil cu noi intr-atit incat sa ne arati pics cu fetele tale? - si eventual si cu tine
Ref. la vacante in rol; barbata-meu vrea, eu nu pot sta atit de mult fara ea, ramine sa mai vedem. Poate cind o creste mai mare ( 20 de ani? )

Biculet, loviturile sub centura le primesc eu ,de fapt. Cuscra-mea nu poate decit sa fie fericita ca ginerica are deja o nevasta si amanta ( si cine stie cite altele! ) in conditiile in care de abia spune citeva cuvinte. Cind s-o apuca si de vorbit, atunci salutti per tutti! l-am pierdut de tot.

Anda felicitari pentru decizie! si iti doresc din suflet sa nu regreti!

Alinusa, Monet, nu am apucat sa vad pozele voastre, sper s-o fac diseara!

Alinusa conced' placut in continuare!

fug sa-mi trezesc fata
pupici!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput