Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 17
tania-z spune:
Cat de idiot poti sa fii sa mananci pana ti se face rau?????

Da, de mine e vorba....
Ma duc sa ma bag in pat.
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
miri__b spune:
Leea las ca te faci tu mare si nu mai suferi la despartiri.si fi-mi se tavalea pana acu o sapt cand pleca tac-su la servici, acum Sorin tot incearca sa plece pe furis, eu ii spun zi papa la copil. ii spune, cateodata nici nu se duce la el sa-l pupe(de David e vba).dar ii spune pa-pa de o suta de ori de cand incepe sa se incalte pana isi strange 7 tel+7 chei+2 pachete tigari.
ca sa nu mai zic ca mor de bucurie ca incet incet repeta si el dupa noi ce spunem. inca e multa chinezarie, dar evoluam. acu urla masa-mare la el, ea vrea telenovele el ii inchide tv.
tot Leea sa tii minte cate cuvinte zicea Tudor si cate va zice peste o luna. o sa ai un soc, altul dupa asta cu indiferenta.
Gandacel tre sa-i dai miel lui Joy ca ai scris Victor in loc de Vlad.
Miri si
David - 23.12.2005
pumba spune:
tania,leea - bravo Che
bravo T
despre noi-ADELINE- daca nu fac asa cum vrea ea ,pune capul in piept si se face ca plange, daca ma duc la ea, incepe sa rada.....
voi ce ziceti de asta>
miri__b spune:
Pumba as vrea si eu sa faca fi-miu la fel. al meu se intinde cat e de lung pe trotuar, si se preface ca plange dar urla de ma stiu vecinii/trecaorii.ti-l dau pe fi-miu sa-l invete Adeline ?
Miri si
David - 23.12.2005
miri__b spune:
Tot eu ptr Pumba. dc nu-ti place ce face Adeline adu-o tu la David s-o invete ce scrisei mai sus.
Miri si
David - 23.12.2005
pumba spune:
miri poate ne facem neamuri,copii au aceleasi inclinatii....
,celibatar am vazut ca e pana acum ,doar daca nu se baga meems![]()
se da arvuna ceva?
leea_cv spune:
Miha trebuie sa mai incerci.Ca weekenduri sint slava domnului.Du-te in fiecare undeva si pina la urma prinzi unul mai de soi.una peste alta imi pare rau ca a iesit asa.
Tania se prea poate sa ai dreptate cu jucariile.Si eu fusesem cu T in vizita la o cresa si aveau doar o cutie mare de carton cu jucarii.La gradi asta sint milioane si sint etalate pe rafturi de jur imprejurul camerei de joaca,asa incit totul e colorat.La ideea ca l-as fi dus dincolo,primul gind al meu a fost sa cumpar jucarii.De te lasa punga,da,asta ar fi o solutie.
Miri n-am de facut eforturi substantiale in a numara cuvintele zise de T.Ca tre sa numar numa pina la UNU.Spune doar "apa" si atit.Daca nu zice macar 10 cuvinte peste o luna,
pentru tine.Ca io acu te cred pe cuvint.
Pumba asa fac copiii cuminti.Aia rai se trintesc de pamint.Asa ca sshhttttt.
PS: ma doaaareeeeeee o masea de imi crapa capul.Si odata cu el rinichii si deshtu mic de la picioru drept.Zici ca nu mai am o bucata din creier.Si,desigur,cei 130 de medici la care as fi avut recomandare sa merg sint in concediu.Unul singur,la care NU vroiam nici in ruptul capului sa merg,bine mersi,e la datorie.Si unde merg maine la ora 13? Daaaa,acolo.Desigur ca amin de 5 ani sa ma duc la stoma.Acu -direct la cleste.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
pumba spune:
miri- ce zici ,batem palma?
daca nu ,trebuie sa ma reorientez repede ,ca vin forte proaspete din urma( tania cu ana,ripley cu iris) si imi raman fetele nemaritate.![]()
pumba spune:
leea- imi strici ploiile,shtttttttttt...............
chiar T la cine e promis?
Adeline -intelege engleza si romana( cand vrea ea) si raspunde in greaca veche.
ma duc sa-i cumpar lui Claire strampi si balerini ca deseara incepem baletu.