Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Maria sunt pe marimi, aia mari sunt ptr 90 cm...a mea intra in el foarte bine. Ptr cei mai mari de 90 cm, am vazut pe LR niste saculeti de 110 cm..
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Gandacel spune:
M-am intors la voi pentru scurt timp si incerc sa si comunic nitelus.
Joy, ce e cu mielul?!
Anda, am facut ochii mari-mari de tot! E prima data cand aud ca tu esti divortata si cresti singura copilul! Asa a fost mereu, ori e ceva de "actualitate"? Cat despre bone, am zis mai demult parerea mea, asa ca nu mai repet. SI nici nu mai cred ca am eu ghinion ori ca sunt prea pretentioasa. Am mai vorbit cu cineva vineri si mi-a deschis ochii la ceva la ce nu ma gandisem pana acum: sunt multe, dar MULTE familii cu bani in Bucurestiul asta! Asa ca femeile care doresc sa faca munca de manajera, ori bona, ori (rar) 2 in 1, sunt chiar putine fata de cerere. Mamicile ca mine si ca tine, Anda (si altele din grupul nostru) nu pot gasi o bona ca lumea decat cand una din respectivele femei incheie relatia cu o familie doldora de bani. Si va cauta acelasi lucru. Si va gasi! Intre timp (cateva luni) sta unde gaseste, adica la mine sau la tine... Sunt de proasta calitate toate, insa parintii plini de bani nu stau acasa si nici nu prea le pasa cum sunt crescuti copiii asa, la detaliu, cum ne pasa noua. Ba stiu si ce fel de reguli impun, cu care eu n-as fi de acord in ruptul capului, daramite sa le mai si cer: sa lase copiii sa faca absolut orice vor, sa le dea orice vor, etc... sa nu zica NU la nimic. adica sa lase copiii sa li se urce in cap, ca doar asa mai tarziu, cand vor fi adulti, vor sti sa faca bani, urcandu-se in capul tuturor si STIIND ca totul li se cuvine. Booon, concluzia: sa nu am pretentie nici la bona, nici la menajera, ca nu fac parte din clasa sociala care isi permite "servitori". Si cum nu sunt nici din categoria care nu isi permite nici macar o gradi particulara (ca sa aiba copilul parte macar de continuitate, l-am dat acolo. Insa m-am trezit la realitate: imi voi creste copiii singura (cat voi putea), apoi ii voi da la cresa si gradi de stat, ca nu sunt cu nimic mai prejos decat cele particulare, care isi iau personalul din randul bonelor de duzina.
Anda, ESTI o tipa puternica, sa nu te indoiesti de asta. O demonstrezi prin faptul ca te ridici dupa ce cazi si esti mai puternica decat inainte, nu conteaza caderile pe care le mai ai, ca esti om.
Leea, si BOgdan a fost la fel. Nu a plans nici cand l-am luat, ba nici nu m-a bagat in seama. Dar asta nu m-a impiedicat pe mine sa plang de sa mor. Pupam baiatul mare! Sa zici cum a fost cand l-ai luat.
Maria, eu in sarcina asta nu am avut voie sa iau DELOC vitamine si a fost totul ok. Nici macar cine stie cat de echilibrat nu am mancat, ca am avut pofte ciudate, cartofi prajiti si paine cu unt. Si pui. N-as fi mancat altceva, nu stiu ce am avut.
Roxi, am citit ca Alexia a patit ceva, n-am avut timp sa vad ce, dar inteleg ca e vorba de o articulatie? Ar fi bine sa mergi la dr. sa o consulte, ca sunt destul de ciudate la varsta asta.
Va pupic si sper sa am mai mult timp data viitoare.
bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Am culcat missa in sfarsit, era moarta de oboseala ca am fost intr-un parculet cu multe atractii pt copii, super fain noroc cu Silviuk lui Lavi ca ea ne-a dat idea. Nici nu steam ca exista asa ceva in Alba.
Deci azi ne-am jucat cu Nati si Silvia de Lavi, locul a fost super ca am putut si noi sa palavragim in voie. Silvia e adorabila, independenta si o mare bucatareasa ( ne servea mereu cu prajituri si cafea, ceai din nisip), Nati o scumpa leita taica-sau, insa nu s-a prea jucat cu Amalia.
Ieri ne-am intalnit cu fosti colegi de-ai mei de liceu, au venit cu copiii si a fost tare ciudat sa ii vad asezati pe la casele lor si cu cheliutze in dotare….
Pana la urma parka vremea da semen de ameliorare, cu toate ca tot frig este insa macar nu mai ploua.
Cam atat de la noi, acum sa vedem ce mai zic fetele.
Roxi ce mai face Alexia? Ati fost pana la urma la control cu manutza? Din pacate la intoarcere nu o sa mai avem timp de intalniri ca venim doar scurt ca sa plecam.
Monet ce bine ca ne mai scrii, si ne place sa ne tot delectezi cu pozele fetelor tale adorabile. Inteleg ca sotul tau nu e roman si nici pe departe obisnuit cu curci si alte domestice printer picioare! ![]()
Si chiar vroiam sa va intreb, fetelor care locuiti departe, mai ales voi de peste ocean – nu ca ar conta oceanul asta ca distanta- aveti de gand sa lasati copiii la bunici in vacante?
Meemsulici buna idea cu vizitat cunostintele cand ploua insa noi nu prea mai avem asa ceva….nici neamuri nu avem. Insa per ansamblu e ok, tot gasim pe aici pe colo pe cine sa vizitam.
Zilele astea o sa imi vizitez fosta gradinita - a aranjat maica-mea cu educatoarele ca le cunoaste ea lucrand multi ani acolo- si abaia astept. Ca io o asa gradinita frumoasa cum am avut nu am mai intalnit pe nicaieri in lumea asta. Sper sa nu fiu acum dezamagita.
Feli cum e la servici? Si cum e departe de Ilinca?
De curci, nu nici vorba, missa nu a vrut sa se apropie neam. Parca la porci era tentata…
Camelia Daniela pup mezina vorbareata sa se faca rapid bine!
Leea scrii demential, ce imi place sa citesc framantarile tale interioare legate de cresa lui T. O sa fie bine o sa vezi, mai ales ca zici ca nu a plans la primul impact cu copiii.
Tania Ina va asteptam cu noi impresii de azi de la cresa.
Taniuk tin pumnii sa nu mai fi plans Che asa de mult.
Tania, Maria avand in vedere vremea actuala nu cred ca o sa mai trecem prin Sibiu, o sa stam zilele astea care ne-au mai ramas aici in Alba sa ii descoperim minunatiile.![]()
Trimit si revin daca mai poci.
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Mihaelutat spune:
Hello colectie. Iata ca plec doua zile si ce gasesc....pagini multe, copii care pleca la gradinita, daca mai plec cateva zile, va gasesc deja la scoala. Una peste alta eu va felicit pe toate care ati inceput aceasta epopee, eu deocamdata nu ma incumet, dar incep sa cred ca e cea mai buna solutie, fata de bona, desigur si cateodata decat bunicii, asta daca sunt ca ai nostrii.
Noi in week-end am fost la munte, la Poiana Brasov. Cred ca nici daca eram beata moarta si cu creierul plutind in alcool, precum gogonelele in otet, nu alegeam un moment mai prost ca asta sa plec la munte. Vineri am facut pe drum 100 de ore, copilul saracu a inebunit in scaun, eu am inebunit langa el, ceilalti pasageri au innebunit in jurul nostru si impreuna cu noi. Odata ajunsi acolo am gasit 0 grade afara si tot cam atatea la hotel, ca au lasat toate geamurile de la camera deschise in vederea aerisirii
, asta de dimineta pana am ajuns noi in camera. Deci desi am ajuns la ora 22.oo am stat cu copilul in hol ca degerai in camera si in final l-am culcat nespalat si cu toate hainele groase din geanta pe el. Concluzia e ca asta mic nu a dormit deloc din cauza ca nici macar nu se putea intoarce de pe stanga pe dreapta, plus ca ii ingheta capul, ca fes mi-a fost frica sa ii pun sa nu se spanzure cu el de gat. Sambata a plouat toata ziua si am stat cu 5 copii intre 5 luni si 4 ani in holul hotelului de mai aveam putin si ne dadeau afara ca au devastat receptia, toaleta, restaurantul si ce dependinte mai erau pe acolo.
Astfel week-endul meu de relaxare si aer curat a fost un mare fiascooooo.
Un lucru a fost ok, la care nu ma asteptam. desi au fost trei baietei mari, unul de 4 ani, unul de 2,5 ani si Titi nu s-au batut deloc pe jucarii si s-au inteles de minune. Ceilalti doi copii nu se pun ca era prea mici sa se joace, doar urlau ca ii stresau ceilalti.
Anda,Leea si Tania multa bafta cu gradi, las ca o sa fie bine si sa vedeti ce o sa radeti de noi astea care ne dam dupa coada cu gradi. Cand o sa incepem noi o sa fiti veterani si noi o sa ne jelim pe holuri pe la gradi.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
bb_alinus spune:
Asa hai sa revin:
Joy si eu vroiam sa iti zic s ail duc pe Vladut la tara mai ales ca deja l-ai mai lasat si a fost ok. Ca doar te poate apuca nascarea in orice moment asa ca e mai bines a fie cazat copilul din timp. Si eu in locul tau l-as fi lasat – cat de panicoasa oi fi, tot e mai bine asa.
Alexandrina va rugam frumos un autograph si pt noi ca cine stie ce vedeta viitoare a gimnasticii romanesti avem printer noi! Tare faza!
La faza cu rasul cand cupilul face ceva ce nu trebuie, recunosc ca nu ni s-a intamplat, Phil e foarte atent la detalii de astea legate de comportament si ii atrage atentia absolute de fiecare data - insa faze de aste de ras cand nu trebuie mi se intampla cu ai mei parinti, in speta bunicii….Dar ieri cand taica-meu imi zicea ca missa nu mai prea asculta i-am replicat ca nici nu are cum din moment ce io o cert si ei ii rad complice. Vad ca de atunci au inceput sa se controleze…Ma rog ar mai fi multe de povestit legat de bunici …si rasfatul odraslei cu orice pret.
Anda acuma sincer daca stau si gandesc la rece, cred ca si io as mai fi asteptat cu cresa macar pana la 2ani jumate -3 daca as fi gasit bona de incredere care sa imi vina acasa. Insa aici trebuie tu sa duci copilul la bona sau sa o platesti pe salariu declarat si cu asigurari – ori eu nu aveam nevoie de full time. Pe de alta parte, acum imi pare bine ca am dus-o acolo, mai ales ca ii place si socializeaza frumos cu copiii. Daca insa ar fi plans la inceput, cum ma asteptam, nu cred ca as fi avut taria sa o las – pt ca nu era reala nevoie la noi.
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
tania-z spune:
LEEA, uite vezi, am avut eu un feeling ca lui T ii va prii mai mult decat tie la gradi!
. Mi-a placut si abordarea de acolo, ca te lasa sa stai cu el pana se acomodeaza. Sa revii cu vesti bune.
CUSCRA, mamaaa, ce greu apucam sa mai vorbim noi...nici macar pe mess. Stai linistita, inima e data spre Cluj, dar ne mai clatim si noi okii cu frumuseti precum Missa de Alinush ca de, barbatzi suntem, nu?:D
JOY, cunosc asa bine manifestarile astea mamoshesti! De exemplu, astazi Che nu a vrut sa adoarma decat cu capul pe obrazul meu!
ANDAAAAAAAA, of, din pacate cunosc ce inseamna sa te zbati sa gasesti cea mai buna varianta si persoane din jurul tau, pe care, teoretic, te bazezi, sa te arate ca pe o criminala. daca tii minte, povestisem si prin martie reactia lui Amy cand am spus ca vreau sa-l duc pe Stefan la cresa - numai nu mi-a spus in fata ca-mi omor singura copilul
. Acum nu stie de Stefan ca e in concediu dar ma astept, cand va afla, fie ca ma sune sa se ia urat de mine, fie sa nu ma mai salute pe strada! Si e prietena mea, ca si pediatrul tau... Eu zic sa te calmezi tu, sa ai siguranta ca faci un lucru bun si pentru tine si pentru Nic si ca nu ai ajuns la varianta asta asa...din prima. Ai incercat cu bonele ...suficient, zic eu! 
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Jurnal de cresa - saptamana2, ziua1
De dimineatza Che a facut ochi pe la 6:30, bine dispus, ce-i drept. Pe masura ce vedea ca incepem sa-l imbracam, a inceput sa ne testeze (mai, m-a lasat paf cu stilul asta smeker!). Din cand in cand strecura in dialoguri: "Copiii?", ca sa vada ce raspundem. Ca sa nu-l stresam, ii dadeam ignore si schimbam rapid subiectul. Oricum, pe masina a recunoscut el traseul si la intrarea in curtea gradinitei a inceput concertul, ala cu un singur vers "acata, acata". Era plin de copii pe acolo, vreo 6 noi care erau tare cuminti, nu stiaau pe ce lume se afla (hehe, ca si Che, in prima zi!). A urmat recitalul de racnituri la predare...
Surpriza a fost la 12 cand l-am luat. Se auzea din baie un cor general de plansete, imposibil de identificat plansul lui Che ca erau o gramada de copii! Cand colo, apare domnul ca un pasha in bratele educatoarei mult-iubite (Mari), linistit, fara sa planga...nu va spun ca m-am linistit instant.
Mi-a spus ca a mancat ciorbita aproape tot si felul 2 tot, mi-a explicat cum ii da sa pape, cum nu0l lasa sa miste in front si n-are incotro si mananca. Asaaaa, deci, golanul acasa s-a invatat cu joaca si fitze si de aia ne e atat de greu sa-i dam papa acasa. Hm!
A doua supriza: l-am intrebat in masina daca i-a placut la copii si mi-a raspuns DA
. Wow! Acasa a adormit f repede si a visat-o pe Mari, pe care o striga in somn.
Acum, o chestie care ma framanta: eu stiu de ce nu-i place (dincolo de stresul de separare) - nu prea are ce sa-l atraga acolo! DIn pacate, cresa are EXTREM de putine jucarii, nu au bani alocati pentru altele si copiii se plictiseeeeeeeeeesc! E clar, am vb azi si cu directoarea si mi-a confirmat. Asa ca ma gandesc sa cumparam o piscina cu bile, din aia ca la locurile de joaca, ca se pot juca mai mult copii in ea. Vreau sa incercam sa le creem un mediu mai prietenos acolo, e jale la jucarii, cred ca nu sunt acolo nici a 10-a partea din cate are Stean acasa, numai pt el...dureros, nu? Aveti idee de unde pot cumpara asa ceva? Si evtl. un tobogan? Anda, tu de unde il luasei pe cel pt. Nic?
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
pumba spune:
anda - majoritatea am fost crescute la gradinite si crese si suntem ok, nu erau bone si figuri ca acum, din punctul meu de vedere e mai bine sa se socializeze copilu, sa fie in compania altor copiii de varsta lui ,nu acasa cu tanti bona care vede nu stiu ce telenovela sau impleteste ciorapi pt nepoata.
o sugestie - am inteles eu bine ca are o paturica preferata? daca da,lasa si paturica cand il duci la camin.
alinus - superbe pozele de la tara (exact aceeasi poza langa caruta avem si noi)
Sotul nu ar fi de acord in ruptul capui sa las fetele la bunici ,el e nascut -crescut in state ,pt el nu exista chestia asta cu "vara la bunici" din pacate ,dar sa spun sincer nici eu nu as putea sa le las. mai revin
leea_cv spune:
Timp de o mie de ani (atita mi s-a parut) mi-a picat netul si n-am putut a va scrie cum ne-am descurcat azi.Defapt voiam sa stiu ce parere aveto despre facptul ca n-au cadru medical.
Mai a fost copilul meu un model de cumintenie.Zic tantile alea ca n-a plins deloc,a mincat asa si asa.Dimineata gris cu lapte aproapte tot,supa -jumatate (nu ma mir ca a fost ceva supa de rosii ori bulion parca
)si un cremvursti(is taaare sanatosi).S-a jucat frumos si aveau de gind sa il puna la culcare daca mai intirziam 10 minute.Cind am ajuns erau la masa.El se perinda printre copii ca l-am urmarit.Dar,cuminte.Mai ca n-a vrut sa lece.Mi-a aruncat un zimbet ca la foto si s-a dus iar la jucarii.Si io care credeam ca mi se arunca in brate si de-acolo nu-l ma dezlipesc.Deci maine il las la program intreg.
Multumesc din nou pentru sustinere.La mine vad ca despartirea lui de mine a decurs fara suferinte.A mea de el...
Anda nici io nu stiam ca ai divortat si imi pare rau sa aud asta,cu atit mai mult ci cit stiu exact cum e sa-ti cresti copilul singura,sa tii o casa singura,sa iei decizii singura...singura...
Si la mine doar ta-su a fost de acord cu gradi-vorba ta,ar fi fost de acord si cu liceul.Mama mi-a zis ca-l arunc cu buna stiinta intre straini si ii aplic de prea mic militaria.Pediatra a zis ca e prematur pina la 3 ani...Asa ca i-am ignorat pe toti si iaca fii-miu e copil de gradi.Si tu poti.Doar ca ,bag sama,Nic se va adpta mai greu.
Mada si Meems a reusit sa o readuca pe Rianna la bunul obicei de a dormi in patul ei.Si tu o sa reusesti.Da nu-i ceda.Succes.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
miri__b spune:
Tania super.yupii.piscina cu bile are la metro, selgros cam 30-40 lei, dc nu au desfiintat rafturile de vara cu piscine, saltele, dar cred ca le gasesti oricum.topogan de platic luase Ile de la Carffour parca mi-a zis cu 70 lei.
Miri si
David - 23.12.2005