Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_alexia spune:
Anda, nici eu pana acum n-am auzit de pediatru care sa fie de acord cu cresa. Asta or invata ei la scoala, probabil
. Asa ca mergi inainte, ai luato hotarare buna.
Madau, la noi e fix la fel cu tipetele din ora in ora, cu "mama-mama", "batze"... Mai nou face la fel si daca e cu noi in pat
Sper sa iesim din situatie spre Craciun, cand ii facem camera lui, in asteptarea lui bb mic...
joy04 spune:
ANDA mama, zau ca nu stiu de ce-ti dau asa sfaturi ai tai.
nu pot concepe ca o bunica sa stea la 2 usi distanta de nepot si sa nu poate sa-l creasca. serios!
mi se pare asa de dandaratelea...
eu sper sa fie ok Nichita cu cresa, chiar daca la inceput va face "urat". la urma urmei atata timp cat nu te ajuta nimeni cu nimicutza ar trebui nici macar cu sfaturi sa nu vina.
tu esti mama copilului, nu poti sta cu el acasa oricat ai vrea, ai de intretinut o casa. si chiar daca apelezi la o solutie care latora nu li se pare viabila este decizia ta.
ce???? vine medicul pediatru sa stea cu copilul??? sau nu ti-l mai consulta daca DF se imbolnaveste??? (vai de tine, saraca daca se va imbolnavi Nic cu tu vei fi considerata mama iresponsabila)
as mai zice una-doua, dar as fi prea acra si nu-mi permit sa vb despre ai tai cam cum imi trece prin cap acum.
Joy
38+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 11 ZILE
anda77 spune:
aaa, clar ca la prima boala, io sunt nenorocita care a imbolnavit copilul, ca ce bine staea el acasa cu o bona pe bani grei, dupa o luna de cautari ale maica-sii si comisioane la agentii ca sa aduk o printzesa acasa, care sa nu-i dea de mancare cat trebuie (adik cat o sa primeasca si la gradi:), dar care sa plece in ce zi vrea, sa ceara mariri de salariu lunar, sa nu vina daca are vreo nunta, zi de nastere a matusii etc...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
am fost sa cumpar "rechizite" pt gradi, adik inca un sac de dormit, inca o paturica alba (sa-l pacalesc ca e aceeasi de-acasa pe care o morfoleste el cat adoarme, sau s-o inlocuiesc pe aia de acasa) nste ciupici sau tenisi de stat in interior la gradi si n-am gasit nimik!
am fost in plaza mall ca am zis ca sunt mai multe magazine de copii la un loc: mothercare nimik, zet nimik, miniblu nimik, cridokids nimik.
unde sa gasesc?
la miniblu am gasit sac de dormit cu 260 roni, mi s-a parut mult rau.
la cridokids, unde oricum stiam ca u turcisme la pret de firma mare, am gasit o paturica din bumbac, alba, simpla, cu 80 roni. si aia mi s-a parut mult.
la mothercare nu incapea in antofiori ca aia au modele stranse pe laba piciorului, adik o laba piciorului mai grasa nu incape, chiar dk ar fi buni la numar.
incaltaminte pt labuta grasa au mereu la zara pt copii, dar erau tenisii 150 roni, cat ghetutele de parc. si vroiam ceva mai ne-scump pt gradi, nu-i trebuie firma neaparat, sa fie comozi si sa nu fie papuci, ca mai ies si-n curtea gradinitei.
o sa ma mai duc la piciul, la vatra luminoasa. altundeva unde sa merg pt tenisi, paturica si sac de dormit? cred ca in obor pt ultimele 2. nu? s-ar putea sa gasesc la preturi mai normale.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
leea, ce-a facut tudor azi?
mami de poet(09.12.2005)
madau spune:
Anda daca vrei sac de dormit bun si mai grosut...iti recomand astea http://www.b e b e l u s u l i d e a l.ro/details/4ACEDESIGNSacdedormitmare90x55cm-4020.htm, eu i-am luat Mirunei de cand era mica, sunt excelente, largi, bumbac bun, nu transpora copilul il ele. Merita toti banii. 2 milioane un sacd e dormit e mult rau, ce-i cu swarovski?????
Tenisi, de ce nu incerci la aia de la Tara Piticilor, la fabricuta? O suni pe tanti si treci pe acolo, mai ales ca e si aproape de tine. Au si preturi bune, eu i-am luat sapt trecuta Mirunei ghetute de toamna, piele..cu 550.000 lei. Cred ca gasesti ceva acolo, aveau si tenizi cand am fost eu.
Paturica...vezi alea de la Rombaby..cauta pe reclamamascata.ro
Anda + Maria mersi ptr incurajari, stiu clar ca e smechera si vrea cu noi in pat, dar nu stiu sincer cat va mai dura "protestul" asta. Deja ne parasesc neuronii unul cate unul
. Acu' am pacalit-o sa stea in pat si sa faca nani ca mami se duce sa faca pishu
si se intoarce
. Vad ca a adormit.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Anda, mai e si varianta cumparaturilor online, gasisem ceva saci de dormit super, dar nu mai am site-urile cu pricina.
Tenisi faini am luat de la Cocodrillo. Deci de ceva firma. Sub 25 RON.
Am gasit in sf. si pantofiori - excelenti, piele int. si ext, LATI!, pret ok (75RON). Am uitat firma, o sa revin cand ajung acasa la cutie...
Ripley, stiu ca si tu erai fana a aceleiasi firme, i-am vazut la un mom. dat in pozele Anei...
madau spune:
Maria las ca s-a dat drumul la LR...rezolvam cu hainutele copiilor![]()
Ma duc sa mananc ceva, sunt lihnita
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Mada, dar sacii aia sunt pe marimi? Exista si pentru copii mai marisori? Ca din site nu reiese, 80 cm e mic tare...
mirabilis spune:
Anda, acum 2 zile am fost si eu in Obor si m-am uitat si dupa incaltaminte pentru Iulia. E, cum intri in magazin pe intrarea principala, faci stanga si mergi pana...in fund, ca sa zic asa...Pana nu mai poti face decat dreapta...Chiar acolo pe colt este un stand cu incaltaminte ceva mai ieftina si de piele. Aveau cateva modele dragute si comode. Poti incerca...Iar restul "rechizitelor" sigur le gasesti in Obor. Cred ca poti cumpara absolut orice de acolo..Pe mine ma ameteste tare magazinul asta.
In alta ordine de idei, mie mi se pare ca esti f. tare. Intotdeauna am admirat femeile independente si care se descurca singure. Nu ca nu e dificil...dar...cu atat mai mult merita toata admiratia.