Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda

Miri, acum vad ca David e nascut la doar cateva ore distanta de Cristi al meu (22.12.2005 15:20 - fara nici un apropo la Anda ) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bonjur. Anda, daca ai timp ii "ghicesti" si Iuliei ?
Ea e nascuta pe 14.11.2005 ora....10.30 sau 11...nu mai stiu exact. Nu stiu dc conteaza...Multam fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mirabilis, conteaza si un sfert de ora. revino cu ora certa. nu cred ca mai fac azi ca mai am treaba la serv.
mihaeluta, veneam si daca nu era cu o bautura gratis:) mai ales asa:) unde si cand?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Miri ai de grija.Ca ce nu vorbesti tu cu mine...da sa vezi ca nu mai vorbesc io cu tine de nu-ti iese predictia.Au trecut 3 zile.Mai sint vo 19.Asa ca invoca toti zburatorii ca de nu,iti viu de hac.Si apoi nu stiu cum iti mai duci existenta daca io nu vb cu tine.In contzed plecam, da din 16 oct.asa ca sa ninga afara...
Miha nu ti s-apleaca de la atita ingurgitare?Fii-tu are,dupa previziunile Andei,un viitor stralucit.
Tania astia la cresa nu-ti pot anula taxele pe citeva luni in schimbul achizitionarii de jucarii?Faza cu cordonul....antologica,ce mai.
Hilde se relaxeaza acu.Oricum nu citeste.Da concediu mishtoc!
Loren@ io pt bubite aparute fara sa le cunosc originea folosesc nidoflor si merge.

Pe vremea asta de tot kk la noi,unde e cod galben si ploua de strica,ia ghiciti ce mi s-a stricat la masina???Daaaa,stergatoarele.M-am dus 'ca cu" bolovani in ochi pina la service ca credeam ca-i vreo siguranta.Da la norocul meu,nu-i.E motorasul.De 3 ore inca nu-i gata.Parca vad ca tre sa-l aduca din Haiti de Nord si io is varza fara masina.Desigur l-am dus pe T la 10 la gradi cu taxiul.Si e si departe rau.E la iesire din oras.Inca trei deplasari de-astea si nu mai am bani de concediu.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Andule, cand iti mai tuna si ai chef, mai arunci un okisor si pe astro alea restante?
Nu indrazneam sa-ti mai aduc aminte, da' am vazut ca se deschise sezonul la astrograme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mihaela eu ma bag, dar spre sf sapt ca acu nexam bani.si eu am aceeasi politica cu Sorin, dupa ce iese el cu baietii ori ies eu cu fetele, ori merge cu mine la cumparaturi.ar prefera

Leea la tine luna are 22 zile?ce-mi cauti nod in papura?acu fara gluma o sa vorbeasca, ai sa vezi.Dc nu rezolvi cu motorasu spune ca ti-l trimite al meu cu fancurierul.doar va spusei ca am lucrat in piese auto, acu a ramas al meu pe metereze, si e fff bun, iti gaseste si cotrunderea.

Anda cred ca n-ai fost la Municipal ca altfel te cautai cu Ile se implicit ne cunosteam.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pai hai sa ne mobilizam si sa aranjam ceva.
1. Persoane participante:EU-Mihaelutat
-Anda
-Miri
Lista ramane deschisa.
2. Locul - ce preferati club sau bar. Daca e de club ar fi bine sa fie intalnirea in week-end, ca altfel suntem mancate. daca e bar merge orice zi a sapatamanii.
3. Ziua- in functie de loc alegem si ziua.
4.Termen limita- propun 17.09.Suporta modificari.
Ma angajez sa tin evidenta.

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau hai mama vino la intalnire, sa mai treaca depresia.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Miri , lucratoare
Anda apropo de astro,o intrebare:tu cind ti-ai facut astrograma,ti-a spus exact ceea ce ti s-a intimplat?La casnicie ma refer.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, raspunsul "da" la intrebarea ta nu va aduce decat o avalansa de cereri de aflarea viitorului matrimonialo-financiaro-sanatos...
numai in unele cazuri de astro fte clare apar asemenea evenimente prefigurate in harta natala. nu e cazul meu, adik se putea evita. nu era destin implacabil. eu cred ca se poate modela destinul, ca am fost lasati sa-l modelam. daca nu se vede in harta natala, un eveniment important pozitiv sau negativ, se vede in hartile anuale ale persoanei. aia e altceva. astrologia iti arata niste directii ale destinului, nu e ca datul in carti: sigur, la drum de seara apare maricica.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput