Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Dana nu ma supar . sa stii ca am incercat si nu am prea avut succes. nu papa decat cateva lingurite si ii stricam si pofta de mancare, nici lapte nu mai vroia. si am stat si m-am gandit ca sa il mai las o vreme cu lapte. ca oricum pt ei alimentul de baza e inca laptele. citisem la un moment dat ca ei trebuie sa bea macar un 500 ml de lapte pe zi. daca ii bag masa aia, nu prea mai ajunge la cantitatea asta. deci ar manca masa aia (daca ar manca-o!!) in detrimenul laptelui... ce sa zic, asa m-am gandit ca e mai bine, recunosc ca nu am intrebat inca medicul.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

As vrea sa inchid acest capitol pentru ca sunteti deja la pagina 30. Deschideti voi capitol nou, va rog? Sau fac eu split de la pagina 21 incolo, cum preferati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cred ca este o problema tehnica pentru ca s-a scurtat pagina. In mod normal cred ca am fi la pagina 20. Cred ca administratorii ar trebuie sa vada daca este sau nu vreo problema. Am vazut ca si la alte subiecte s-a schimbat formatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Da, am aflat intre timp se face un upgrade tehnic si toate subiectele s-au dat peste cap.
Scuzati:) stam sa vedem ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

ne mai lasati sa deschidem un nou capitol? eu asta incerc sa fac acum cu userul Mamicile....

Helenutza23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Pitilache, vai ce dulce poate sa fieeeee, imi vine sa pap obrajorii aia rotunjori si rosiori!! vad ca Sonia nu e singura fara par, adica doar cu un pufusor galbui pe crestet. :-)) mie imi place programul Isabellei, spre asa ceva tindem si noi, de ce zici ca nu e ok? din cate am inteles, cam in jur de 1 an, mai precis dupa 1 an, ar trebui sa aiba 3 mese solide plus 2 gustari intre mese. problema e cu portiile, cat de mari trebuie sa fie. mai bine zis, la varsta lor, cat de mici. uite, io Soniei nu-i dau a doua portie chiar daca cere, ii dau lapte. :-))

Kitty, imi pare rau sa aud ca ai avut atatea probleme. daca te linisteste sa te duci la medic si sa ii faci analize ingrijorata ca a crescut "doar" 3 kilograme, sigur, du-te. parerea mea e ca e inutil, a crescut frumos si nu trebuie sa ia in greutate 10 kile ca sa se "vada". te asteptam sa ne mai vizitezi.

Helenutza, pai e minunat daca mananca 5-7 portii de lapte pe zi, e perfect, asa si trebuie sa fie! masa de solide nu trebuie sa inlocuiasca masa de lapte pana la varsta de un an, ci sa o completeze.

programul nostru a ramas acelasi, suntem tot la 2 mese pe zi (lapte+cereale+legume/fructe) si ne pregatim pentru stadiul 3 cu diversificarea, cand o sa introducem masa nr. 3, proteinele si o sa incepem combinatiile de alimente. azi ma apucase graba sa-i introduc tofu, dar am zis ca mai bine astept sa faca 8 luni, mai e o saptamana numai.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

cine mai vrea, gaseste AICI un nou capitol

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput