*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristinamaria multumim . Sper sa nu fie probleme cu autostrada.

ancamari eu sunt foarte multumita de el. Desi nu folosesc decat mixerul.

pepsi multumim.

Gata fetelor. Am plecat acasa la Pitesti. Ne intoarcem maine seara cand vine si tati.

Va pupam.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna dimineata

mi-a atras atentia mesajul lui pepsi si atentionarea de a nu da citrice copiilor sub 1 an. mie pediatra chiar luni mi-a spus sa incep cu sucul de portocale sunt complet in ceata. mi-e asa de frica de aceasta diversificare din cauza ca fiecare imi spune altceva. si eu ce sa cred? cine imi poate recomanda si mie o carte pertinenta despre diversificare?

duda, imi spui si mie te rog ce analize ar trebui sa ii fac bonei? in sfarsit am gasit pe cineva cat de cat acceptabil [mai mult de atat nu am sanse la cat de obsedata sunt].

pupici, fug la bebelina

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Buna dimineata mamici si capsunici,
Addinel, pot sa-ti spun ce mi-a recomandat medicul meu pentru analizele bonei, daca vrei iti dau pe PM.
Eu merg cu ele la clinica si le fac personal analizele...ca nu prea mai am incredere dupa cate am patit....
Chiar am fost azi sa le fac la ultima selectata, sper sa ramana ea ca ma usuca altfel...s in plus nu mai am puteri.
Poate imi povestesti si mie cum ai gasit bona...ca nu se stie...
Va doresc la toate o zi minunata!
M-am uitat pe net si pare ca de miine va fi vreme mai buna sa scoatem piticii la plimbare.
Sta cineva pe linga parcul Kiseleff?

mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

din inertie am ramas la Kiseleff, am uitat ca ne mutam.
Asa ca sta cineva linga Herastrau?

mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Azi piticul meu face 3 luni!Nu-mi vine sa cred ca mare s-a facu!Si totusi parca au trecut mult mai mult de 3 luni!Mi se pare o vesnicie de cand l-am nascut!Ma uit la el si stiu ca este cea mai mare realizare a uni om.
Noi cu nu avem probleme si de altfelam fost activi pana in luna a 8 a!La ine 7 saptamani dupa nasterre mi-au fost suficiente sa ma refac si sa nu simt nici cea mai mica durere.A fost exact ca inainte de a ramane gravi.
Am mai pus poze cu piticul sa vedeti si voi ce mic era si ce mare s-a facut!

http://good-times.webshots.com/album/560497461nurzGS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata!

Madi si Mica, Livia avea acum 3 saptamani 60 cm. Acum nu am mai masurat-o dar o sa o masor azi si va anunt!

Mica drum bun la Pitesti!

Ella de la ce varsta ai dat cerealele? Sunt cele cu orez si morcovi, etapa 1 de la Nestle? Parca scrie 6 luni, probabil de aia pui mai putine, nu?
A, apropos, vroiam demult sa iti spun ca mie mi se pare ca David seamana cu sotul tau!
La noi "ursul a mancat miere" la 6 saptamani de la nastere, miere foarte zaharisita, deoarece noi am avut interdictie de la 5 saptamani sa nu "manance ursul miere", si cum nu mai facusem nimic de la ovulatie...Imi amintesc ca calculasem si a mancat miere exact la 10 luni de cand mancase ultima oara. Numai ca e cam rar cam la o saptmana. Tu ai dreptate ca sunt orgoliosi, si nu recunosc ca le e foame sau ca sa fie atenti si sa nu ne suparam. Una peste alta si eu zic ca e important un echilibru, cum zicea si Pespi.Nu m-a durut deloc, inainte sa raman ma mai durea, tot din cauza pozitiei uterului.

Numai_eu, eu daca ar fi sa mai fac un bebe desi nu cred, tot cezariana as alege (dar cu anestezie generala), pt ca sincer m-am ingrozit de ce am vazut in sala de travaliu. Dupa operatie nu prea m-am menajat decat la ce era foarte greu. Cred ca si cele care nascusera natural se protejeaza cat de cat la ridicarea de greutati. Livia papa NAN1 de cand am venit acasa. Cum ramane cu pozele cu Andreiut?

Carrie si eu papuselele tale.

An@, cadita am luat-o mai maricica de la inceput si bine am facut. Imi spusese cineva ca ramane repede mica. Intr-adevar ca e un pic mai greu de manevrat. Dupa cum am spus ma innebuneste lipsa gatului.

Andrada, lasa ca e bine ca e inalt ca e baietel! Distractie placuta in concediu!

Ancamari avem ochi albastri, nu stiu daca ii raman asa. Soacra ii are albastri , eu caproiu si sotul verzi. Om mai vedea!

addinel

doxinu si sa iti traiasc apuiutul!

Dupa cum spuneam ieri azi i-am dat morcovel, vreo 3 lingurite mici. Nici nu il inghitea, nici nu il scuipa si a inceput sa planga. Esec total. Mi-e frica sa nu o constipe ca de abia ne reglasem!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pepsi, ti-am admirat pozele...trebuie sa recunosc ca mai uit si un pic comparativ, ca doar baieteii nostri sunt nascuti in aceeasi zi. nici al meu nu are par, tot doar un pufulet. si noi vom incepe diversificarea tot de craciun, si va trebui sa o facem cu mare atentie datorita problemelor de alergie de care e suspect. asa ca din decembrie vrei, nu vrei te voi stresa cu intrebari pe tema diversificarii! dar tu esti o draguta si ne raspunzi mereu la obiect .

ella, esti mortala - imi place tare mult cum scrii!

si eu sunt de parere ca nu trebuie amanata "dezvirginarea", ursul tot urs e... nu ca s-ar duce la alt stup, dar ar fi frustat. si eu am discutat cu doctora ca aveam un disconfort; si mi-a explicat ca e normal. Noi am folosit lubrifiant de la durex, si e ok.

fetelor din bucuresti poate o mai punem de o intalnire, dar fara bebei, asa ca intre gagici la o cafea / suc.

addinel, si pe mine ma intereseaza cum ai gasit bona, si daca poti sa-mi dai pe pm cat o platesti.

ah, chiqui, e mortala aia mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Mica, Ancamari Vad astazi ce ne mai spune d-na doctor!

Mica, Andrada , vacanta placuta! Ce frumos ca mai aveti timp de concediu! Eu deja am intrat in activitate de pe 6 septembrie, iar de pe 17 ... of ... incepe scoala si parca anul acesta imi este mai greu. Inainte s-o am pe Teodora era mai simplu!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

doxinu, ce mic a fost puiul tau! imi aminteste de david in prima luna. poza aia cu tricoul langa el ca punct de comparatie e mortala, am uitat sa iti spun de ea data trecuta cand ai pus pozele. numai ca al tau a recuperat la greu...al meu inca imi pare micut, desi bine. maine mergem si noi la doctor la vaccinul de patru luni si mi-o asa de frica..parca-s nebuna...toata saptamana l-am studiat nu cumva sa raceasca, la fiecare tuse ma napadeau gandurile alea negre..in fine, sper sa fie totul bine.

chiquitita, sa stii ca si eu ma uit la david ca "nu are gat". trebuie sa fac eforturi sa-l spal pe acolo la baita, incerc sa-l las putin pe spate ca sa ajung sa-l curat. mie mi-e frica sa il scot de cap din cadita ca sa "i se lungeasca gatul". de fapt cred ca cu timpul o sa isi dea drumul, si o sa fie totul bine. dar maine o sa intreb si eu doctorita daca e ceva deosebit. spuneai ca livia e grasuta (eu o gasesc daor tare tare frumusica!)si vrei sa o diversifici ca sa mai slabeasca. mai bine mai asteapta, de slabit o sa slabeasca toti bebeii cand o sa inceapa sa mearga si sa alerge. am vazut eu bebei bolfanosi si cand au inceput sa mearga au ramas niste mati...mai las-o putintel, ca are timp de diversificare. nu are inca nici patru luni, nu? ma rog, imi dua si eu cu parerea, tu faci oricum cum crezi ca e mai bine.

legat de greutatea bebeilor la nastere si colici nu pot spune decat ca david a avut 2600 la nastere si nu a avut colici. a avut cateva perioade (de fapt inca mai are) in care plangea rau la eliminatul basinelelor, dar in rest nu am avut zilnic program de plans de cateva ore (=colici?). si puiutul e nascut la 37 de saptamani.

in ceea ce priveste povestile cu ursul si mierea, tare am crezut ca apuc si eu anul de abstinenta, dar dupa ce a plecat mama de la noi ne-am revenit. acum, daca sotul ar fi mai mult pe acasa, cred ca ne-am reveni mai des...dar in conditiile in care ajunge din delegatii pe la trei noaptea ca azi si pleaca la munca la sapte jumate, cam greu cu "revenitul". ufff, ca daca nu e una e alta....sanatosi sa fim, si om mai recupera. stiti la ce ma gandeam cand citeam povestile voastre? imi spunea frate-meu cand ne-am casatorit ca cica in luna de miere trebuie sa pui intr-un borcan cate o pietricica de fiecare data cand faci dragoste. si apoi, in urmatorii ani, scoti cate o piatra de fiecare daca cand faci iar dragoste. si ca pietrele alea nu le mai termini niciodata de scos. eu luna de miere propriu-zisa nu am avut, dar cand ma gandesc la inceputurile noastre furtunoase si ma uit acum la noi, ca parca suntem niste colegi dragi de apartament, incep sa cred in povestea cu borcanul

cica aici scriam despre bebelusi??? iar m-am intins ca o placinta

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

[quote]Originally posted by miniuta

doxinu, ce mic a fost puiul tau! imi aminteste de david in prima luna. poza aia cu tricoul langa el ca punct de comparatie e mortala, am uitat sa iti spun de ea data trecuta cand ai pus pozele. numai ca al tau a recuperat la greu...al meu inca imi pare micut, desi bine. maine mergem si noi la doctor la vaccinul de patru luni si mi-o asa de frica..parca-s nebuna...toata saptamana l-am studiat nu cumva sa raceasca, la fiecare tuse ma napadeau gandurile alea negre..in fine, sper sa fie totul bine.

Io zic sa stai linistita cu vacinul ca dr inainte de vaccin consulta copii.Nici unul nu face vaccinul inainte.Daca Doamne fereste raceste dr nu ii va face vaccinul.
Mie mi-a zis dr ca tudea si stranutul sunt ceva normal la un copil mic.Bine acum nu cred ca e normal sa tuseasca ca un magar dar... o tuse mica nu e jale!Multa sanatate puiuli tau,care nu e mic deloc asa cum zici tu!

Mergi la inceput