*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ eu iau persil sensitive solid. cererea da. o scrii tu angajatorul o semneaza, stampileaza, inregistreaza si iti da o copie sa o depui.

andrada distratie placuta in Grecia.

Eu maine plec cu Maya la mama la Pitesti. Singurele. Sper sa nu o apuce vreun plans pe autostrada.

ancamari am luat si eu calgel azi dar nu l-am folosit. Dr mi-a zis ca e ok, sa ii dau cu el pe gingii cand vad ca e mai agiata si roade tot.

ella pai cred ca tot din ala o sa iau si eu.

motannel pentru teodora. Sa se faca bine.

Fetelor ma speriati cu abstinenta asta. Noi nu avem probleme de genul asta. Luam pastile si .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mama ce ma-ti distrat cu ultimul subiect! Fetelor are dreptatae Ella la faza cu ursul si la cea cu picamerul
Ella te rog din suflet sa-mi spui si mie cum ii dai cerealele!
Ma-ti nimerit si la faza cu storcatorul caci am in plan sa iau unul! Cred ca ma opresc la cel de-al doilea postat de Mica!
Andrada sa aveti o vacanta minunata!!
Liviana si Mica

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Drum bun Mica!! Sper sa nu stati mult in zona unde se lucreaza!1!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Andrada vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Numai_eu - incerc si eu cu adormirea inainte de trecerea celor 2 ore, dar uneori pur si simplu nu poate sa adoarma, trec cele 2 ore si urla nestapanit. Cu cezariana ai mare dreptate, si eu tot asa de greu m-am refacut, eram complet dependenta, ceea ce e exact opusul a ceea ce sunt in mod normal.

Petit_ange - ce draguta e buburuza! Noi am fost animalut cu codita!

Mica - eu mixer din ala ca al tau vroiam sa-mi iau. Cum e? Nu e suficient ceva de genul ala? Mercic pt raspunsul ref. la calgel.

Ella - chiar trebuie sa ne cunoastem! Mai si postam amandoua deodata. De miere nu stiu ce sa zic... poate nu mai e asa de dulce.
Eu ma tot intreb cu ce am gresit sa am asemenea urlator! Si mi-e o mila de el cum se chinuie! Dar la mine misterul e partial elucidat, se pare ca sotulache tot asa a fost. Si nu ma plang, ca e unul dintre cei mai energici si destepti oameni pe care-i cunosc si toata lumea se invarte in jurul lui.

Pepsi - sanatate! Eu am 10 zile de sinuzita si vad ca Petitul a scapat.

Cqiquitita - Livia are niste falcute super, asa avea si al meu cum o luna, acum e lunguiet la fata si mie mi-e dor de falcutele lui. Asa ca nu se stie niciodata...Ce ochi aveti? Colorati?

Madi - ce de perisor are Ana! Vrem si noi!

Monytza - hai c-o sa incerc eu Huggies nr 4 in curand si iti spun cum sunt, dar Petit are ~6,800 kg acum. In poze Maria Antonia nu arata a fus...

Cristalina, Addinel - chiar ma gandeam la voi!

Crisinamaria - Rares are perisor ca si Petitul meu, asa pufos... Tu esti o frumoasa!

Liviana - ti-a trecut? Si eu tot de la lapte am facut indigestie acum vreo luna si m-a tinut vreo 3 zile dar Petit nu a avut nimic. Sanatate!

Ankaa - mercic pt raspunsul referitor la scutece.

Sobi - Vladutul tau doarme 9 ore la rand? Poate se cuminteste si al meu, uite ca doarme de 2 ore si jumatate deja!

Mottanel - sanatate pisicutei Teodora! Si eu am scos azi Petitul pe vant; daca nu-l scot afara urla prin casa.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Carrie - multam pt ideea cu muzica, eu sunt in stadiul in care incerc orice.

Ella - deja mi-e frica ca avem nevoie de picamer. Dar de manie noapte se intoarce si el pe la casa lui si macar incepem sa dormim impreuna. Si poate mai prindem si cate o seara cand nu trebuie sa car Petitul in brate cate o ora ca sa adoarma. Merci de sfat, stiu ca nu e de gluma.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica, daca ai blender , atunci cumpara doar storcator, ca cel 2 in1 are blender si tu il ai deja doar ca la tau e "hand" si cred ca e mai bun asa.

Drum bun cu Maya; sigur o sa stea cumintica, ca am vazut io ce filozoafa e, ii place sa mediteze

Ancamari, dragutza, cand viu de la Barcelona iti fac o vizita dupa servici, ca stiu ca tu nu iesi cu urlatorul;
referitor lasa stii ca ursul mananca cu placere si miere zaharisita ;

Eu in toata perioada de pauza il tot intrebam pe al meu: "mai, nu ti-e foame?" si el:" nu, stai linistita, nu-ti fa griji"; iar cand chiar am pus masa, pai a mancat pana la felul 15; asa ca fetelor, barbatii mai mint si din orgoliu sau ca sa fie delicati cu sotiile; eu nu pot sa-l banui de altele, ca parca prea se vedea ca nu mancase de un an

Oricum, ma bucur ca am intrat in normal si cu activitatea asta, ca si lipsa ei ma facea sa ma simt aiurea, de parca ramasesem handicapata dupa nastere.

Cristinamaria, ti-am zis deja ce fel de cereale folosim; eu deocamdata nu ii dau mese de cereale ci doar ii pun o singura masura in laptele de seara sau cel de noapte; se dizolva cu cocoloase sau poate nu stiu eu sa-l prepar dar cert e ca ingroasa putin laptele si ii pun tetina cu 3 sau 4 gaurele; noi folosim Avent.

M-am tot uitat de curand la canitele AVENT care au pe capac un fel de tetina cu gaurele mai mari , moale, cred ca din cauciuc; dar scrie ca este pentru +6 luni; ma intrebam daca pot sa-i pun in canita asta niste chestii gen piure mai diluat? ca el nu stie cu lingurita, am incercat cu cele mai mici lingurite din silicon si lui nu i-a trecut reflexul sa scoata cu limba ce-i bag in gura (cica spre 4 luni dispare acest reflex).

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

chiar vroiam sa te intreb: ai mai fost pe la dl. dr. RADOI? ca io mi-am facut programare pentru sfarsitul lunii sept, ca atunci am gasit loc; am avut cateva zile niste intepaturi rele in ovare, parca aveam cutite rasucite in ele si m-am hotarat sa ma duc la o eco, ca n-am facut niciuna dupa ce am nascut; dr a zis la controale ca sunt ok si ca n-ar fi nevoie de eco.

Si in plus, mi-e dor de perioada in care mergeam la el odata la 2 saptamani si mereu glumea cu noi si toata sarcina am avut moralul foarte ridicat datorita lui.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carrie, la multe lunisoare, inca se pune ca la mine este 12septembrie . in legatura cu laptele tau asa sa te gindesti tot ce-i dai lapte praf, ea nu mai suge de la tine, deci tu nu mai produci acei mililitri deci se duc, productia scade.acuma chestia cu cererea si oferta depinde de femeie iarasi, ca eu, nu-l mai alaptam pe dominic de 6 luni si inca daca storceam sfircul iesea lapte, si daca l-as fi pus la sin iar imi instala productia ....

si la multe lunisoare si celorlati piticuti nascuti azi!

mica, masina mea de uscat usca in 30 min maxim 1 ora e programul cel mai lung, are senzori si cind sint uscate hainele se opreste, aici, la -40C iarna mi-e tare greu sa le usc afara, si in casa am o sala de uscat unde sint masinile de spalat si uscat, dar se face umiditate mare!in legatura cu mixerul ce=l ai, asta il recomand cu toata caldura si mina pe inima! e singurul care mi-a servit real, se spala f ff usor(acuma am masina, da atuncea nu aveam) + masina aia ce fierbe pe abur asa arata www.sears.ca/gp/product/B000V4P9CE/ref=sr_11_1/104-2110799-3448736?ie=UTF8&searsBrand=core" target="_blank">aparat fiert pe vapori[. am mai folosit da nu prea mult storcatorul fructe....(eu am unul asemanator cu prima poza ce ai pus, ala mai simplu)

pina nu uit fetelor, sa va zic asa din experienta mea. cu dominic am avut blenderul ala cu picior de la braun, a fost cel mai util element din toate pe care am dat banii, si masina aia ce fierbe pe abur! deci ii faceam pireurile, si le puneam in bacuri de facut cuburi gheata si eram tare fericita ca nu fac in fiecare zi o lingurita de pireu si murdaresc toata bucataria! da ce credeti voi ca a durat fericirea mea?! NU. ca dominic nu a mincat nicioadata ce decongelam....parca stia! scuipa imediat, si daca amestecam ceva proaspat cu ceva congelat, il mai pacaleam oarecum.....asa ca....socoteala de acasa si cea din tirg....si nu e singurul care nu minca congelat. asa ca daca congelati si apoi va plingeti ca puii nu papa, nu mai congelati(si fie vorba intre noi, da ce mie imi place supa congelata/decongelata?)

atentie NU dati citrice copiilor inainte de 1 an, risc alergie copii fond alergic.

andrada, pai distractie placuta in Grecia! vreau si eu la plaja si la soareeeeeee, ia-ma si pe mine-n gindul tau sau fa o poza ptr mine sa=mi treaca raceala

numai_eu, multumesc de pupici, sigur acuma ma fac bine

fetelor, vad ca se dicuta cu reinceperea activitatii sportivo conjugale. pai la dominic, la nasterea ce am avut-o, super grea, aveam dureri mari fara sa fac nimic, pur si simplu cind umblam, si la 5 luni dupa nastere, la faptul ca am facut septicemie ca au uitat o bucata de placenta acolo, si am fost chiuretata la 1 luna dupa nastere, la faptul ca am avut pauza de la medic primele 6 saptamini normale dupa nastere cit am singerat, si apoi inca 4 saptamini dupa chiuretaj si infectie....mi-a fost atit de FRICA de durere, ca va zic sincer avea dominic 6 luni cind m-am incumetat din nou......acuma, a durat doar perioada singerarilor, 7 saptamini, dar nu se compara nasterea de acuma cu zimbetul pe buze, cu cosmarul cind l-am avut pe dominic.....cu ventuze si tot arsenalul ca ma intrebam unde baga aia toata scularia aia? in fine, ce vreau sa zic, cum zice si ella, acuma, imi pare rau ca am avut atita frica, ca a fost f bine din prima!acuma nu as mai astepta 6 luni, dar acuma nu am avut nici infectie, nimic, in fine, cind l=am avut pe dominic cuplul meu s-a clatinat, am vrut sa divortez(eu nebuna de mine), ne-a destabilizat total venirea lui dominic, noi doi care inainte eram de nedespartit, deodata a trebuit sa ne schimbam total viata!eram singuri, de cind s-a nascut dominic noi doi singuri nu am mai fost la un film....nimic. e drept ca e o alegere, de care nu-mi pare rau, copii sint totul ptr mine, si prioritatile mele s-au schimbat mai ales de cind am pierdut un suflet, am vazut cit de scurta e viata.hai ca devin melodramatica, adica vreau sa zic ca e important ptr un cuplu reluarea activitatii sportive, ptr echilibru, si cuplul meu ma pot "lauda" ca e unul solid, sintem impreuna de 14 ani jumate si totusi s-a clatinat....

mica, drum bun

ancamari, sanatae multa si tie, sper sa scape, macar david, cind l-am alaptat pe dominic exclusiv am fost bolnava da el nu a luat nimic. daca ai incearca muzica de la baby einstein, ca sint si cd-uri, al meu cel mare si acuma adoarme cind ii pun

ella, ti-am zis ca avem aceeasi suzeta? cea verde de la avent. si eu am avut canitele la dominic, dar nu mergea decit suc, ca au o valva care se infunda. si la lingurite sint unele super faine din silicon moale, care isi schimba culoarea daca mincarea e prea calda

hai ca m-am intins fetelor, gata iau o pauza

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am pus si eu poze noi in albumul dominic si david poze noi" a propos de papuci, puteti vedea una pereche papuci de cuceritor!( si pare sa stea in fund in leagan, dar e doar o iluzie ca l=am pozat de sus, in realitate e mai pe spate, desi tot mai des se trage sa stea mai in fund....dar acuma nu mai fug la pediatru la 4 luni ca vrea cupilu sa stea in fund

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput