*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 27
miniuta spune:
carrie, eu fac de mult biberoane si noaptea, tot sper sa scap de ele dar vad ca mai am de asteptat. am si incalzitor de biberoane, dar nu il folosesc, mi se pare ca dureaza prea mult, si ma enerveaza ca sticla se incalzeste repede si laptele nu, asa ca am gasit o alta modalitate de a face rapid laptele. initial am folosit doua termosuri, unul in care aveam apa fiarta si unul cu apa fiarta si racita: cand incepea concertul incepeam procesul de pregatire: intai puneam picaturile de sab simplex, apoi apa fierbinte, masurile de lapte si apoi apa rece. cu putin exercitiu, nu dureaza mai mult de doua minute. acum ca s-a racit am renuntat la termosul cu apa fierbinte, o fierb pe loc. am observat ca daca pun intai picaturile de sab simplex in sticluta nu se mai face atata spuma. ba azi am cumparat lefax, si cu asta merge totul si mai repede.
hai, ca m-am intins ca o pleasca cu apologia sticlutei...sper sa-ti fie de folos.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
An@ spune:
Chiquitita, frumoasa foc Livia. Imi place cadita
. Pare mare. a mea e deja mica pt Ana, abea mai incape in ea.
Si tocmai acum cand da din picioare... ca de, ia lectii de inot (facem si noi lectii cu Cerasela ca si Lavini).
Nici noi nu avem gat ...sotu' e mai stresat. atat de stresat, ca a intrebat-o pe doctora:" da' gatu' cand creste?", 

de a ramas aia perplexa. Si pe mine ma intreba cu cine am facut copilu', de n-are gat
.
AlexAlice, citeam intr-o revista ca ciclul se regleaza in cateva luni...
Elteka, nu sunt pe lista ca nu m-am invrednicit sa dau datele sa ma treaca si pe mine cineva. Noi pampersi folosim muuulti, ca suntem cam cacacioase
in ultimul timp. Si eu oroare sa-i tot dau pantalonii jos si sa-i pun iar...vara era bine ca nu era prea imbracata, dar acum...e jale. Cum spuneam e cam cacacioasa. Deci o schimb inainte de masa, ii dau sa suga, o imbrac repede sa iesim afara, o pun in carut si....zdrang: kk. Asta e varianta simpla. mai haios e cand deja suntem in lift ![]()
si trosneste un kk. ma intorc in casa sa o schimb...
(hai ca azi am de gand sa scriu un mesaj lung, sa ai ce ceti
)
Monytza, noi am luat in greutata in luna 3 asa: 200 g in prima sapt,50, 50 si 100. Deci.......jale.
Ancamari, si io cu burta... ieri ma intreba o vecina (baba) daca sunt iar gravida
. Da' nu ma apuc de sport pana nu termin cu alaptatul.
Ella_74, m-am linistit citindu-te: sapt viitoare facem 4 luni de la nastere si n-am inceput
. credeam ca am ramas ultima "virgina" pe aici. Adica, acum ca tu ai inceput, sigur am ramas singara "virgina". Si din cec trce timpu', piere si chefu'. Mai ales cand ma gandesc c doare o perioada.
Cu pastilele nu-mi mai aduc aminte bine: sigur era sigur de la prima folie, dar parca dupa cateva zile (7??).
nu mai stiu...
Multumesc tuturor pt raspunsurile legate de detergent. Si eu tot Persil Sensitive vreau sa iau. e doar lichid?
Ref la CIC: la dosar tre' sa fie o copie dupa cererea de intrare in conced de la serviciu, semnata si stampilata. Nedumerire: io scriu cererea si mi-o semneaza si stampileaza angajatorul??????
Noi diversificarea o incepem cu cereale (de orez, poumb, tapioca), ca sunt mai ...manechine. Voi ce cereale folositi? adica firma? Ma intereaza de-alea cu lapte.
Si dr a zis ca in afara de ceai/apa, cand o fi cazul, in rest totul cu lingurita!! Voi asa faceti?
mami de Ana(22mai)
An@
andradap spune:
Salutare!!!
Mica multumim mult pt. urari!!! 
Chiqui, Madi... pai voi aveti niste DOLOFANICI!!! Or fi ele fetite dar il depasesc pe ANTONIO la greutate! EL are la 4 luni doar 7 KG. Si combinat cu cei 70 de cm... pare cam slabanog! Mie imi place cum arata si asa... dar poate sunt eu subiectiva, ca deh... e fi-miu 
In rest,.. ce sa mai zic.. am facut si noi vaccinul de 4 luni pe 10 mai...si abia azi am scapat de febra!!!
La ala de 2 luni nu a facut.. .dar acum a facut 38,8 ... si deci EVIDENT ca iar l-am "doftoricit"
Zilele astea sunt cam zombi si nu-mi vad capu' de treburi ca peste 2 zile PLECAM in GRECIA.... IUPIIII sa speram ca vom avea vreme buna (sa nu ploua si sa nu fie sub 20 de grade!!!)De-abia astept sa-l plimb pe ANTONIO pe faleza... dimineata...
NOAPTE BUNA!
PS: EDIT: An@...
NU esti SINGURA... acum ca ELLA_74 nu mai e...
Stii la ce ma refer!... Ba mai mult de revelion eu fac ANU' 
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
addinel spune:
buna seara la mamici si capsunici
revenim si noi dupa o gramada de vreme... ne mai tineti minte?
noi ieri am implinit 3 luni (la multi ani lavini micutului tau, sa fie sanatos si sa creasca frumos!) si ne inscriem in clubul delicatelor: avem 58 cm si 5.5 kg. am facut ceva crize saptamana trecuta ca nu a luat bine in greutate in a 3-a luna, dar citind aici m-am linistit, observ ca este o problema universala. oricum, mie imi place cum arata, adica are falcute, pulpitele cutate, etc. mariuca este de-o veselie rar intalnita, 80% din timpul in care este treaza rade si gangureste, la noi sau la animalutele de la bouncer sau de la activity center. sper sa fie la fel de vesela si cand va fi mare. de sambata suntem si crestini. la botez a plans multutz, cred ca s-a speriat de preoti si de cor (desi in general ii place sa asculte muzica).
chiqui, am vazut pozele cu livia- e mortala!
carrie- din cate stiu eu lapticul e bine sa i-l dai proaspat facut, nu e bine sa stea mai mult de 1 ora facut. dar nu as garanta ca e asa, doar din auzite. bafta cu noul serviciu.
msemcu, am vazut pozele voastre... m-am topit toata. sa iti traiasca bebelinele. eu te admir din tot sufletul, nu stiu daca as fi facut fata nici cu 2, ce sa mai spun de 3 bebei...
mai vroiam sa raspund una-alta, dar acum nu mai stiu. oricum, revin. o sa pun maine si pozele de la botez, sa ne vedeti minunea.
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
carstea spune:
ANDRADA CHIAR MA INTREBAM UNDE ESTI!Azi a facut Antonio 4 luni ,nu?
!Mi-La multi multi anie tare drag.
Ingros si eu randurile virginelor.Am facut 6 luni de cand...Pai cand s-o mai fac si pe asta?
Abia pe la 12 termin ce am de facut.Iar la ora aia Daniel doarme de mult.EEE... lasa ca recuperam noi dar in timp ca doar avem o viata la dispozitie.
Dar sotii vostri ce zic de starea asta de fapt?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
ancamari spune:
An@, Andrada, Carstea - daca e concurs de virgine ma inscriu cu mari sanse de castig: fac un an in curand, cred ca in octombrie. Sotulache e asa de obosit cand e acasa ca nici nu baga de seama situatia, ne-am obisnuit asa.
Mica, Ella - Petit s-a nascut la 41 sapt si a avut 3,800 kg si colici la greu, eu am pus pe seama faptului ca manca mult de tot inca de la inceput, acum e mai sclifosit.
An@ - scrie datele sa te trecem pe lista! Persil Senitive e si la pungi mari, nu numai lichid. Dar eu folosesc lichid la rufele pe care le spal cu mana.
Andrada - ce vaccin ati facut? Saracul Antonio prin cate trece el mik! Inca e destul de bine cu greutatea in aceste circumstante. Cu ce plecati in Grecia? Cu masina/avion?
Incerc sa ma uit si la pozele cu care va laudati pana se trezeste Petit sa pape iar si revin.
Am luat azi CALGEL pt gingiute dar inca nu l-am folosit.
Mica - ziceai ca intrebi si la dr de el.
Ella - e bun de ceva?
Elteka - ce faci, impachetezi? Cred ca e complicat rau de tot.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ella_74 spune:
mica, a doua poza e ce vreau sa cumpar; mi e pare ok fiindca are doar ce-mi trebuie, ca robotul philips care tocmai mi s-a ars are un sac de accesorii fara sa exagerez si n-am folosit la el decat storcatorul si blenderul, ba si tocatorul acum 5 ani cand mi l-a cumparat sotul ca sa-i arat ca investitia "se amortizeaza".
Ana, Andrada,Carstea lasati fetelor, ca si atunci cand deschideti sezonul o sa fie ca la inceputuri;
mi-aduc aminte ca acum 7 ani plecam amandoi de la birou in pauza si ne vedeam acasa (pe atunci lucram in acelasi firma si stateam la 5 minute pe jos de casa), iar acum ne-a prins startul la mare si plecam dupa plaja in camera destul de des, cred ca se intrebau alea la receptie daca avem diaree 
Acum sfatul meu e sa incepeti cat mai repede fiindca cu cat stati mai mult cu atat va trebui sa imprumutati un picamer, ceva; eu am avut dureri mari si initial am renuntat si am incercat abia peste o luna, timp in care am cerut consiliere de la dr meu pe tema asta; nu cred ca e de glumit pana la urma, iar daca sotii nostri au rabdare si nu spun nimic asta nu inseamna ca armonia nu se va spulbera curand.
Ana, normal ca in primele zile de la inceperea foliei nu practicam sporturi, ca se incepe din prima zi de menstra![]()
As putea sa-mi fac un test de ovulatie de la farmacie, sa vad...daca se pozitiveaza inseamna ca n-au avut efect pilulele de la prima folie.
Noi folosim cereale de la Nestle, pentru etapa 1, "Burtica sanatoasa" si sunt tare bune, le-am gustat si eu; sunt cu pre si pro biotice.
Andrada, vacanta placuta, atata cat poate fi o vacanta cu un pitic energic! sigur e vreme buna in Grecia si lui o sa-i priasca aerul de mare; sa=i iei hainute groase ca e rece pe malul marii seara.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
numai_eu spune:
Chiqui Livia e o scumpa. Noi la 3 luni aveam 5550g si vreo 59-60cm cred. Livia mananca tot Humana ca in maternitate sau acum ii dai altceva? Parca ma intrebasei daca ma gandesc la bebe 2? Eu dintotdeauna mi-am dorit 2 copii, baietel mai mare si fetita. Prima parte a iesit ca in plan si as vrea sa mai incercam o data, dar nu mai devreme de 3 ani. Mai trebuie sa-mi conving si sotul, dar timp e destul pana atunci. Aaa, si sa o conving si pe doctorita sa nasc natural, ca eu inca o cezariana nu mai fac. Am murit de nervi pana la 6 saptamani ca mereu trebuia sa stea cineva dupa fundul meu: sa-mi coboare carutul, sa-mi goleasca apa din cadita dupa baita, sa ma ajute la orice presupunea un efort fizic mai mare.
Oricum deocamdata clar nu se pune problema de bebe ca ingros si eu cu succes randul "virginelor"
. Si nici nu exista vreo sansa sa se schimbe prea curand situatia. Asa ca Andrada si eu o sa depasesc anul.
La multi ani! Antonio si cu intarziere La multi ani! si capsunicilor sarbatorite ieri. Sa cresteti sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii.
Pepsi
sa te faci repede bine.
Paflo sanatate Sofiei, sa scapati repede de viroza.
ella_74 spune:
ancamari, am postat deodata; atunci raspunsul pentru calugaritele in devenire e si pentru tine![]()
Baga mare, ca saracul sot cred ca doar simuleaza indiferenta fata de acest subiect; ati vazut voi urs sa nu vrea miere? 
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Motannel spune:
Sunt necajita!!!
Astazi trebuia sa faca Teodora vaccinul de 4 luni si ... are rosu in gat! Presupun ca de ieri, caci desi a fost soare a batut si un vant aiurit! Dr a zis sa-i dau in seara asta Calpol 20 ml si ceai cu 3 picaturi de lamaie. Si mai vedem maine pe la pranz!
Probabil din cauza gatului mi-a vomitat ieri foarte mult si nu prea a mancat!

![]()
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)