*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Petit_ange, ai o printesica pe cinste!!! De unde aveti body cu buburuza?

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

chiqui

E superba "boflica" ta...ma uit la a mea si e mult mai slabutica.Care e reteta minune,ca Antonia mea e nitel cam sclifosita si nu vrea sa pape sa faca si ea falcute si cretzuri asa frumoase.Pe a ta imi vine sa o mananc bucatica cu bucatica

mica

bravo...maya e fetita curajoasa...deci nu tre` sa fi plans tare mult dupa vaccin. la fete

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

monytza, eu as vrea sa fie fata mai slabuta, deh, mai delicata asa. Dar mananca de stinge de la inceput. Cred ca seamana cu taticul ei!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka spune-mi, te rog, ai idee ce capacitate are vasul de la Baby Cook? M-ar tenta si pe mine, dar mi-e teama sa nu fie prea mic.

Petit_Ange am vazut si eu pozele cu Isa ta, si e scumpa, scumpa!!

Paflo multa sanatate Sofiei!! Sa scapati repede de viroza!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Chiqui cati centimetri are Livia ta? Ana avea 7100 g si 62 de centimetrila 4 luni, deci buflei si ea! Si mie mi-e teama sa nu se pastreze asa grasuta si mai incolo!
Si cand ma gandesc ca atunci cand am adus-o acasa avea 2340g si 46 de cm si mi-era teama ca nu va recupera!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vai chiqui livia e foarte tare. Zici ca e un dovlecel mic. Chiar, cati cm are acum?

Era la dr o fetita tot de 4 luni dar mica tare. Jumatate cat Maya la lungime.

M-am gandit sa nu mai cumpar un robot de bucatarie din ala mare si ineficient, care sa ocupe mult spatiu si sa il spal tare greu. Practic eu am nevoie de ceva care sa faca sucuri de fructe - morcov, piersici, mar (nu storcator ca din ala am) si apoi pentru pasatul supelor. Mai am nevoie de ceva? Si atunci ce recomandati??? Eu am www.flanco.ro/viewProduct.asp?id=3532" target="_blank">asta

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Msecu ti-am admirat minunile! Si pe tine pentru rabdare! Eu cu unul cateodata simt ca o i-au razna, cu tot cu ajutoare!
Frumoasa intalnire! Bravo fetele de Bucuresti!
Michigan te salut!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica, ce ai tu e bun, ca face piureurile, si in recipient ai un mic tocator fiindca copilul nu va manca numai piure ci si maruntit.

Eu am gasit solutia: la Philips este o chestie 2 in 1 care este storcator de fructe(nu citrice) si blender.

referitor la colici, cred ca nu e relevanta greutatea la nastere neaparat , ci dezvoltarea intrauterina, ca daca il livrezi mai devreme cum a fost la mine, adica 38 de sapt, e normal sa nu aiba sist digestiv maturizat si sa-l doara mai tare burta de la gaze.

gata. fug la boby...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella sa ne dai si noua o poza cu storcatorul.

Care e www.flanco.ro/viewProduct.asp?id=3765" target="_blank">asta

sau www.flanco.ro/viewProduct.asp?id=3766" target="_blank">asta?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Alex Alice, Sobi, Mica, Mihamora,MOttanel, gabiu multumesc din suflet de urare, intr-adevar am facut si noi 4 luni.
Urez si eu La multi ani sarbatoritilor zilei de ieri si azi!

Eu am o perioada tare incarcata sunt in pline negocieri legat de partea de job dupa cum v-am pove, am emotii …
Din pacate ma lupt din rasputeri sa alaptez dar desi mi se pare ca suge bine, nu se satura, aseara a facut un scandal monstru si eu steam ca a supt bine …dupa ce a papat 140 ml de formula totul a fost ok…is tare amarata ca nu pricep de ce se duce laptele…

In rest e o minune de copil, rade toata ziua…
Si eu suspectez ca o mai necajesc gingiile ca baleste de te sperii si mai plange din senin si se calmeaza brusc…

Am inceput sa studiez pe la centrele de infrumusetare din Cluj, vreau sa-mi fac electrolipoliza un fel de electrostimulare…ati facut asa ceva?am inteles ca e f eficienta

Elteka, ce fain, ce super excursii, aici vremea e absolute oribila…nu mi-ai zis sau poate da dar nu am vazut, voi veniti in Romania?

Alyna 24 nici eu nu pot s-o tin la orizontala sub nici o forma, numai inclinata sa vada !

Ana eu spal hainutele felelor cu a noastre, asa am facut dintotdeauna doar ca folosesc Persil Sensitive si balsam la fel

Pepsi success cu gradi!si sanatate!

Raluca cred ca ti-e greu, noi cand avem o zi mai maraita sunt varza seara…asa a fost Theiutza mea, m-a stors de vlaga in primul an, apoi s-a mai linistit da nu f tare#61514;
Multumesc de felicitari deocamdata din motive de siguranta#61514;nu va pot spune mai multe dar sunt tare incantata!

Io la schimbat scutece is mai lenesa, …schimbam cam 4 pe zi ca sincer nu e cazul de mai multe…

Fetelor vreau si eu userul si parola de la mail va rog mult ca nu le gasesc!

Ella noi ne-am luat aparat de gatit la aburi si sunt f bune legumele, mai ales conopida si broccoli mai ales daca le mai pui un sos de branza

Petit ange e o scumpa Isa, o dulceata!

Monytza, Sofi la 3 luni jumate avea 6,3 kile si cam 63 de cm cred ca aia nu stiu exact.cred ca mananca mai putin la o masa ca sunt mai dese mesele, probabil asa e metabolismul ei…cred ca se va rari cu diversificarea!

Ancamari, Sofi adoarme singura seara dupa ce ii pun umpic de muzica in camera, ii place de numa!e o idée!

Mottanel la ce emisiune e sotul lui Kay?

Carstea si mamarutza regurgiteaza des ca san u va mai zic de balit care e de groaza de mult!

Chiqui e mortala Livia, mie imi plac bebeii grasunei asa cu sunculite, e super!

Paflo sanatate la Sofi, vremea asta e dezastru parca e sfarsitul lumii, si sotul meu pleaca prin Europa sapt viitoare

Madi ce bine a crescut fetitza ta, excellent, e numai bine!

Referitor la storcatoare de fructe eu am luat Power Juicer de la Teleshoping si e ff bun.e drept ca e catre 6 mil dar tare bine stoarce+aparat de gatit la aburi Braun+blender simplu.

Aveti careva incalzitor de biberoane?ca ma gandesc ca in curand va trebui sa fac lapte praf noaptea…se poate face de seara, pastra in frigider si incalzi noaptea?

Na ca m-am lungit de numa…noapte buna

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput