*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

AlexAlice, Sobi, Motannel

Micanici Isa nu a avut colici, desi nu a fost asa marisoare la nastere ca Maya si Darius (3250gr).

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Liviana, am vazut ca te pricepi la flori presate. Am vazut forumul dar nu am timp acum cu printesa mica, in schimb am nevoie de un pic de ajutor.
Eu si tati ii cumparam in fiecare luna cand e ziua ei cate un trandafir. As vrea tare mult sa-i pastrez pe toti, asa ca i-am pus la presat. Te rog sa-mi dai vreo idee , cum as putea sa-i pastrez, vreun model ceva, sa-i aiba amintire. La final vor fi 12 bucati. DAca ma poti ajuta trimite-mi te rog un PM.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Elteka cum ti-a placut Isa - scufitza rosie, am mai pus o poza de data asta cu Isa buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Ella si al meu cand e obosit rau urla de nu ma mai inteleg cu el. Nu poti incerca sa il pui la somn la primele semne de oboseala? Eu de exemplu stiu ca al meu nu rezista treaz mai mult de 2 ore, asa ca daca vad ca se apropie termenul si el inca nu renunta la joaca, il pun in patut pe burtica (pozitia favorita de somn) si adoarme singurel in 2-3 minute. Am incercat si eu sa-l las mai mult, dar am observat ca devine suprastimultat si apoi plange ca nu mai poate sa adoarma. De fapt asa se intampla cand sunt bunicii pe aici, ca ei nu inteleg de ce vreau eu sa pun copilul la culcare daca el inca s-ar mai juca. Si dupa 5 minute mi-l paseaza ca nu mai stiu cum sa-l calmeze din urlat. Chestia cu saliva o avem si noi de ceva vreme, seara dupa baita pana reusesc sa-i dau pantalonasii pe el, e deja ud pe piept de atata scuipat. Si a mai descoperit si niste chiuituri de ceva vreme si le exerseaza la infinit, de nu mai aud telefon, sonerie, nimic. Scenariul asta il am si eu in cap, mereu mi-e teama sa nu ma trezesc la vreo vizita cu sefa ca in loc de vorbit despre produsele noastre ma apuc de cantat "Nani, nani, puiul mami". Multumesc de raspunsul cu LR, pe subiectul de la femina intim citisem ca merge doar Mastercard.
Mica pentru sondajul tau, nici Andrei nu a avut colici deloc si a avut 3450 g la nastere.

Mergi la inceput

Asa cum spuneam ieri la Monytza, Isa de ieri a decis ca nu-i mai place sa manance din biberon si ca prefera sanul, dupa ce acum o saptamana facuse constatarea inversa . Problema e ca de la mine nu bea decat vreo 30-50 ml (mai mult nu curge...) asa ca e musai sa bea completare. Pur si simplu cand incerc sa-i dau biberonul se agita si-l impinge afara. Ea a baut din biberon de cand am adus-o de la materniate, tot asa a avut meniul, san + completare bibe.Ma gandesc ca face mofturi din cauza ca nu a mai iesit la plimbare de 2 zile din cauza vremii sau poate ii lipseste agitatia de la botez.Sper sa-si revina.
Ma duc s-o scot la plimbare si cu ocazia asta sa cumpar si gogosari.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Reiau si eu intrebarea lui vas: cum folosim corect si productiv batista bebelusului?

eu ii pun 3-5 picaturi ser fiziologic in nari, dau drumul la aspirator pe viteza minima si incep sa aspir cate o nara. desi se vad urme de mucisori nu iese mai nimic!

please help, ca e tare fornait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Sobi, incearca sa-i blochezi cealalta nara si sa fie lipit capul acela care aspira de peretii narii la care 'lucrezi'.Eu azi i-am cumparat 'batista' Sofiei, ca e mucoasa si ea si am reusit sa o curat cat de cat, desi inca nu ii curg ca lumea mucii ci e mai mult congestionata.
Mica, s-ar putea sa fie buna teoria ta. Si noi am avut 4300 si colicile au fost putintele si au cedat la Sabsimplex.
Am dormit tare prost asta noapte. Sofia nu putea respira, se ineca cu secretii...pompa ce o aveam n-a fost buna de nimic...azi am luat si noi o batistuta...sper sa scapam repede de viroza.
va pupam

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, sint bolnava, m-a palit o gripa, sper sa nu ia si piticii!

ella, se pare ca ne innoim odata, si eu mi-am luat frigider, masina spalat vase si masina uscat haine! mi te si imaginam in reuniune facind mutre!

petit_ange, am vazut pozele, e superba pitica, imi place aia cind e cu costumasul acela colorat si are parul asa in vint!

didi, mi-e dor de tine

elteka, tortul era comandat la o cofetarie era un tort de inghetata. nu mi-ai raspuns in ce oras va mutati?merci de urarile de bine, sint inca racita sper sa nu se prinda ceva si de pui

ralucami, nu ma supar din contra, imi place sa aud pareri, ca sa stiu daca sa merg sau nu!prietenii nostrii care au fost in varaders au spus ca e frumos, hotelul era curat de lux, si era plaja si nisip si apa calda(asta vreau) ca la canadieni oceanul e tare rece, numa in Vancouver e cald, dar e tare departe. cum a iesit prezentarea ta despre Roamnia?e superba Bora Bora, dar si fff scumpa. dar nu este apa calda in Varaderos?prietenii mei ziceau ca da!

cu adormitul, va zic sincer, la dominic imi rupeam miinile si spatele ca sa-l adorm, si el se trezeste si acuma uneori noaptea! a dormit primele 8 ore una dupa alta cind avea 2 ani, am tot auzit ca de la alaptat, ca de la biberon, ei bine cind nu e nici una nici alta de ce se trezeste?????apoi cica de la alergie are tulburari de somn....cine mai stie!cu david? il pun in pat si doarme! aste nu din prima zi, dar dupa 3 saptamini de la venirea acasa, asa a fost si este, il pun in pat, punem mobilul, ma mai invirt pe acolo si-mi doarme de la 9 pina la 3-4 dimineata, apoi iar pina pe la 6-7. asa ca depinde de copil!

duda, ma bucur ca s-a mai obisnuit piticul tau la gradi, si al meu, nu a mai plins si nici nu mai vroia sa-l iau acasa. a doua zi vroia sa mearga din nou, am zis ca tre sa stea pina vineri, ca-l duc numa lunea si vinerea

va las ca s-a trezit piticul

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, am venit de la dr si raportam la 3 luni si 3 zile 7500g!!! Ca ma fac eu cu boflica daca ramane asa??? Nu aveam de gand sa diversific pana la 4 luni, dar acum sunt hotarata sa incep, ma gandesc ca o mai slabi de la sucuri si supite!
Pun si poze sa exemplific

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata, ne-am intors si noi de la vaccin si acum exersam niste sunete in patut... tre sa o inregistrez neaparat. A plans putin dupa vaccin, dar i-a trecut repede. Am avut emotii pe drumul spre casa, imi era teama sa nu planga de la vaccin, da a adormit imediat si s-a trezit cand am dat-o acasa jos din masina. Ca de data asta am fost singurele la dr.
Dr mi-a zis sa incept sa ii dau suc de mere, morcov sau piersici dar max 50 ml/zi (sa nu inlocuiasca o masa). Si sa incept sa ii dau 1 capsula de osciloccocilum/saptamana pentru cresterea imunitatii. Si calciu.

monytza a fost un rosu mai aprins.

vas sa ii pui inainte putin ser feziologic in nas cu o seringa mica. Lasi asa 1-2 min sa se inmoaie si apoi tragi cu batista. Asta o pui la baza nasului, sa nu o bagi in nas. Noi suntem foarte multumiti de batistuta.

Deci sa inteleg ca nu am nimerit-o cu greutatea cu colicii .

sobi pai asa fac si eu da la noi si iese. Dar se vad mucisori in nas? Da-i o lingurita de panadol poate o fi putin racit.

pepsi vad ca ti-ai cumparat masina de uscat hainele. Si eu am masina de spalat cu uscator. La inceput ii uscam hainele fetei in ea da am reununtat dupa cateva saptamani ca mergea masina cate jumatate de zi. In conditiile in care afara se uscau in juma de ora .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput