*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ancamari si Maya isi suge buza de jos. Eu merg azi la dr pentru vaccin si vreau sa o intreb de acel calmgel pentru gingii. Happy nr 1 (5-9 kg) folosim. Nu stiu marimile la altii.

cristalina bine ai revenit. Maya nu deschide suficient picioarele, adica nu le aduce pana in planul patului cand sta pe spate. Doar asta se vede.

LA MULTI ANI Antonio

kid la sensiblue este 2.1 mil Infanrix ipv hib.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, multumesc pentru raspuns.

Kid, l-am luat de la farmacia de langa noi (stam la margine de bucuresti) si cred ca de asta a costat atat. Pe Infanrix Hexa am dat 230 si pe asta IPV+Hib 290 de lei...nebunie. Dar era in perioada aia cu caldurile si nu am mai stat la intrebari.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by carstea

buna dimineata!
Mica, am inteles despre ce era vorba din raspunsul dat Aneimaria .
Ma bucur pt.tine si Alina 25 ca puteti sa va intalnati .Si eu duc lipsa cuiva cu care sa ies mai ales ca n-am nici un parc prin zona.
Chiar sa intreb: sta cineva pe la Piata sudului sau Obregia?Alyna24 tu pe unde-l plimbi pe DAVID?(TE DUCI IN BRANCOVEANU pt. toate plimbaricile?
Noi azi mergem la budimex.
Revenim dupa amiaza!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

io stau la piata suduli,adica 2 statii mai incolo.Daca vrei sa ne intanim si io vreau pe cineva cu bb de aceiasi varsta saa cu cine discuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

FETELOR ,INFANRIX IPV GASITI LA HELP NET. (pana -n 2 mil)

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
eu nu prea mai reusesc sa postez mesaje, abia reusesc sa le citesc pe ale voastre. Ieri mi-a fost tare rau, cred ca am avut o indigestie ceva, cred ca de la laptele din comert. Am avut diaree si frisoane noapteqa, iar Matei mititelul a facut si el 2 scaune apoase dimineata. Laptele dulce a fost singurul aliment pe care l-am consumat amandoi, deci atentie mamici ce lapte cumparati. Al e meu era Zuzu, dar am gresit ca nu l-am fiert (si de obicei o fac!).
Mica, Bogdanel nu a avut deloc colici, Slava Domnului. Nu stiu exact ce greutate are acum, dar sigur peste 6,5 kg. Inca n-am rezolvat cu doasrul pt CIC. Mai am timp caci prenatalul se termina incep lui oct si pana atunci trebuie sa-mi fac dosarul si sa iau formularul ala de la primarie. Vad ca site-ul lor e down momentan... Amuzanta faza cu Alina25.
Ancamari, multumesc de sfat, asa o sa fac!
Elteka, mai ai putin si revii in tara, nu? Din ce oras esti? Daca vii si in Bucuresti, ce zici, ne intalnim?
CristinaMaria, ti-am vazut si eu pozele. Esti o mamica tare frumoasa si puiul de asemeni!
cristalina ce bine ca ne-ai dat vesti despre voi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna fetele.
Vad ca sunteti bine toate, si capsuneii la fel.
Printesa mea doarme si am timp sa mai citesc.
Ankaa, eu sunt mai disperata. gandeste-te ca Eliza mea face peste 2 zile 4 luni si nu are nici un vaccin. Am dat peste un doctor cam aiurit.Incep deja sa imi fac griji, mai ales ca luna viitoare ma duc si in concediu. Si am o intrebare , daca are nasul plin de mucuti inseamna ca e racita?? Pare tampita intrebarea dar daca ma cheama la vaccin mie mi*e tare frica sa i-l faca acum. Chiar sunt panicata rau cu vaccinul asta. Cand s-a putut nu l-au avut, acum e cu nasul, luna viitoare plec in concediu, ce ma fac?????????//o s ajung la 6 luni fara nici un vaccin daca o mai tin asa. Nu am stiut ca se poate comanda, ca i-l luam de atunci si avea macar cel de la 2 luni facut.
Ella, ce mortala esti cu "Ciubotica cucului" Am ras cu lacrimi.
Si ca tot mi-am adus aminte, eu dupa ultima "iubire" am sangerat a doua zi. E normal? nu mi s-o mai intmaplat niciodata.
Gata ma duc la treaba sa vad ce mai apuc sa fac.
Chris27, ce mai faceti? multi pupici de la noi.
De fapt cred ca stiu, lucrati la casa
Acum ma duc sa vad ce e cu scandalul de la mamicile vecine.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

pt raspunsuri mica,ancamari,elteka,anka,petit-ange,paflo,sobi,kid,carstea

micaNoi am facut radiografie la sold saptamana trecuta...pt ca si Antonia era suspectata de displazie luxanta,are pliurile inegale si la nastere ,cand ii rasucea picioarele si i le facea asa ca de broscutza se auzeau niste pocnituri. Rezultatul a fost cat se poate de bun...pitik se pare ca nu are nimic..Mi`a recomandat sa NU o spsprijinim in picioare cand va incepe sa mearga ci s`o lasam singurica si sub nici o forma sa NU O PUNEM IN PREMERGATOR.
Succes Mayei la vaccin...si deasemene la control..ai sa vezi ca nu o sa fie nimic problematic

ancamari
Si noi folosim tot huggies 3...ne impacam mai bine cu ei decat cu pampersul...si deocamdata nu schimbam 3 p 4 ca mi`e frica sa nu`i fie prea largi.

elteka

Nici nu am cum sa compar pe Dolofanel cu Antonia...el pare muuulllt mai grasunel...Oricum...fetita mea ..dupa episodul cu raceala, la 3 luni jumatate cantareste 5700 de gr..si are 67 cm...eu cred ca e un pic cam slabutza...mai ales si din cauza ca e lungutza...parca`i fus
AAAaaa....si e un scump puiu` tau

anka
Cu laptele Similac...cum v`ati inteles...l`a acceptat repede pitik?Eu nu stiu dak sa trec de pe nan pe similac...mi`e ca n`1o sa mai vrea nici asa putin cat papa acum.

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vas eu stiam ca daca ii curg efectiv mucii din nas e racita. Si Maya a avut musisori si ieri si azi, chiar azi dimineata de abia mai respira. Dar rezolvam repede cu batista bebelusului.
Si eu dupa am sangerat.

liviana incercam sa trag o concluzie. Nici Maya (4200) nici Darius de alina25 (4040) nu au avut colici. Deci copii nascuti mari nu ai colici .

Pe unde o fi poohy? Dar Manu???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

mica

Hmmzz....ai spus ca dupaai sangerat....dar...a fost sange limpede...sau doar o scurgere mai rozalie? Si eu am patit...dar la mine nu a fost sange limpede...ci mai mult o mucoasa roz-portocalie...

Si`n general mi s`a intamplat cu cateva zile inainte sa`mi vina menstruatia...care by the way...e tare sucita dupa nastere...Imi vine aiurea...cu cateva zile (3-4) am o scurgere asa roz-portocalie-maronie...si abia apoi sange.M`am gandit sa nu fie vreun soi de infectie...dar nu miroase nicicum...si alt simptom nici nu am...plus ca scurgerea asta..se aseamana tare mult cu felul in care aratau lohiile spre final...Nu`sh exact cum sa procedez...si dak trebuie sa ma ingrijoreze chestia asta

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mica, eu nu scot nimic cu batista bebelusului. OARE NU STIU EU SA O FOLOSESC? E adevarat ca nu am pus prea mare putere la aspirator , dar totusi ar trebui sa iasa ceva. mai incercam maine dimineata.
Fetele, din cate citesc, remarc faptul ca suntem toate in cautare de prietene. Eu nu cred sa stea cineva chiar langa blocul meu, dar macar va am pe voi aici in calculator si imi sunteti foarte aprope.
Pupici multi.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput