Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 23
Biancas spune:
quote:
Originally posted by Denisam
macar stiu ca voi minca seafood la greu

Ce inseamna seafood ca eu nu stiu engleza
Apropo de asta... la Radio 21 pe care eu il ascult zilnic , zilele trecute moderatorii au facut misto de o gagica..era plecata in Italia de 8 luni si habar nu mai avea cica sa vb romaneste(niste prieteni de-ai tipei le-au dat numarul ei de telefon sa o bage in direct sa auzim si noi cum vb in italiana ca romana cica a uitat), numai talente avea la telefon si o dadea cu italiana si se facea ca nu mai stie romaneste
. Sau chiar nu mai stiaBianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
DENISA sa ai fun 
![]()
Bai ce fain era la schimbul 3 !!! Abonatele erau cele de pe ocean ca la ele era ziua - BOMBO,FLORININI,DENISA si spre dimineatza DIANA12 (
pe unde esti!).Pe urma cele cu fusul orar mai in urma,adica ANA de Spania,IRINA aflata atunci in Franta si MARAKI.Urmau somnambulele din RO:Ursulina,Anda si cu mine.Asta cand eram
in ultimele luni,ca pe urma au mai aparut cateva. Evident ca se mai nimereau si destule "guest" ,dar nu erau abonate in permanenta la nebunia aia 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
maraki spune:
Fructe de mare, caracatita, creveti, calamar....asta inseamna seefood.
Bianca eu sant de 7 ani in Germanica si uite ca nu am uitat romaneste. Pana sa vina Robert aici, vorbeam ro doar cu Dixi.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
BIANCA daca mi-au mai ramas ceva urme de memorie sea inseamna mare parca.O fi mancare de mare ,deci scoici,pesti asa ceva
Ce mama naibii,scrie si tu Denisa mai des
,ca asa poate mai invat si io engleza 
monica70 spune:
Chiar MARAKI tu cum si cand ai invatat germana? Dar greaca?
Biancas spune:
Eu astept sa imi scrie ea ca eu nu inteleg engleza
...si defapt urasc sa vad cuvinte englezesti langa romanesti
.
Moni..stii ce faci acum cu rememberul asta? Ai auzit expresia: "fosta-i lele cand ai fost?" Daca da atunci sti ce inseamna.
Maraki..bine ca vb cu cineva sa nu uiti limba
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Si mie imi lipsesc mesajele Catalinei
Azi ma gandeam oare ce mai face Alina si Ayan? Imi placea sa ma uit la pozele ei, vedeam locuri din Buc. si imi placea cum se imbraca.Pe Cata si Bia le mai vad in drop
Florinini nu stiu de ce nu mai intra, oare ce face Davidutzu? Diana profa de chimie.....ea a anuntat parca inainte sa se retraga.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
germana nu stiu cat trebuie, daca nu am contacte cu nemtalaii si acasa vb greaca si romana...o sa invat mai bine cand se duce Angelo la gradi ![]()
greaca am invatat in Ro, am avut un prieten muuulti ani si tipul era grec, dupa aia m-am angajat la firma cipriota si cu mine vb greaca.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
merg sa vad sfarsitul la "The room 1408"( horror ) dupa care pun Date blading ( comedie )
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Florinini e ok,doar ca suuuuper ocupata,munceste pe rupte.Mai vorbim pe mess cateodata noaptea,se mai uita la filmele cu Diana,eu la poze cu David.Sau ne mai lasam off lines. Tare frumos si mai ales cuminte copil! Si de Diana mi-e dor.Poate mai intra sa ne zica de Peter.
BIANCA
Si daca nu le pomenim nu inseamna ca le-am uitat,ne mai intrebam ce fac ele si strumfii si ne e dor de multe.