Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Eu astept sa imi scrie ea ca eu nu inteleg engleza ...si defapt urasc sa vad cuvinte englezesti langa romanesti.
Moni..stii ce faci acum cu rememberul asta? Ai auzit expresia: "fosta-i lele cand ai fost?" Daca da atunci sti ce inseamna.
Maraki..bine ca vb cu cineva sa nu uiti limba.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de

HAAA? Zisasi ceva in alta limba?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Plec la culcare...ca oricum nu fac parte din schimbul 3. Probabil altele au fost si sunt mai bune ,deaia trebuie sa ne reamintim de ele. Cele care sunt.. nu sunt bune..
Noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noapte buna tuturor!!!!

acum am scapat de musafiri, Marco a baut doar 50 ml lapte, dar la cat a bagat in el, cred si eu... Mi-a adormit in leagan, era copt de somn si super aguitat. asa ca-l las la mama si noi iesim putin cu prietenii lui Clau.

mama cat se scria la schimbul 3, eu rareori faceam parte.

Denisa distractie faina!!! sunt convinsa ca nu va sta o clipa, vor fi bunicile mai mult pe afara cu el.

mai intru maine dupa ce vin de la coafat, ca am ceva ore libere pana la machiaj.

si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=64126&whichpage=2

Mergi la inceput

Imi aduci aminte de unchii mei au numele de familie Bucalau si era un banc p etema asta:
Alo , doamna Buca? Da.
Domnu Buca e acasa? Da
A, ok deci e tot curu.
Sorry Denisa.
Irina 37+

....
Francesca imi placea oarecum si mie , dar aici in Spania stiti cum se scurteaza : Paca. Apai pe fica-mea nu o s-o strig Paca
...
Cand ne mai din cauza numelui , ii zic ca o va chema Stropinela

Ana 34+

...
Nu stiu daca v-am povestit dar am doua perechi de verisori DANA-DANUT (frati) si GABRIELA-GABRIEL(tot frati).
Si cand aveam 4 ani m-au intrebat ai mei cum vreau sa-l cheme pe fratiorul ce uram sa soseasca?
Cum credeti ca am raspuns?
BARZOI - MONOC !
BARZOI - CA-L ADUCE BARZA si
MONOC - de la MONICA ...asa ma gandeam ca trebuie

MONI 35+ si bebelina DIANA

Noapte buuna! Merg sa ma culc,deja m-am cracanat de ras p-aci

P.S. Bianca lasa depresia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI TUTROR MARIILOR!
fain schimbul trei, il citeam si io si ma distram la greu, nasol ca nu mai e

http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

ana-maria 5+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

La multi ani Mariilor si de la mine!
Buna dimineatza! Din pacate Dia mi-a dat desteptarea devreme ,pe la 6 si ceva ca doar e WE
E dezastru ce face cateodata,cum nu-i faci pe plac,incepe sa miorlaie ... BUBA mai nou! Acum n-am mai lasat-o cu mouse-ul si a zis ca are buba cand am intrebat-o unde mi-a aratat un degetzel Da' n-are nimic.Aseara a inceput sa strige buba gula si arata spre dulapul cu medicamente,voia sa ii dam sirop Nurofen,ca ii place gustul
Cu bibi am terminat,mai aminteste in treacat de el ca-i la bebe,dar nu insista.Cu olitza pauza.M-a strigat acum 10 minune mami hai caca ,am fugit cu ea in baie,dar era en gros kk-rita,ma chemasae doar sa o schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

La multi ani celor ce poarta numele de Maria!!
Azi si maine sunt solo, ca al meu sotz a plecat cu tatal meu la tzara, la rude.
Trebuia sa mergem si noi, dar m-am gandit mai bine, noroi, buda in curte, si alte "comoditati" din astea, asa ca brusc m-am razgandit.
Aici e frig de crapa pietrele...am bagat radiatorul in functiune, ca centrala face figuri (natural, doar incepe iarna) si trebuie sa vina luni cineva sa o vada.
Si ca o noutate, au venit ieri 2 baieti cu cheta pt un copil bolnav (nu stiu cat e de adevarat, dar in fine, le-am dat ceva) si m-au luat cu: mamica e acasa?
Le-am spus ca eu sunt "mamica" si pot linistiti sa mi se adreseze cu cererile...
Am mai patit asta cand m-am mutat aici, dar demult..
Ma duc la Diana ca se invarte ca un titirez, se plictiseste singura...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

INGRID Ti-am zis eu,eram sigura ca arati exagerat de tanara acum.Pune repede o poza!
Am pus in surdina Chopin ,dar e cam maraita acum gagica,deja ii e somn cred.O da Ghitza in hinta,poate adoarme acolo.
Si aici dupa ce ca e frig a inceput si sa ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Buna dimineata!

La multi ani tuturor Mariilor!

Cacaciosul meu si-a mai revenit, dar doua zile a facut numai apa. Si n-a vrut sa puna nimic in gura. Mi-e frica sa-l pun pe cantar (nu-i vorba, ca nici nu am). Dupa ce ca-i cu stomacul in pioneze, a scapat la sticla mea cu Gatorade, a scos mustiucul si a tras ceva pana l-am vazut eu. Acum are limba albastra, iar eu astept urmarile. O fi simtit el ca-i bautura rehidratanta, si si-a zis ca e cazul sa inlocuiasca pierderile.
A inceput si el sa imi arate diverse lucruri prin casa si sa-mi zica cine-i posesorul. Si trage niste constructii verbale in chineza... M-a omorat. Si e foarte mirat, uneori chiar se enerveaza, ca eu nu pricep boaba, of course Asta-i pentru Bianca. Desi nu-s plecata peste hotare, si eu mai folosesc in conversatii cuvinte din alte limbi. O fac mai mult la misto, nu ca nu mi-ar veni mai repede cuvintele in romana sau ca sa ma dau mare (tata ne-a acuzat odata pe mine si pe prietena mea de chestia asta).

Ingrid, tare faza cu mamica-i acasa . Eu patesc chestia asta la telefon.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput