Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Povestesc cu o prietena despre situatia de aici cu mafia si facem scenarii in cazul in care ar veni raii sa traga cu armele asupra magazinului Unde m.as ascunde

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu pe aici ..am citit articolul dat de Maraki..Interesant de citit, de pus in aplicare cam greu.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

In Maraki

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

mai, voi pregatiti vreun "schimbul 3" cumva?

last edit: mai frate, ce vremuri! io nu rezistam niciodata, dar dimineata... mancam, citeam si muream de ras in fata laptopului!!! ce aberatii gratioase, si ce fain mai era...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

N-ar strica

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce vremuuuuuri !
Da' mie stiti ce-mi lipseste Cata la prima ora? Mai ales acum de cand lucrez de la 7.Ea era matinala intotdeuna,mai aveam ce citi la cafea.
Diana cica "gata lapte",da' mai are un pic.Il bea si mananca si bapide Si vorbeste non stop.Chineza de balta azi Mai baga ea cate un tati ada bapide cand i se termina,dar iar trece pe chineza si zici ca tine un discurs
Pfuuuuuuu puteeeee Tre' sa-o schimbam .Revin.
Uauuuuuu!
Cica ,citez "bate mami tati apa buba cioco ... caca gunoi " Oare ce vrea sa zica??? Si le-a zis una dupa alta

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu in toaleta, am pus iconul asa.....ma gandeam la pizzerie in spatele carutului cu faina, e intr-un spatiu retras si intunecos Sau fac scenarii dimineata la cafea, daca opreste o masina si coboara 2 tipi cu arme si incep sa traga sa distruga restaurantul?
Astery era misto cand eram gravi, acum nu prea mai stam ca ne scoala bebeii dimineata sau mergem la sv.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Pai Moni..intra pe mess ca poate acolo e la fel de matinala si iti tine de urat pana intra fetele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANILOR pt MAINE!

As vrea sa va tzin companie la schimbul 3 dar e greu, ca tata pleaca maine( a fost aici 3 sapt mai ales pt botez) si mama martzi si peste 1j 30 plecam intr-o vizit aca e musai cica, la niste prieteni buni,macar stiu ca voi minca seafood la greusi maine vreau sa termin eu curatenia, praful si bucataria si mama vrea sa termien de gatit ce mai are de pus la congelator.
DUMINICA VA INVIT LA O PRAJITURA SI -ca asa se face cand e onomastica, nu? O sa va intalnitzi cu nasii Emmei ( alui Alex sunt in ro pina pe 15 sept) si cu altzi prieteni cu 2 copii, unul de 4 si un bb de 1h si 2 sapt.
Deci ne vedem, da?
Va pup si weekend placut!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- super ca ai gasit material si ai si sacou si sal- sa avetzi fun al maxim.
Marco nu cred ca va sta o clipa, dc mai vin si altzi copii se vor alerga in biserica si altele, ca asa a facut si emma la botez, la sf. a scos-o mama afara ca nu se mai putea si a durat putzin 45 min, si a doborat si o icoana,o am filmata,e mortala, cum o certa poapa si pea ea o durea undeva.Deci nu-tzi face probleme ca te va striga dc are companie.
Anasol- ce mai faci cum mai esti?
Bee- sa teodihnesti la tzara ca o sa ai nevoie.
March- tu ce mai faci?
Bumbi- sa ne dai un semn cand vine juniorul.
Pe restul va pup si somn usor.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput