Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca vreti sa luati cumva stafide, sa luati neaparat romanesti,sunt mult mai bune,moi si se topesc in gura Eu am nimerit odata ceva straine si erau tari ca naiba, ca nici eu nu le-am mancat Am inceput acum un pachetzel de 50 de g si e aproape gata,am luat si eu o gura,da' baga Diana la greu! Si astea sunt f,eneregizante si ingrasa.Pe ea, discutabil daca imi seamana,dar speram

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni, stafidele tari sant vechi.
Giova....guma ?????

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI asa e,dar alea erau alt soi,ceva din Asia,mai tari si proaspete fiind si-s mai inchise la culoare.

Mergi la inceput

Eu cele mai multe stafide si maaaari, le-am avut de la prietena mea din Creta, strugurii au fost culesi de familia ei si cand a venit taica-su in Ro, mi.a dat cum era pe vremuri punga de 1 leu - pliinaaa cu stafide enorme.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Da maraki, guma. am zis ca daca va sti sa mestece guma si va fi tot cu suzi si pampers ma .

Noi asteptam finii sa aduca prajiturile. nu m-a lasat sa-mi comand, ca-mi da din alea pt. nunta. treaba lor. noi vroiam sa mergem la ei ca e ziua Cosminei,.,,,dar.....asa o fi traditia, habar n-am.

am fost cu mama in oras si mi-am gasit material ca si rochita, asa ca l-am cumparat si am fugit la vecina sa mi-l traga la masina. acum sunt mai linistita. am primit si un sacou gri inchis, asta in cazul in care mor de frig....

Marco e un increzut, sta cu toata lumea in afara de mine si tat-su'. cred ca e satul de noi. acum s-a dus afara cu mama, a nu stiu cata oara pe ziua de azi. la toata lumea le zice: pa sau ceau, iar pe tata il striga mosu. cu siguranta isi va imbogati vocabularul. a papat bine din nou, ce ma bucur!!!

bunica are coloana rupta, in zona gatului si trebuie operata sa-i puna osul la loc, caci e iesit de-acolo...
Maine de la coafor sper sa ajung la ea, ca e lanag spitalul. azi nu am mai avut timp.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova cati ani are bunica? E nasol ca nu se poate recupera bine dupa operatie. Super ca ti.ai gasit material, iti face sal? Sant curioasa cat o sa stea cuminte Marcolino in biserica.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=243

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki bunica are 77 ani.
Marco va fi cu mama tot timpul, asa ca nu am eu grija lui. sper doar sa nu vrea la mine si sa ma strige tot timpul.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

of ca astia nu au venit, si eu vroiam sa-l culc devreme pe marco.
unde ati disparut toate?

Bee neaparat trebuie sa incerc si eu sa-l prostesc asa cu olita. si el e innebunit dupa dulciuri de orice fel.
Maraki interesant articolul. chiar m-a facut sa rad.

_

Mergi la inceput

Io-s prin zona,bantui p-aci.Diana a venit sus,toata moshcolita,a tras ture de fugit in fata blocului cu vecinutul Razvanel,de vreo trei sferturi de ora.Ce imi place ca Diana e oleaka mai inalta,chit ca el e mai mare cu o luna.E si ea mai inalta ca cineva
Acum ma pregatesc sa o pun la nani,vad ca tot plina de energie e

Mergi la inceput