Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am fost la controlul de 9 luni. totul ok. 77cm.

donia numai sfioasa nu s...da' nu e timp. si crede ma ca l caut...daca nu e..nu e..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DONIA, al meu barbat mi-a adus o multime de poze cu dnele vipere si ale lor puiutzi, foarte dragutzi desi eu nu agreez reptilele....Informatii pretzioase ne-ai furnizat tu despre smecta, afla ca toate prietene mele mamici le-au dat smecta bblushilor cand avura probleme cu diareea infectioasa si asta pt ca dr nostri recomanda asa ceva.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumim mult pentru urari, Simo, Ruxandra, Marani, Donia, Dia, Daphna!

Multa sanatate fulguletilor bolnaviori: Calin, Darius, Oana, Denis, Victoras si flacaului Ianis!
Ziggy, sa-ti traiasca nepotelele si sa fie sanatoase! Refacere grabnica mamicii!
Aelita, felicitari Sofiutei pentru ridicare! Doamne, ce nebunie e cazul Maddie! Oare dupa tot circul asta mediatic sa se afle ca de fapt parintii sunt de vina?! Ingrozitor!
Raluca, cum a fost la gradi? I-a placut Adinei?
Desiree, ai zis ca de luni scrii!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Dianocica, ma bucur ca d e ok! Maaama, dar lungan e, 77 cm! Alexia are 68 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,
pediatra mea mi-a prescris Hidrasec si Biotics.A zis ca Smecta nu.Hidrasec e special pt copii si sugari si mihaitza nu se stramba la el.cred ca are gust bun.

Aelita,
Multumim ca ne tii la curent cu cazul Maddie.Si eu ii compatimeam pe parinti ca ce crunt tb sa fie sa nu stii atatea zile ce e cu copilasul tau...sa existe posibilitate asa fie mort sau tinut ostatec si chinuit.. trist ,foarte trist!

Sanatate Denis,Oana,Victoras,Ianis si Darius!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am fost la controlul de 9 luni. totul ok. 77cm.

donia numai sfioasa nu s...da' nu e timp. si crede ma ca l caut...daca nu e..nu e..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Oana avea 78 cm acu' 2 sapt. ... sper ca nu mai creste chiar in ritmul asta, ca o sa arate slaba forever (chiar ma gandeam ca daca avea 68 cm ca alexia, poate ca arata grasuna la cele 8200 g ale ei )

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Dia, Alexia are 8 kg. Oana ar fi aratat dolofanica la 68 cm! Dar ea are silueta, mai! Sa fie sanatoasa, asta conteaza cel mai mult! Si mie mi-ar fi placut ca fii-mea sa fie mai lunguta, ca tati are 1,90 m, dar sper sa recupereze si ea in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Dia- 78 cm si 8200 gr are Oana? Dar e super bine! Felicitari ! Andreea are 75 cm (vrei sa stii cat a mancat Andreea azi? 570 ml de lapte si 60 gr pireu, a avut doua scaune babane, normale, nu stiu de unde atata cantitate, ca si ieri a a vut vreo 3 si a mancat vreun kil de mancare intradevar). Azi posteste, doarme la greu si se scoala numai sa se joace. mama ei de pofta de mancare!
Sanatate Oanei la burtica! (regimul nu trebuie prelungit aiurea, poti incepe din nou cu carnita fiarta si cartofi cu morcov, mai mult morcov, cateva boabe si de orez. Mucilagiul e gretos si smecta la fel, eu i-am dat Andreei smecta cu seringa la 3 luni la un episod diareic, i-o injectam in fundul gatului direct si rapid ceai dupa; daca bea ceai de menta e insa suficient. Vezi ca Hidrasecul e mai comestibil totusi si mai eficient)
Sanatate si restului trupei de fulguleti, dar nu intru in amanunte ca eu am ramas de caruta, citesc numai ca nu apuc sa si scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

f importanta pt mamicile de baietei: copiii vostrii fac pisu in sus? adica la funduletul gol...fac "fantana arteziana"? va rog sa imi raspundeti, dani nu face deloc, dar nepotelul meu numai asa face. cum e normal????
va pup, sper sa incep si eu sa redevin activa......incerc.
somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura13 al meu asa facea, ca doar asa a sfintit-o pe nasa la botez. de cand a crescut nu am mai nimerit momentul.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput