Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Alexia de Teutz!
Sanatate multa la toti fulguletii bolnaviori.
Si noi ne-am confruntat cu diaree acu ceva timp, ce-i drept fusese un singur scaun apos, ne-a fost recomandat laptic HN, orez, morcovi, banane, smecta pe care cupilul n-a putut-o suferi si ne-am tratat la greu cu ceai de menta. O saptamana am tinut dieta asta apoi am revenit treptat la normal. Noi la 9 luni aveam la kilograme 8070 iar la inaltime cica 72, asta dupa ce luna trecuta ne iesea intre 73-75.
Noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Deschid capitol nou... sper sa fie de acord si Cristinel.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Donia, tu chiar esti inteleapta tribului. Hai ca m-am linistit. Am gasit pe net destule informatii si o sa intreb si pediatru sapt asta cand mergem la controlul de 9 luni!
Laura, Rares face pisu in sus!
Fetelor, familia mea e greu incercata. Cumnata mea, sotia fratelui meu, a plecat in Italia la finii lor joi, trebuia vineri seara sa ajunga in Roma. Trebuia sa se intalneasca cu rudele undeva intr-o statie de tren in Roma, ea a ajuns acolo cu autocarul si trebuia sa i-a trenul 3-4 statii pana unde o asteptau respectivii. Au asteptat-o cateva ore, nu a ajuns si de atunci nimeni nu mai stie nimik de ea. Se pare ca ea a crezut ca a activat roamingul dar de fapt nu a facut-o, telefonul ei acum e inchis. Ultima persoana care a vazut-o e soferul autocarului, care a lasat-o in gara de unde trebuia sa se urce in tren. Fratele meu e disperat, maine pleaca la Roma sa o caute. Circuitul ar fi: finii,ambasada, carabinieri, spitale, morga. Ei doi au o casnicie de vreo 10 ani, fara copii din pacate, dar o relatie super ok...cel putin din ce zice fratele-meu. El zice ca ar fi exclus faptul ca ar avea pe altul...dar stiu eu...as prefera de 100 ori varianta asta decat sa i se fi intamplat ceva...Ma rog la DD sa nu i se fi intamplat nimik.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura d facea asa cand era mic, acum nu. sora ta e o supersimpatica. am vazut ce 'titulatura' si-a tras hai, lasa astea si intra mai des pe aici.
danutz of, va tin pumnii.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va asteptam la capitolul 77.

Mergi la inceput