Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut...
reusesc si eu sa mai intru cand doarme darius...ori m-am dezobisnuit eu de el, ori el de mine..da e un clavar cat e treaz..nu sta o secunda..nu are stare..vrea peste tot si trebuie sa fiu si eu unde aste el.
Despre povestinici nu poate fi vorba k nu asculta nimic.Ar trebui sa fug prin casa si sa-i citesc...si cand adoarme tot in miscare adoarme..Tot la faza cu adormitul pe jos catarandu-se pe perne si pe mine cam jumatate de ora...Il punem in patut cand adoarme dar sta maxim 2 ore.apoi isi da seama k e inchis si incepe scandalul. Il las pe jos, adoarme il urc in patut si in 2 ore povestea se repeta..Toata noaptea trecuta s-a trezit din 2 in 2 ore...
Sosete si caciulite..nici despre aste nu poate fi vorba..le scoate una doua.Doar strampi si caciulite legate sub barba...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Azi implineste fii-mea 9 luni!!! La multe lunisoare, iubita mea scumpa! Dau de baut!

Teutz, sa-ti traiasca scumpetea. E asa o smechera!

.. si sper sa n-aveti DA..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

RUXANDRA, ca bine facu barbata-tu ca nu se duse, mie una nu-mi place sa urc pe ger caci nu ma pot imbraca gros, iar daca iau doar un polar cu tricou mi-e prea frig. Noi Revelionul l-am facut in fiecare an pe Ceahlau. Iata ca anul asta nu o sa mai mergem, o sa sadem frumos acasa.

ZIGGY, imi pare rau ca puiul e bolnavior, nu-ti pot da nici un sfat caci bubamara n-a patit-o pana acum. Felicitari pt nepotele, sa fie sanatoase! sora ta cum se simte?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

stiam ca am uitat ceva...

TEUTZ, SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI MEREU FERICITA!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

acum am citit mai din urma si am vazut cati bb bolnaviori..Multa sanatate!
Si noi suntem inca raciti, nu ne-au trecut nici mucii si nici tusea, desi ne tratam de 2 sapt. oare sa mai continui tratamentul? ii dau nurofen si ambroxol de cate 2 ori pe zi.maine cred k ii facem o vizita scumpei noastre doctorite, dar sunt convinsa k ne da antibiotic.Ce sa fac?

Multumesc mult fetelor care m-au tot felicitat si mi-au urat sarcina usoara..sa stiti k eu va astept din nou la odisee si k "trag piciorul" vorba ceea....care se inscrie pe lista???haideti...

dandusa: ai dreptate k startul era in decembrie...da ce sa-i faci dc dragostea e mare atunci cand te vezi mai rar??? Stii tu, nu? Of...abia astept sa cumpar rochite...da chiar dc e baiat tot o sa-i cumpar vreo 2 macar sa-l imbrac asa prin casa si sa-mi fie drag....

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Am uitat sa va dau o veste mare. Sora mea a nascut 2 fetite vineri la Brasov, la 36 s de 2900 fiecare.

Felicitari! sa fie sanatoase!!!

Aoleu..daca am gemeni??????

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

quote:
Originally posted by madaluta

quote:
Am uitat sa va dau o veste mare. Sora mea a nascut 2 fetite vineri la Brasov, la 36 s de 2900 fiecare.

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by madaluta

quote:

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

daca dragostea a fost asa de mare ...

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danita, Luly, Acs, Danutz, Ruxandra, Simo, Aelita, multumim frumos pentru raspunsuri...Azi pare sa fie totul ok, a facut kk o singura data, dimineata, consistenta ok, fara febra, deci nu cred ca este o enteroviroza...Il urmaresc in continuare. Oricum azi i-am dat papa la regim...Va dati seama ca orezul a fost bleaaahhh...

Simo, daca e timp frumos ne vedem dimineata...zi tu ora si locul ca eu vin sigur
Acs, sanatate multa lui Victorila!
Madaluta, probabil ca trebuie sa treceti pe antibiotic daca de doua sapt il tratezi si niciun rezultat...vezi si tu ce zice maine doctorita...Sanatate!
Ziggy, sa-ti traiasca nepotelele si sa fie sanatoase! Refacre grabnica mamei!
Dandusaaaaaaa, ce mai invartiti????
Marcela, ce mai face Ana? Cum stati cu dormitul?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

vad ca e ceva prin aer cu diareea asta... din pacate a ajuns si la noi, Oana a facut 3 scaune diareice dimineata in decurs de o ora... am trecut la regim, adica: branza cu banana, morcov cu orez si smecta dizolvat in ceai de menta... atat mi-a zis pediatra...aaa, si sa nu-i dau lapte ... pai eu ce-i dau in loc de masa de iaurt de la 6 si in loc de masa de lapte de la 22 ????? morcov cu orez? pfui, nu cred ca mai manca asa ceva... si asa a papat putin si la final a avut o tentativa de a vomita ce a papat ... bai, si smecta ala parca e namol... n-am reusit sa-i dau decat cam jumate de pliculet toata ziua, si ala dizolvat in ceai de menta... si acum nu mai vrea deloc... voi cum faceti??? de dimineata nu a mai avut scaun deloc, oare inseamna ca e mai bine? si inca una: cat timp tb sa o mai tin pe regim, daca nu mai are scaun? ruxandraaaa, , tu sigur stii sa ma ajuti!
precizez ca nu a facut febra, dar s-a trezit de 10 ori azi noapte, lucru care nu-i sta in obicei... si maraia/plangea in somn,... o deranja ceva, asta era clar, nu ne-am dat seama ce... acum zic sigur era burtica saracuta ....
asiza, cum ai facut orezul? reteta ca pt fraieri pliiiz... eu i-am dat morcov fiert cu fulgi de orez fara lapte de la milupa
Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput