Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Deci, spicuind,:

Laura felicitari pt nepotel, matusico!

Madaluta..
Sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri de o sarcina usoara si de o sanatoasa, papacioasa si voioasa.

Danutz, pare rau pt animalutz.

Donia, bun venit. Dupa ce-am admirat copii frumosi&mama implinita nu-mi ramane decat sa oftez.. "vreau si eu fetita". Si daca poate fi asa minunata ca Roxana cu atat mai bine. Vise taica, vise.. Iar lacul acela Ontario.. e ca un fel de mare, da o leaca mai mic nu ?? Cat despre vestita recolta, eu cred ca ne amagesti.. si ne-ai prezentat ciresile de la supermarket.

Roxanicaaaa, te vaz!

Dianarus, multa sanatate. Cat despre imunizare... eu la un bb obisnuit n-as da nimic la varsta asta, nici macar oscilococcinum. Daca ar fi virusat atunci da. Dar asa, doar preventiv, nu deocamdata. Dar cum Marc le-a tot cules.. parca ar merge la el. Off, acu citii, imi pare rau de Ianis. Tinem pumnii sa se faca repede bine si sa petreaca pe cinste la party-ul aniversar.

Admirat si intalnire vesela cu Alexia, Crinuta si d.

Mirona, aici is.

Aelita, crez ca are de-aia cu bule... Chris a noastra.

Monique bine ati venit din vacanta. Si multa sanatate lui Andrei.

Ce-mi vad ochii?? Lume bune, lume buna. Roxana_c te mai asteptam. la trei copilasi frumosi si mamica muncitoare.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

tema cu cititul de povesti:
Nu. Sincer, eu si la Matei cam scartzai la capitolul asta (deloc nu-mi place sa citesc cu voce tare ..). Practic nici mie nu prea mi s-au citit povesti, mai degraba spus,.. in schimb le-am devorat eu de cum am inceput sa buchisesc. Si conu imi calca pe urme. A descoperit cartile altui bb si le cam devora.. dar la propriu.

tema cu incaltarile/sosete:
Nu, avem niste tenisi si ghetute pt afara pe care i le pun sa-i tina de cald sau sa nu-si poata scoate sosetele din picioare. Oricum Grigore inca nu merge. Iar cand va fi sa => in casa va sta ca si pana acum: descult, in salopete cu botosei sau in sosete anti-derapante. Apropo Dia, vazut la un bb sosetele acelea de care zici: cu talpa din silicon atasata. Par f interesante.

tema cu motul:
Il vom tine candva, in primavara/vara viitoare. In familie, fara tam-tam probabil. Si da ii vom da sa aleaga 3 obiecte de pe tava. Mie imi place obiceiul.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Ktrinel felicitari pt job!

Raluca_u ati reusit cu exudatele? Si Matei fu azi la analize pt gradinita. Ca sa vezi.. daca la Synevo costau 85 RON, la Medsana tanti alea mi-au zis ca fac 180 RON. Valeu! Ghici unde le-am facut..

Adina, imi pare tare bine ca ati gasit ajutor pt bunica. Mare lucru sa mai respiri si tu.

Marani si barbata-meu avea ganduri in w-e asta pt catarat in Bucegi, sau prin zona. Dupa ce frig fu se lasa repede pagubas. Se vedea duminica dimineata o zapada pe Bucsoiu.. brrrr.

Ralumat unde esti? ce faci? si de ce nu mai zici nimic?? Ce face David?

.. apropo Desiree, cu o floare nu se face primavara, pardon toamna. Te mai asteptam. Iar daca e musai, ii vom explica lui Octavian ca mami e persoana ocupata, cu responsabilitati la fulguit si ca nu se poate asa, oricum..

Asiza, fetele te-au sfatuit bine. Musai regim. Cu burtica nu-i de glumit, si mai bine sa previi decat sa tratezi. Multa sanatate lui Denis.

Danduso cum mai doarme Crinuta? Ca vaz ca d s-a mai dat pe brazda. Si cum mai merge cursul? Tb sa marturisesc ca m-am tuns la Brasov... stiu, am pacatuit . Dar tentatia fu prea mare pt biata de mine. Da mie-mi creste repede, sa stii. Domle, da tund tantile astea din Bv o minunatie. A doua oara in viata si am iesit iar boboc. La acelasi salon ca si acu ani buni. Si pe nasa mea au facut-o candva frumoasa rau. Da frumoasa.. Las ca dupa s-a dus ea la un salon de cartier bucurestean si iesii.. varza.

Multa sanatate lui Victoras de Acs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Azi implineste fii-mea 9 luni!!! La multe lunisoare, iubita mea scumpa! Dau de baut!

La multe lunisoare si celorlalti sarbatoriti ai zilei!
Tudor de Bebyta
Delia de Lory32
Matei de Irinabr
Alessia de Miraco!

Din nefericire, cred ca a facut si Alexia dermatita atopica. Mergem maine la doctor sa vedem ce si cum. De vineri are cate o pata rosie si uscata pe fiecare obrajor si sambata au aparut doua pete uscate si pe un umar.

Multumim, Oanacat si Danutz!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori Ianis si Victoras!
Oanacat, felicitari pentru realizarile micutei! Am votat printesa frumoasa!
Ruxandra si va doresc sa treaca repede muculetii, fara alte probleme! Felicitari pentru ridicare!
Danutz, s-a intamplat sa planga in somn Alexia si chiar daca o mangaiam pe cap, continua sa planga, fara sa deschida ochisorii. Daca am luat-o in brate, s-a trezit si i-a trecut, n-a mai plans.
Marani, felicitari pentru pasii bubamarei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

pentru sarbatoritii zilei: Alexia,Matei,Alessia,Delia,Tudor

Oana - am ajuns acasa - poate ne vedem maine dimineata???

Despre meniul lui Denis - orice cu orez,banane. Multa sanatate! Vb. pe mes.
Subiectele de zilele trecute: povesti inca nu citim - n-avem nici o carticica - o sa-i cumpar zilele astea. Deja suntem la a doua pereche de adidasi - nr.19 acum - ii sunt putin marisori dar nu iesim afara fara ei. Si prin casa avand in vedere ca folosim premergatorul.

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Vad ca mai multi fulguleti au diaree. Si Calin la fel. De vineri o tine asa, a facut si ceva temperatura , dar acum nu mai are. Cum noi suntem la Fagaras, am sunt-o pe dr. noastra de la Bucuresti. MI-a spus sa il trec pe regim, adica, supa sau piure de morcovi, orez fiert, banana si branzica calcica. In plus, lapte fara lactoza, furazolodon pt. copii, smecta, debridat, saruri de rehidratare orala. Morcov si orez nu prea vrea, eu o sa mai insist. Insa am impresia ca are si niste muci asa incat diseara dupa ce vine sotul mergem la Brasov sa ne vada un pediatru si apoi vom vedea ce medicatie ii dau. Deocamdata i-am dat doar smecta, caci asta am luat de ieri.
Mamicile cu copilasi ci diaree ce medicatie v-a dat dr. in afara de regim, pentru ca mie mi se par cam multe ce a zis dr. mea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ziggy

Vad ca mai multi fulguleti au diaree. Si Calin la fel. De vineri o tine asa, a facut si ceva temperatura , dar acum nu mai are. Cum noi suntem la Fagaras, am sunt-o pe dr. noastra de la Bucuresti. MI-a spus sa il trec pe regim, adica, supa sau piure de morcovi, orez fiert, banana si branzica calcica. In plus, lapte fara lactoza, furazolodon pt. copii, smecta, debridat, saruri de rehidratare orala. Morcov si orez nu prea vrea, eu o sa mai insist. Insa am impresia ca are si niste muci asa incat diseara dupa ce vine sotul mergem la Brasov sa ne vada un pediatru si apoi vom vedea ce medicatie ii dau. Deocamdata i-am dat doar smecta, caci asta am luat de ieri.
Mamicile cu copilasi ci diaree ce medicatie v-a dat dr. in afara de regim, pentru ca mie mi se par cam multe ce a zis dr. mea.

Daca Calin a facut doar febra moderata si fara varsaturi => are o forma mai usoara. Eu una as sari deocamdata peste furazolidon. Si daca nu-l doare burtica as zice pas si la Debridat. (noi mereu ne-am descurcat fara el).

As merge pe regim la greu: orez+morcovi primele 24 ore. Chiar daca nu prea vrea.. stiu, am patit si noi.

Apoi laptele HN l-as prepara cu apa in care-a fiert orez. Incet, incet introdus carne fiarta, banana, mar copt.

Multe, multe lichide. Apa, ceai de menta. Si musai => sterilizat biberoanele de lapte.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Am uitat sa va dau o veste mare. Sora mea a nascut 2 fetite vineri la Brasov, la 36 s de 2900 fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

donia

quote:
Bineinteles ca am fost prinsa asupra faptului, dar pentru ca azi am schimbat rolurile, am raspuns si eu ca ea : "Am uitat" si ea ca mine "N-are nimic"

monique
quote:
tot prin lift a tras cateva femei de fuste.

roxana,la multe lunisoare !!!

asiza,multa sanatate lui Denis,sa ii treaca repede problemuta!

danita
quote:
din gura copiilor aflii adevarul ! are dreptate ! abia astept sa fie P seful casei poate asa ....... il pune pe tacsu' la punct cu fotbal fotbal fotbal ..

sau poate ii place fotbaluuul !

dianarus,sanatate la pitici!!!
poate vomita de la antibiotic?
daca nu se face bine,amana-i serbarea ed ziua lui,ca sa nu fie dezamagit,si i-o faci cu copiii cand e sanatos.
oana,bafta la concusrs,pt Nicole!
cum se voteaza? eu am facut ceva pe acolo..dar nu stiu daca..
marani,daac te-a parasit cand aveai un an si a aparut la 17,apai ai dreptate!!! de ce o mai fi aparut? doar sa te tulbure...Imi pare rau ,banuiesc ca si mama ta a suferit,defapt mai mult ea,ca tu erai prea mica sa iti dai seama.
ruxandra
quote:
Aelita, crez ca are de-aia cu bule... Chris a noastra.
aaaa,si baba e ofticoasa ca nu se baga si ea la bule

ziggy,sanatate pt Calina!
quote:
Am uitat sa va dau o veste mare. Sora mea a nascut 2 fetite vineri la Brasov, la 36 s de 2900 fiecare.
DOUAAAAAAAAAAAA FETITEEEE??? BRAVOOO! FELICITARI!!!
Si sunt marisoare,la 2900,tinand cont ca sunt gemenice!
Sa va traiasca,sa fie sanatoase !
eu mor de drag cand aud de gemenei!

despre cazul Madeleine: parintii sun principalii suspecti,dar nu au dovezi impotriva lor,si asa au putu parasi Portugalia.Au plecat in Anglia.
intrebati cine ar putea face asa ceva?
pai se presupune ca ar fi fost moarte accidentala,deci se poate intampla ...si ca sa nu le ia custodia celorlalti copii,plus inchisoare pt omor prin impridenta,au preferat sa isi salveze ceilalti doi copii.
de aceea si circul mediatic.
asta daca e asa cum sustin autoritatile portugheze,ca nu se stie niciodata,poate sunt false acuzatii...desi lumea tinde sa creada ca e ceva.
cainii au mirosit a cadavru pe hainele mamei-si a spus ca prin meseria ei a tinut oameni morti in brate...
Ooricum,e de inteles ce au facut,DACA E ASA,dupa ce s-au trezit cu un copil mort din ttrei.
Multi spuneau : cum or putea sa joace tatru si sa para suparati de disparitia ei?? GRESIT! nu joaca teatru si par suparati,E NORMAL SA FIE LA PAMANT DIN MOMENT CE ABIA AU INGROPAT PE CINE STIE UNDE FETITA LOR,indiferent daca au fost vinovati sau nu,e vorba de un accident.si daca sunt vinovati nu inseamna ca nu sufera.
asta daca o fi asa...naiba stie..ar fi culmea sa nu fie asa si sa se vada si acuzati in loc sa caute adevaratii criminali...
chestia e ca pana nu gasesc cadavrul nu au cum sa ii acuze nicicum de crima.

Dimineata ,Sofía s-a ridicat in picioare,tinandu-se de masuta din sufragerie.
(in rest o gasesc la fiecare trezire,in picioare,in patut,strigand dupa noi)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by ziggy

poze
calin

Calin (5.12.2006)

sa-ti traiasca nepotelele si sa fie sanatoase

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput