Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 25
marani spune:
in Adevarul de astazi "P#259;rin#355;ii micu#355;ei Maddie, declara#355;i oficial suspec#355;i"
Ajutati-o pe Sonia
OanaCat spune:
Buna dimineata!dragele mele
Am revenit si eu dupa o lunga perioada in care am lipsit.
Nico a fost bolnavioara a facut o diaree urata cu temperatura si abia de vreo 2 zile si-a revenit dar nu complet.Suntem la mancarica de regim pe care nu o suporta si bem laptic HA.
Noutati:Se ridica pe marginea patutului si merge prin patut pe toate laturile lui
Incearca de vreo luna sa merga de-a busilea dar nu prea ii iese pentru ca dupa doi pasi cade pe burtica
Dintisorii nu au iesit dar doctora ne-a asigurat ca mai dureaza o luna pana vor iesi.
Vrea sa merga in continuu nu mai vrea sa stea in carut deloc numai pe jos.I-am luat ham dar nici ideea asta nu o incanta, numai sa o tin de manute si sa merga.Premergatorul sta intr-un colt si nici macar 2 minute nu sta in el
V-am spus cred ca spune mama, tata si a inceput sa rupa si un aide cand vrea afara.
Cam atat face nou Nico.
Marani vis-a-vis de articolul despre Maddie am vazut si eu ieri seara la stiri nu stiu ce sa spun nu pot sa cred ca este adevarat.Ce parinti ar face asa ceva?Dar ca sa-mi raspund la intrebare stiu ca sunt multi oameni nebuni in lumea asta.
La multe lunisoare bb nascuti azi
Am uitat sa va spun ca am inscris-o pe Nico la concursul Se cauta vedeta!
Daca aveti timp votati-o
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=4
Va pup si promit sa revin si maine
Nicole
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
acs spune:
Buna dimineata tuturor!
Victoras gasunu' s-a imbolnavit. A racit, nu prea tare, doar muculeti si putina febra. In schimb e cu stomacelul facut praf. Nu stiu cumva daca febra nu o fi de la enteroviroza (caci asta pare c-ar fi). Are diaree si il ustura funduletul :(. Deci regim si iar regim. Grasu' meu nu prea mai e gras :(. Astazi de dimineata era putin mai bine, caci a avut scaun doar o singura data azi noapte, asa ca s-a odihnit mai bine. Of! Ma bucuram ca a fost bine toata vara si acum... sper sa nu fie nevoie sa mergem la doctori.
Pentru asiza: meniul lui Victor consta in branza de vaci, lapte Humana HN 25, orez cu morcov, banana si mar copt, in diverse combinatii, plus ceai de menta si jumatate de pliculet de Smecta in ceai.
Despre citit: Victor ne aude (pe mine sau pe mama) cand le citim fetelor. Pare foarte atent, dar el e atent la orice are legatura cu surioarele sale. Are si o caticica din aceea din material textil, cu diverse animalute care stau in buzunare si se prind cu arici, cu oglinjoara... O studiaza atent cand ii povestesc ce e acolo si, evident, o rontaie de zor :).
Ghetute pentru bursuc am de la fete, rosii :). Sunt aproape nepurtate, din piele, cu talonet si sustin bine glezna. Deocamdata nu ne folosesc. L-am incaltat cu ele de cateva ori cand am iesit in parc. Prin casa sta in sosete. In picioare sta doar sustinut, de mers nici vorba inca, deci nu prea avem nevoie de incaltari deocamdata.
Madaluta, sarcina usoara si bebe sanatos!
Incerc sa recuperez ce-ati mai scris :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danutz spune:
Neatza,
Se pare ca-s cam singura mamica muncitoare care presteaza si zace pe birou , cu cafeaua sub nas, adormita inca. Restul probabil zac si ele fara cafea sau adormite de-a binelea...
Azi noapte chestie tare ciudata. L-am auzit pe Rares plangand, dar un plans foarte ciudat, asa din tot corpul. M-au dus la el si mi-am dat seama ca doarme si ca viseaza urat! L-am luat in brate, ca sa-l fac sa nu mai planga, dar el continua. Pur si simplu nu am putut sa-l trezesc minute in sir. Mie mi s-a parut o eternitate cat am stat pe intuneric, cu el plangand si tremurand in brate. Intr-un final a deschis ochii, dar a continuat sa planga...dar era plans normal, macar!
M-am cam speriat!!! Vi s-a intamplat asa ceva?
Asiza, la noi nu a fost niciodata caz de diaree, Rares e pe invers, tot timpul are tendinta sa se constipe. dar stiu de mucilagiu de orez, morcov, branzica, ceai de menta si fara lapte daca se poate sau lapte special! Sa dea DD sa treaca repede.
Revin!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Sanatate multa pentru Victoras de Acs si Ianis de Dianarus!
La multe lunisoare, sa cresteti mari si frumosi!:
Tudor de Bebyta
Delia de Lory32
Alexia de Teutz
Matei de Irinabr
Alessia de Miraco!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Dia1609 spune:
Oanacat, cum se voteaza? ca eu n-am gasit, si n-am timp sa caut... am reusit numai sa vad pozele cu printesa ta, dar n-am gasit vreun voteaza pe acolo!
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
Multumesc tare mult pt relatarile facute vis-a-vis de baitza de dupa botez, poate nu ma credeti dar mi-ati fost de f mare ajutor.
DONIA, problema ar fi ca shitul nu are incalzire, deci va fi frig, afara e super naspa vremea - cu vant si alte alea, plus ca urla cat o tine gura daca o ating pe cap daramite sa puna popa mana pe ea...nici nu vreau sa ma gandesc ce show o sa fie....
AELITA, multumesc pt raspuns. Al meu tata traieste, numai ca e mort pt mine. M-a parasit cand avem un an si a venit la mine dupa 17 ani. Nu stiam cine-i...
ASIZA, DANUTZ
, m-am distrat cu nucile lui Yagmur!
Danutz, bubamara doarme 3 ore pe zi, ar mai vrea dar nu poate din varii motive
Iar cu plansul, ce sa-ti spun, luni de zile m-am plans si m-am consumat din cauza asta, ziua plangea in somn de nu se linistea, ma chinuiam s-o trezesc si nu puteam, abia dupa ce zdranganeam o jucarie se trezea. Ma vedea si radea...nu stiu ce-o fi fost dar tare mult m-am mai consumat. Puneam mereu pe seama dintilor caci era prea mica ca sa aiba cosmaruri.
DIANARUS, sanatate multa lui Ianis, sa se faca bine pana la petrecerea de 3 anishori.
Ieri dimineata ce facu a mea pisica: de la patul mare a mers la noptiera ( facu un pas si se arunca ), iar de la noptiera la patutul ei - nu-mi venea sa cred, bucurie mare la noi in palat.
Al meu barbat a ajuns in Bucegi dar cred ca vine mai repede acasa caci e numai zapada de jur imprejur, n-are ce catzarari sa faca. Era ziua 1 grad afara...
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
OANACAT, bine ai revenit! ti-am votat printzesa, de-acu in fiecare dimineata cand citesc ziarele o sa deschid si link-ul si-o votez.
DIA, eu am pus nota dorita apasand pe stelutze, iar in paranteza aparu votul meu.
Ajutati-o pe Sonia
Mirona spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Am uitat sa va spun ca am inscris-o pe Nico la concursul Se cauta vedeta!
Daca aveti timp votati-o
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=4
VOTAT PRINTESA!!!

pentru sarbatoritii zilei.Danutz pregateste urechile pt maine si visinata pentru Dandusa.

Miro