Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Madaluta felicitari! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.

din teme:
- povesti inca nu ii citesc. daca ma vede in mana cu orice carte, hartie, ziar vrea sa le "citeasca"
- pantofi i-am cumparat de multa vreme si chiar numere mari, ca am gasit la reduceri. in august cand am fost la tg. mures i-am gasit niste pantofiori marimea 18. intr-o seara l-am incaltat cu ei. la inceput a plans, ca ii luam din maini si nu-l lasam sa-i roada. cand s-a vazut incaltat era asa de speriat, parca nu mai stia sa paseasca si sa se ridice in picioare. pana la urma a reusit.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

M_monique, Roxana_c, bine ati revenit! Haideti, haideti mai des...Poze noi????????????

Danutz, nici Denis nu mai doarme asa mult in timpul zilei...cam 2 ore in 2 reprize...in rest este intr-o continua miscare...eu ma obosesc numai privindu-l...

Fetelor, astept sfaturi pentru meniul de maine al lui Denis deoarece are o usoara diaree...azi mi-a facut kk de vreo 7 ori, din ce in ce mai moale si, normal, s-a si iritat putin la funduletz...Am pus Cutaden, sper sa treaca repede...Asadar, m-am gandit dimineata sa-i dau banana cu branzica, la amiaza n-am idee (dar o sa-i bag si mucilagu de orez), dupa-masa iar nu stiu...Asa ca, please, sfatuiti-ma in privinta unui meniu...Cu multumiri, va pup pe toate!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza orez cu banana/orez cu morcovi/ orez cu mar si para. ala cu banana iese f cleios, ala cu para se face de o consistenta f faina, se paseaza si mai bine orezul...poti sa incerci si cu banana si cu para la un loc.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by asiza

M_monique, Roxana_c, bine ati revenit! Haideti, haideti mai des...Poze noi????????????

Danutz, nici Denis nu mai doarme asa mult in timpul zilei...cam 2 ore in 2 reprize...in rest este intr-o continua miscare...eu ma obosesc numai privindu-l...

Fetelor, astept sfaturi pentru meniul de maine al lui Denis deoarece are o usoara diaree...azi mi-a facut kk de vreo 7 ori, din ce in ce mai moale si, normal, s-a si iritat putin la funduletz...Am pus Cutaden, sper sa treaca repede...Asadar, m-am gandit dimineata sa-i dau banana cu branzica, la amiaza n-am idee (dar o sa-i bag si mucilagu de orez), dupa-masa iar nu stiu...Asa ca, please, sfatuiti-ma in privinta unui meniu...Cu multumiri, va pup pe toate!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Asiza, eu i-am dat Adei cand a avut viroza: cereale de la milupa orez+porumb + tapioca cu apa, orez cu morcovi si mar ras si ceai de menta. Doctorita mi-a recomandat sa nu-i dau 6 ore lapte ci doar mucilagu de orez si supa de morcov. Poate ca pana maine ii trece.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia mai demult ne povesteai de roxana, cum a invatat ea literele de pe un tricou al tau (sau cifrele...). de acolo-si nu numai- am hotarat eu ca niciodata nu e prea devreme. nu pt diversificare sau olita...ci pt a-i arata lucruri noi. atat timp cat el este atent si ma asculta -si are momente cand parca cere sa-i arat ceva, sa-i explic cum functioneaza ceva, se uita la mine si asteapta sa i spun ceva..- nu am nici o retinere in a-i arata o jucarie care, de ex, nu e pt varsta lui. nu pastrez nici o jucarie pt mai incolo. tot ce am luat i-am aratat, chiar si jucarii pt peste 1 an. si asta de acum vreo 2 luni...daca o gaseste interesanta, super. daca nu..o putem face interesanta .

oricum nu se joaca prea mult cu un singur lucru. adica daca dimineata a capiat clovnul cu bagat bilute in el, scos bilute, inchis/deschis clapeta si ras la ea de 200 de ori, pupat davidutu din oglinda...pai la pranz nu se mai uita la el nici sa l tai...si atunci apare melcul..cu caa in care tine triunghiul, floricica, inimioara...ne jucam cu alea, il mai batem cu casa in cap...data viitoare cand ne jucam cu melcul ar fi bine sa mai fie si niste jucarii din alea de pus pe degete in el, ca altfel ne plictisim de 2 ori mai repede ca prima oara...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, Bebinuta, multumesc mult...si sa nu-i dau carne deloc?...Mai astept sugestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

madaluta : sunt fericita ptr tine !
asizoi : branzica de casa si pilaf .....si cred ca atat . sa nu treceti in extrema cealalta !
mirona : la clatite inainteeeeeeee
yagmur : mi-ai dat nr de tel gresit !
dianocica : pupam !!
laura : pupici cu lipici
donia : din gura copiilor aflii adevarul ! are dreptate ! abia astept sa fie P seful casei poate asa ....... il pune pe tacsu' la punct cu fotbal fotbal fotbal ..
asteptam vesti motanesti !!!

- incaltari nu achitionat , mai avem 2 per primite .
- povesti : nu citim , povestim .... cam tot in genul dianocicai dar cu o familie mai mika :)
eu sunt in cautare de gecuta nici prea groasa , nici prea subtire , nici prea prea nici f foarte ......

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, roxana ta e to-ta-la!!! nu stiu cum faci fata... m-as sparge de ras toata ziua!

mada, ma bucur pt tine, sa fie intr-un ceas bun. spirituali sunteti, auzi, iepuroaica... si cocosu'... (si marc a venit brusc de tot... l-am conceput pe marc intr-o "permisie" a sotului, a fost plecat de acasa 2 luni, in care ne-am vazut fix numai o data, de Paste, ne-au tachinat o vreme prietenii, ca a cui o fi... nu ca tati ar fi avut nevoie de dovezi, dar marc a iesit oricum picatura ta'su...)

roxanica, intreb iar: cum mai papa david?

cine ce-a zis de somon... merci la toate. cred ca il pap io.
e prima data cand iau. pt ianis am luat mereu file de salau proaspat. si tot mai dibuiam cate un osicior... am intrebat-o pe aia la real ce file de peste n-are oase - mie mi-e groaza sa nu scape vreunul. aia a zis sa iau somon (rozaliu tare). no, am luat, dar n-am apucat sa-i fac azi, iar probleme in paradis...

marc e ok, ianis in schimb... varsat dupa-amiaza, un pic de febra, se plange de dureri de burtica, a papat cu greu un pic de gris, seara a cerut lapte, iar a varsat... sunt tare suparata. nu stiu ce-o fi. el e deja pe antibiotic de cateva zile pt ca are rosu in gat cu un streptococ idiot. ce naiba, antibioticul nu si-a facut treaba?? maine iar la doctor... sper numai sa se tina marc pe pozitii si sa ramana sanatos.

si tocmai saptamana asta face ianis 3 ani si aveam party cu copilasii... offff, va fi atat de dezamagit daca nu se face bine...

noapte buna

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Dianarus imi pare rau sa aud ca iar nu e bine Ianis. Treceti si voi pe regim si vezi ca laptele nu-i bun in situatii de-astea. Refacere rapida ca sa fiti in forma pt petrecere.
Sa nu uit, eu tin tubulete de homeopate intr-o gentuta gen portfard in dulap.

Asiza nu ai prea multe de ales.Eu ii dadeam Isei cand a fost la regim branzica, orez cu morcovi si cereale- nu cred ca-s de regim dar n-aveam ce sa-i dau a 3-a masa pt ca fructe n-a acceptat, oricum din fructe nu-i poti da decat mar copt(nu l-a acceptat) sau banana (nu i-o introdusesem inca si nu era atunci momentul sa-i introduc noi alimente). Marul si mai ales para sunt laxative.

Danutz crezi ca eu nu am tinut tubulete pe TV, de unde crezi ca stiu. M-a atentionat dr. Asta e, pe viitor sti si nu mai pui.

Cu cititul cartilor cu regret spun ca nu-i citesc pt ca pur si simplu nu am timp. Mai asculta cate ceva seara cand ii mai citesc Dianei (dar nu zilnic). Eu lui Di i-am citit f. mult de cand era cred ca mai mica ca Isa chiar dc mai rupea cartile. Urmarea a fost ca Di a vorbit inainte de a merge. I-am citit de-atatea ori "Povestea gastelor" de Cosbuc incat o invatasem pe de rost(si eu n-am memorie mai deloc). Dar eu nu-i citeam la culcare ci in timpul zilei cand era odihnita si (eventual) plictisita de alte activitati, deh atunci avem timp.
Dupa ce o-ncepe Di gradi vreau sa ma apuc sa-i citesc si Isei cu toate ca ea e alta fire si nu stiu dc o sa aiba rabdare. Din cate am citit eu stiu ca-i bine sa le citim copiilor si importanta nu-i informatia - putem sa-i citim si rubrica economica/sportiva- ci intonatia.

Sosetele le scoatem si noi din greu (am si pierdut cateva perechi din cauza asta).

Ghetute i-am luat din piele in/out, sa-i tina glezna (normal doar sunt ghetute) si cu talonet. I-am luat din Carrefour cu 40 ron cand au fost reduceri (50%). Si pana pe la 3 ani tot asa o sa-i iau, adica neaparat piele in/ out, neaparat pe glezna si neaparat talonet si se gasesc si la 60 ron. Vorba Dianocicai, nu va zgarciti la pantofi, decat sa luati cate 2-3 perechi de pantofi prosti (transpira piciorul, il deformeaza, deformeaza mersul ) mai bine luati 1 pereche/ sezon si buna. De la Di mai am cateva perechi dar ea a cam distrus incaltarile in sensul ca toate sunt julite in varf, da' julite rau de tot nu zgariate (va dati seama cum ar fi aratat unele din inlocuitor), plus ca am piticii mei ca nu-i bine sa-i dau incaltarile altcuiva pt ca fiecare are alta "amprenta" si pot sa-i fac mai mult rau decat bine. Deci sigur ii voi lua si Isei pantofi in fiecare sezon.

Hai ca va las ca tb sa plec si eu la culcare si-mi cer scuze dc n-am raspuns la toata lumea.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata frumoaselor. Intors aseara cu toata trupa. Definitiv. Pe-aici e un dublu dezastru.. afara bubuie picamerele (schimba borduri/asfaltare/blabla) iar muntii de rufe murdare & lucruri de aranjat se-nalta amenintatori. Ma duc sa prestez prima din multele masini de spalat si apoi sper sa vaz si ce-ati mai facut.. asta daca va binevoi Grigore sa doarma in dulcea liniste ce ne-nconjoara..

Noi suntem binisor. Conu s-a ridicat o leaca in picioare, da n-a mai servit apoi. In schimb e ca un soricel, are-o viteza si misuna peste tot in 4 labe. Daca nu esti pe faza .. il pierzi. Mi-a disparut pe dup-o bucata de mobila (e fascinat de fire, cabluri), apoi prin spatele canapelei.. ne asteapta redecorarea camerelor si la Bucuresti.

Si Grigore cred c-a prins ceva de la un bb in vizita.. dupa zile cu muci a inceput si-o tuse, oarecum ocazionala. Mai vedem.

Ah, inca ceva. Le-a mers splendid la munte. Daca la oras era bucurie mare cand gata biberonul de 200 ml, acolo norma era de 270. A mai avut si-un personal best de 300 ml.. da n-am insistat; am revenit la biberonul standard. N-am nici un interes sa-l indop cu lapte. Si la mancare n-au fost maraieli, alea, alea.. ci servit, papat, gata.

... da stiu, acuma suntem iara in capitala asta lesinata si minunile nu tin forever.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput