* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 27
MamiLili spune:
In primul rand, la multi ani urmatoarelor Bucurii:
Alexia Maria
Matei
Cosmina
si mamicii
CeciliaC
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
Vauva, multa sanatate! Nu stiu nimic despre Nuva Ring, iti doresc doar sa ti se potriveasca si sa nu aiba efecte neplacute.
Susa, spor la bb2!
Tanima, eu am procedat im mod similar precum CristinaGoji (ea are si talentul de a explica ff frumos).
Cred ca FlaviaRamona povestea ca atunci cand Bogdi cade nici nu-l baga in seama, asa fac si eu, il las sa se ridice singur si sa-si revina fara sa-l iau in brate. Nici nu mai plange si cred ca metoda e buna ca sa ai un copil mai putin sensibil la diversele cazaturi/julituri ce ne-asteapta de-acum inainte.
Bisous, bine ai venit!
Mathias (17.10.2006)
floricel79 spune:
Cresa
Saptamana 2
luni si marti am lipsit din cauza de muci si ca am vrut sa mai chiulim (eram plouata si eu ca vremea de-afara, tati o fost in Bucuresti si noi am stat in casa numa' amandoua si ne-am dragalit :))
miercuri(ieri) am lasat-o vreo 2 ore singura acolo, plans + adormit in cutia cu jucarii
azi (joi) am lasat-o singura mai mult decat oricand pana acuma in toata vietzuca ei de aproape un anisor: 4 ore!!!
o ora jumate o plans (destul de tare, cica) pana o adormit, s-o trezit, o papat printre miorlaituri, o plans, s-o oprit iar o plans, pana m-o sunat aia ca-i cam "nelinistita" si ar fi bine sa merg incolo. nu va spun cum cautam taxi si injuram de toti dracii ca nu venea taxiu' si tipa aia de la dispecerat o fost o vaca proasta ca eu eram in strada si i-am zis ca vreau un taxi pe strada X dar nu stiu numar. ea de-acolo ca trebe numar neaparat. ok, caut o casa, ii zic numaru' si ea de-acolo, "da de unde stiti numaru" asa, cu multa suspiciune in glas! cred ca o strangeam de gat daca era langa mine.
in fine, am ajuns la cresa, roxi tzusti la mine in brate, ma cuprindea cu manutele de gat, se uita la mine cu lacrimi in ochi si un zambet intr-un colt de gurita, iar ma cuprindea iar se uita la mine si mi se rupea sufletul acolo cand o vedeam cum se bucura ea de mine.
ii greu, dar am zis ca nu renunt in prima luna, ceea ce si am de gand sa fac.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
floricel79 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor Bucurii si mamici de Bucurii!!!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
MamiLili spune:
Am vazut fumoase poze ale aradencelor FlaviaRamona (Bogdan)si Gabitzica (Ioana). Ati organizat petrecerea in acelasi loc, nu? De asemenea am vazut-o pe sarbatorita Adelina (Alina Morostes), inconjurata de toata trupa. Oricum, e tare faina gasca din Arad, se vede ca va simtiti bine si copiii se distreaza pe cinste. Si-acum aradencelor, va spun sincer, daca as fi in locul vostru n-as mai manca nimic pana pe 17 ca sa savurez toate bunatatile facute de Pufy.
Am vazut-o si pe frumusica si cocheta Cosmi, care are niste ochisori minunati!
Mathias (17.10.2006)
Mirabelac spune:
nicol ibugesic e tot nurofen=ipubrofen din cate stiu eu, poti sa-i dai linistita, si eu ii dau nurofen, probabil e alt producator, insa mai multe ne poate spune Lili ca e pe plantatie si are chef de vorba
.
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lili, buna! Ce-mi recomanzi pentru raguseala?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Am gasit mai multe despre ibugesic aici.
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
MamiLili spune:
Nicole, da-i Nurofen, e mult mai sigur!
CeciliaC,...ce mamica slaba si ce fete frumoase! Nici eu nu mai vorbesc cu slabanoagele, sac!
Lullabay, concediu placut! Cred ca esti deja sub umbreluta, savurand un cocktail. Have fun alaturi de sotz si Stefanel! ![]()
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Xandrutza, dupa mine, Tantum Verde spray n-are rival. Eu il folosesc permanent si i-am dat si lui M cand a fost cazul.
Mathias (17.10.2006)