* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 26
Vauva spune:
Cosminutza
Cecilia aratati f bine toate 3 fetele
!
Xandrutza sanatate Narcisei! Si noi inca mai avem muci. Nu multi dar destul sa ne supere.
Mirabelac interesante studii tot gasesti tu
!Oare si Nurofenul contine aditivi? Ca mi-am adus si eu din RO, ca aici e altceva cu ibuprofen?
Cristina, tu la ce doctor te duci?
Am vazut si eu pozele aradencelor. Toate faine. Bravo voua ca va distrati asa frumos impreuna
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
lilina spune:
Cecilia, LA MULTI ANI ! foarte frumoase pozele si fetele ![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
Vauva - eu merg la Dan Sprinjan, cu el l-am nascut pe Vladic si am fost foarte multumita, asa ca tot la el am ramas si de data asta. De Nurofen nu stiu ce sa zic ca ar contine, dar tin minte ca Beatrix zicea ca in Belgia e interzis, pentru ca e considerat a fi periculos pentru copii.
Mami
9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
pufymic spune:
Cristina
ca te-ai oferit sa ma ajuti
!Dar cum iesi la plimbare cu Vlad dc nu sta in carucior?De manuta?parca vad si cat e de cuminte pe strada.....
Am dreptate?
Sper sa se mai poata repara totusi caruciorul nostru....
....ca tie numai bine iti prind la urmatorul bebic(apropos: cum te simti?)![]()
Mira ma bucur ca sunteti ok!Mai da si tu cate un semn de viata cand poti!
Fetelor(Lexi, Vauva si care mai poftiti la petreceri) pai haideti la Arad, ce mai asteptati?La noi cheful e in toi!![]()

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Cecilia C spune:
Multumim fetelor de aprecieri si nu va faceti griji ca nu sunt eu chiar asa de slaba....pana la forma mea initiala, adica inainte de a avea 2 copii mai e putin...numai vreo 5 kg...oricum, sanatate sa fie ca in rest le ducem pe toate.
La Multi Ani Cosminutza!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita si multe multe bucurii alaturi de cei dragi.
Cristina felicitarile mele pt bb2, acum am vazut la semnatura ca esti
, bravo tie, sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si sa fiti fericiti cu totii. Pe cand ar trebui sa nasti??? ca mi-e lene sa fac calcul
....cine se mai alatura la bb2??? haideti fetelor ca acum e momentul, ha ha ...dar la bb3???? eu m-as baga ca mi-s dragi bebelusii dar nu ne lasa finantele deocamdata![]()
Va pup pe toate si multe salutari de la noi!!!! merg in urma sa gasesc si eu pozele de la distractia ardelencelor.....are pe unde-or fi?
ramomar spune:
La multi ani Cecilia! mult noroc, sanatate si multe impliniri alaturi de familia ta!
ti-am admirata minunatele fetite, dar si tu arati tare bine. Chiar asa pufymic, nici eu nu mai vorbesc cu slabanoagele![]()
Alexia-Maria 
Matei
Osna tu pe unde esti de nu mai dai deloc pe la noi!? sper ca sunteti bine si ca nu ne-ai uitat.
Cosmina
Sa cresti mare si sa ai parte de multe bucurii in viata! Ce frumoasa petrecere a avut printesa mica!
aradencelor prea bine va merge, o tineti din chef in chef! ce as trage si eu o fuga pana la voi
. Am admirat puiutii vostri si pe voi in poze. Sunt minunati si voi la fel. Si, AlinaMorostes mi-a placut tare mult tortul Adelinei. Noi abia duminica o sa tinem cheful Patriciei, pe care l-am anulat duminca trecuta din cauza de oboseala (sambata am fost la 2 nunti si nu am mai fost fresh sa facem cheful a doua zi). Si sunt tare nervoasa pe socrul meu caci a comandat el torul si sigur nu va fi cum imi doresc eu. Cand l-am sunat sa-i zic ca ma ocup eu, ca imi trebuie ceva special a zis ca e prea tarziu si ca nu mai poate anula comanda. Asta e, sper sa fie frumos
xandrutza, pupacim Narci sa se faca bine repede repede 
fetelor eu intru mai rar, petrec cat de mult pot cu mogaldeata mea, caci de luni ma duc la serviciu si tare groaza mi-e.
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
La multi ani CECILIA si BUCURIILOR care au implinit un anishor!
vauva "io produce ce farmacistii vinde"
adica medicamente si sunt abonata la serviciu la un buletin medical farmaceutic, deci informatiile sunt verificate si autentice. Daca va intereseaza va mai pot scrie si altele. Despre nurofen nu stiu sa-ti spun, se refera acolo la toate medicamentele colorate.
roxana01 am avut si eu la un moment dat aceeasi teama ca nu ma va mai prefera piticu, fiind plecata de acasa, cred ca e normal sa se obisnuiasca cu cel care sta, si D il prefera pe taxu intr-o vreme si m-am simtit nasol de tot, imi parea tare rau ca am inceput serviciul si l-am lasat... acum nu mai face asa, probabil are perioade, mai nou il prefera pe bunicul lui, se joaca mult cu el si se simt tare bine impreuna, sta cu el si o ora pe pat, cu noi nu exista asa ceva... am o vecina care-l lasa pe bb de 1 an jumate cu bona si-i spune ei mama, cu mama nu vrea sa doarma, doar cu bona... deci se poate si mai rau, mie mi-e groaza de chestiile astea, cred ca or mai creste si o sa-si dea seama ca si cum.
Ramo succes la serviciu si adaptare rapida la amandoua, cu cine va sta Patri ca nu mai stiu.
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
tanima daca inainte mai comenta taxu lui D de una alta, acum de cand sta cu el nu mai zice nik, a vazut cum e cu bb mic, sa-i pregatesti si mancare si una alta. Macar el nu face altceva decat ca-i pregateste masa si sta cu el, treburi nu face prin casa. Concluzia: trebuie implicati cat mai mult barbatii ca altfel nu ne inteleg.
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
nicole2005 spune:
Mirabela, as putea sa ii dau linistita Ibugesic sau sa ii dau altceva mai bine? nu stiu ce e cu yellow sunset asta.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
MamiLili spune:

Tineti-va bine ca am chef de vorba!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!