Strumfi de iulie-august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Ca sa radeti putin www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">fashion obsession. Urmatoarele pozici sunt de azi.
Va pup
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Sunteti tare frumosi

Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Anya20 spune:
lunito, superbe pozele. victima modei...
. adelise e frumoasa foc, iar tu este supersexy. sigur ai nascut acum cateva zile?!
gabi
. si eu o car pe arina peste tot: la cosmetica, la coafor (nu ca m-as duce asa des...
), in magazine la cumparaturi, in vizita...este foarte distractiv cand plec cu amandoua de acasa. sta fiecare in scaunelul ei si arina ba urla de foame, anya vrea la mine in brate, ba ii vine soarele in ochi si ii spune "peaca soaie", ba vrea apa, biscuiti, "topocala"...etc. arina are "senzor"; simte cand se opreste masina si plangeeee...asa ca la semafor legan scaunelul ei cu o mana si cu cealalta scotocesc in geanta dupa sticla cu apa sau dupa marul anyei. si intre timp mai trag pe dreapta si alaptez, in ciuda protestelor anyai, ca deh, vrea si ea la mami.
ce frumosi sunt astia mici. cum sa nu-i iubesti?! 
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Ca sa radeti putin www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">fashion obsession. Urmatoarele pozici sunt de azi.
Va pup
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Frumoase poze
.Luna draga la noi sunt niste svarcuri de plastic care se pun pe svarcul tau ca bebelusul sa poata sa suga daca le ai intoarse.
Esti o mama deosebita
, trebuie sa fii multumita ca ai facut tot ceea ce puteai face. Eu cred ca trebuie sa acceptam ca suntem limitati in unele lucruri. Eu te felicit si te admir pentru tot ceea ce ai facut, chiar daca rezultatul final nu a fost cel dorit (imi pare rau pt asta). Andicu uite o floricica
si pt tine pentru perseverenta ta esti o mamica minunata.Anya20 Ingrid e la fel in ceea ce priveste opritul masini
. Eu incerc sa merg foarte incet cand semaforul din fata e rosu, pt ca stiu ca daca opresc masina se apuca printesa mea mica de urlat. gabiarama multumim. Ce iti mai fac mititeii
?Ma intorc sa mai scriu, dar am o durere de cap acum, ma duc sa iau ceva.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by valen
Cristina26, este minunata Ingrid.
Multumesc mult. Am visat atat de mult sa am un copil sanatos pe care sa il pot alapta si sa nu stam in spital mai mult de 24 de ore dupa nastere. Iar acum sunt asa de fericita sa am acest vis devenit realitate.
Cum mai e viata de mamica cu doua printese? Mai plange Sarah cand o lasi la gradinita? Din cate am auzit e foarte comun ca copiii sa se comprote asa pentru o perioada foarte scurta de timp cand incep sa mearga gradinita.
Pupici la printesele tale frumoase Inesh si Sarah.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Samurai-lady spune:
ANYA20-imi place cum ai scris despre alaptat.
Eu la Kenta nu am reusit deloc sa alaptez din cauza unei moase tembele care mi-a zis ca am sfarcurile prea scurte :))) ca sa alaptez.Acum ,la al doilea bb,am lapte din plin,mergem doar pe tzitzi si sfarcurile cum sunt ele asa mici vad ca-s bune.
E adevarat ca aici nu mi-a zis medicul sa ii dau ceai sau apa ca sa-l hidratez.Ma bate la cap tatal meu,care e medic generalist,are 60 ani si zice sa-i dau ceai cu zahar.Eu is tare pe pozitii si ma cert cu el,avand in vedere ca e aici in vizita.
Diversificarea cu suc o recomanda aici de la 4 luni;dar sunt produse in magazin si pt 2 luni,gen suc de mere sau alte fructe.Eu la Ken am inceput-o la 3 luni si a mers bine bebele.
LUNA-printesa ta e super haioasa si frumoasa.
Faine pozele 
O zi bunaaaaa
Samurai-lady
Keita 29.07.2007
si Kenta 23.12.2002 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007 
Diana2007 spune:
Salutari la toate mamicile !
Este primul mesaj pe care il scriu de cand ati transferat forumul, desi recunosc ca atunci cand mai am un pic de timp citesc ce se mai intampla cu bebelinii.
Am regasit in ultimele pagini si situatia mea in privinta alaptarii, desi am avut lapte din prima, bebeul nu a luat sanul din cauza de mameloane inversate, asa ca in spital m-am muls si i-am dat cu un paharel, mai mult pe langa de cat la el dar nu m-am lasat ! Cand am ajuns acasa o infirmiera de la policlinica de care tinem a venit acasa si incet incet m-a ajutat sa gasim o modalitate sa-i "administram" laptele lui Victor. In afara de paharel am folosit si o seringa la care era legat un tub cu cateva perforatii la capat, bebeul imi sugea degetul si in acelasi timp primea si din tub lapte. Ce sa va spun, a fost chin, a pierdut destul de mult in greutatea dupa nastere, dar asta doar pana am gasit solutia salvatoare: un mulaj din silicon pe post de sfarc pe care o aplic pe san si bebele trage din el. Desi de la pompa pe care am utilizat-o ca o nebuna in continuare,( bebele sugea bine de la san dar eu deh, mama nebuna !) mi-au iesit mameloanele destul de pronuntat, Victor tot nu vrea sa manance direct de la san asa ca folosim in continuare "tata de plastic". Ca sa fiu sincera am ajuns si eu de cateva ori la limita suportabilului fiind cat pe ce sa ma duc la medic sa-mi opreasca lactatia pentru ca nu mai suportam sanii durerosi, dar cu ajutorul celor de la grupul de sustinere a mamelor care alapteaza am reusit sa ajung pe linia de plutire: am renuntat la pompa electrica si am trecut la una manuala pe care de cateva zile am folosit-o din ce in ce mai rar.
Desi stiu ca s-a discutat destul despre administrarea de anticolici si ceai bebeilor, recunosc ca i-am mai dat ceai Baby calm lui Victor si asta pentru ca dupa ce suge foarte calic de multe ori maraind in acelasi timp si tragand mult aer, da destul de mult pe afara, si asta chiar si la o ora dupa ce a terminat de supt si devine foarte agitat, cred eu ca-i ramane un gust aiurea pe gat iar ceaiul chiar il calmeaza. Aveti un alt remediu in cazul asta ?
In rest, imi vine sa arunc toate cartile despre cresterea copilului in care scrie ca la sase saptamani bebele trebuie sa doarma 18 ore din 24!!!! Pai doar daca adun orele de masa incluzand schimbatul si ragaitul, scot vreo sase in care nu doarme ... Si apoi cand ziceam ca s-a stabilit la doar doua treziri noaptea, la 4 si la 7, de vreo doua zile si-a mai programat una intre 12 si 1. Iar dormitul ziua: o poveste, doarme doar atunci cand a urlat destul "tura" anterioara.
O ultima rugaminte si gata cu mesajul: Valen, am citit ca planifici o intalnire cu inca o mamica, poate ma treci si pe mine pe lista, stau tot in Montreal si nu prea am cunostinte pe aici, poate ne intalnim !
Pe curand,
Diana - mamica lui Victor Christian (24 iulie 2007)
"Sunt mamica si asta imi ocupa tot timpul"
valen spune:
Luna, minunate pozele mai si se vede ca radiati de fericire. bravos.Diana, cu mare drag te luam si pe tine. In ce zona stai? Eu stau in Outremont. Activeaza-ti casuta cu mesaje private ca sa nu le plictisim pe fete cu conversatia noastra. Vezi ca am deschis un subiect si la femina Intim; sa stii ca eu sunt disperata cu alaptatul si o sa te cam bat la cap cu ideile mele
;
Simo78 spune:

Luati o
....o zi buna tuturor.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
jadi spune:
Prima la cafea!
Vizionat pui de Luna, frumusica foc si deja o invata mami sa fie cocheta in tzara aia a femeilor nashpa
Doar e jumatate romanca! Si unde la inceput mi se parea ca seamana cu domnul Luna parca incepe sa se contureze si sa semene cu mama Luna! Si ca indicatie generala pentru Luna, ma enervezi cat de bine poti arata dupa 2 copii! Si eu cu 2 copii si parca sunt o balena esuata la mal! Si doamna Alina cealalata cu 2 copii sa taca, ca si ea e slaba rau!
Deni &
Vlad & Tudor
valen spune:
quote:propun sa ne luam de mana, doua cate doua
Originally posted by jadi
Prima la cafea! Si eu cu 2 copii si parca sunt o balena esuata la mal! Si doamna Alina cealalata cu 2 copii sa taca, ca si ea e slaba rau!Deni &Vlad & Tudor